Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az biztos h nem 250 rongy
400-700 ezer esetleg 350 ért tudsz venni 250 ezerért csak 125 ccm es motort tudsz sajna venni
Üdv mindenkinek!
Most lesz meg a jogsim Ak-ra!Venni szeretnék egy 250-es körüli mocit ami belefér a 25kw-ba!Van rá 250 rongyom!Aki tud valamit kérem jelezzen!Köszike!!!!vakaz@freemail.hu
Hali!
Mi az ára ennek a szépségnek???
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel/kéréssel fordulok hozzátok,h vissza akarom papíroztatni/25kw-ra/ a zxr-emet,ezért kellenne nekem egy márkakereskedés lletve szervíz ahol adnak egy lepecsételt papírt(h levan folytva a motor).
Előre is köszi a Segítséget
(Nem lennék hálátlan ha tudna nekem vki segíteni)
Balázs
Köszi megnéztem,de ott a "gumiharang"az első villára valóporvédő.Azért tényleg köszike.
Gondoltam rá,hogy veszek 1méter 36-os lépésálló(fekete) gégecsövet és azt rá
sufni tuningolom.Még egy kérdés: a plexit be akarom sötétíteni,de fóliázni nem tudják mert
túl domború.Állítólag létezik plexi alapozó spray,nem tudja valaki hol kapok olyat?
Mivel nem vagyok szaki: ha a beömlőcső = az általam csak porszívócsőnek nevezett alkatrésszel, akkor:

http://www.motorline.hu/index_elemei/Page551.htm (gumiharang néven van!)

A Motorline-ban is lehet ilyet kapni...
Hali.
Kérdezz meg motoros boltokat, de szerintem jobb ha egyből kawakereskedésbe mész!
Sziasztok
Nekem is lassan 4hónapja zxr250-em van és szerintem kategóriájában a legjobb(mindenki azt hiszi hogy 600-as).
Lenne egy kérdésem: tudja valaki hol tudok rá szerezni beömlő csövet,mert az enyém már eléggé megviselt!
Persze ezt látni kellene!!!
Amugy értettem én ahogy először is írtad!
Ma voltam Madarason is vele, és ott is kérték, de még egyenlőre nem adom el mert nincs sajnos $ a másikra.
Bocsi, javítok, fáradt vok, munkából jöttem...

Mivel 500 ezer alatt vannak idősebbek, viszont 600 ezer felett már 400asok indulnak...

Gondolom, azért egyértelmű volt, de kijavítottam.
Előbb is mondhattad volna, mivel az NSRt Tiszaföldvár mellől hoztuk, s akkor ha már arra járunk onnan már nem nagy távolság, ha azt nézzük a Balatonról mentünk... S akkor azért megnéztem volna a motort.

Így látattlanba nem akarok sokat mondani, de ha tényleg motorikusan korrekt, és sérülés mentes, s a gyártási éve is jó, olyan 500-600 ezer között gondolkodok, mint ezt el is árultam...

Mivel 500 ezer alatt vannak a fiatalabbak, viszont 600 ezer felett már 400asok indulnak...

De tényleg látni kell...
Jah és még ezt nem mondtam Yosi rendszer van rajta
Amugy mennyit szánnál a gépemre, ha meg lehet kérdezni?
Persze ezt látni is kellene meg hallani is a hangját!
Jah, Szolnok megyében, lakom egy kis faluban.
Miért venneém zokon!!!??? Amugy köszi a szép szavakat róla!
Megmondom őszintén, hogy nem annyira sürgős az eladás és azért ennyi az ára, sajnos az idén már csak nagy szerencsével tudnék venni másikat !!!
Az ősz vagy a tél folyamán pedig biztos, komolyan eladom és akkor majd visszatérhetünk rá komolyabban persze csak ha még akkor is érdekel.
Amugy nem azért akarom majd eladni, mert nem jó vagy ilyesmi, hanem azért mert nagyobbat akarok ( valszeg Z750 lesz, esetleg 636).
Hmmmmm!

Jól néz ki, és tetszik is, csak az a 700ezer Ft érte kicsit sok. Tom, most azért adod ennyiért, mert ennyi hiányzik a másik motorhoz, de akár ha aktuális meg, akár meg is egyezhetnénk...

De nem rocc, csak kicsit irreális az ára, ha nem veszed zokon... Jah meg, hol laksz, milyen környéken?
Hali!
Van egy gépem.
Egy éve van nálam, 96"os évjárat 26000 km, sokak szerint rendkívül szép esztétikai állapotban!
Most cseréltem benne kuplungot ennyi baj volt még csak vele az egy év ( 6000km) során, de a kuplung már akkor rakoncátlankodott amikor megvettem.
Én nagyon megvagyok vele elégedve, szerintem ideális tanulómotor, nagyon vad kis gép!
Van egy ZXRed?

Dobnál róla képet fel? Meg egy két infót...
Szép gépek!!!! :D
Valszeg énis csak a nyáron vagy tavasszal adom el, ha akkor is érdekel majd keress meg és megbeszéljük a dolgokat!
Hát őőő eddig úgy voltam, hogy mostanában kérdezgettem össze, vissza, de sajnos nem találtam... Így ideiglenesen vettem egy másik NSRt, amiről át lesz építgetve a dolgok, a régimre, s ha találom végre egy ZXRt, akkor ezeket eladom, s megvenném azt.

Tehát legkésőbb nyár végében reménykedek, mivel akkor talán több a motoreladás, mint a nyár elején, s akkor talán reálisabbak az árak, mint most...
Ez pontosan igy van ahogy leírod!!!!
Mikor akarsz venni motort?
elviekben túllépi de álltalában 24-25 kw os papírokkal van műszakiztatva....
Hello!Én nem szeretnék csatlakozni a 2T 4T vitához egy biztos a 4hengeres 4T szimpibb mert faxa a hangja... Kérdésem 250-es ZXR-t vezethetem-e fojtás nélkül Akorl. jogsival? nem haladja-e meg a megengedett kw. számot?
Válaszotokat kösszi bye
Én erre a moccra kb fél milliót szánnék, plussz minusz 50ezer, nagyjából. Azonban amik, elfogadható áron van, azokat már eladták, amelyikeket meg nem vették meg, azt azért, mert irreláis árat kérnek érte... 600-700 ezer...

Sajnos...
az én csajom mikor fog motorozni??? áhh nem is várom el tőlle amúgy nem is szeretném jobb ha nem jön velem semiylen motoros talira