Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bankba jobb motorral menni mint Hév-el
Szeva K. Kössz a támogatást.
Csá!
Akkor biztos hogy már láttalak egyszer Szép a gigszer nagyon
Hello mindenki!Thorr a haverom légyszi segítsetek neki!Jófej csávó és nagyon jól motorozik,csak egy jó megbízható gép kell alá Ha valaki tud segítsen!Thx
Én meg Solymári vagyok.
Help!! Segitsetek. Szeretnék venni 1 ZXR 250. Véletlenül nem tudtok egy szép alápotut eladót??
Könyörgöm! felejcsük már el a moci szót a moci = robogó a motor az motor !
Csá!Akkor nem is laksz messze !Én Budakalászi vagyok!MIlyen tali szokott lenni,nem valami chopperes(vörös solymok)Én a Citadellára szoktam járni!
Szia:-)
Én Pilisvörösvár. Te? De a Suzukit már elvitték mire oda értem. Ha minden jól megy jövő héten meg lesz a m,ocim:-) Itt is szokott nálunk mocis tali lenni. Ide nem jársz? Pontosan nem tudom mikor lesz, de augusztus az bizti. Na majd utána nézek:-) Szia
Hello!Lehet hogy viccesnek hangzik,de ami nekem van rajta meg a haveromnak az Trabanthoz való! alkatrészem nekem is van hozzá!Van Pesten egy bolt motoroazis a neve!Én ott vettem hozzá cuccokat!
szia

nekem is zxr250-em van.nem tudod hol lehet új vagy jó állapotu beömlőt kapni?az enyém már kicsit megviselt! +hol érdemes hozzá alkatrészeket venni?előre is köxi
Hello!Én ugy tudom hogy +hűtést ad a hengereknek,de más jelentösége nincsen
Szia!Merre éaksz pontosan mert én is Pest megyei vagyok!A Suzuki Acrosstól sokkal jobb a Kawa,nekem is olyan van,csak az eggyel ujjabb!Remélem egyszer összefutunk
A motorosok vannak beállitva rosszként, az meg már feledésbe merült hogy annakidején mikor volt az ország kresz tesztje kik voltak az élenjárók, hát nem az autósok.
A másik meg már hazafelé jövöban volt, épp kiérünk berényből agy peugeot boxer platós vmi munkásjárat mar annyira tapadt hogy előz igazi packázósan legjobb lett volna gázt rántani és ott hagyni a pi..ba de nagy oldalszél volt ami lögdösött, na mindegy hagytam elözni okos enged... alapon aztán mikor tiszta lett az üt nem ment hanem mikor megjelent szembe egy kamion ekkor kezdett simán leszoritott volna hiába ezt már nem hagytam aztán feljebb hagytam hagy menjenek, társuk volt mögöttük egy seat leon gondolom egyhelyen dolgoztak, jákóhalmán megláttak egy kocsmát aztán se jelzés se semmi megáltak satufékkel a sáv közepén , aki mögöttök van meg álljon meg ahogy akar, hiába szó miszó sok köcsög autós van a média meg visszafelé forgatja a dolgokat
Az hogy mi van a km órában az nagyon kevés esetben valós meg nem is sokat mond, az állapotra nagyon oda kell figyelni
sajna sok barom van most is jöttem haza kocsival és egy részeg autós boconád heves között a S kanyar után kb 40 el patkától felezővonal utánig kacsázott nah legszivesebben szoltam volna a rendőröknek h legalább ilyenkor végezzék már a dolgukat... a felelőtlen barmot meg beültetném 12 órára had józanogyon aztán elvenni a jogsit minimum
Amúltkor a hondával voltunk akkor volt hasonló eset jöttek szembe a kocsik az egyik kidugja az orrát rá is fényszóróztunk visszahúzódik egyszercsak fogja magát és kivágott velünk szembe, gondolhatod ép hogy nemlett padkázás de a fékbe ami belefért bele kellett állni, a jelet megkapták ők is.
Tegnap meg berénybe párhuzamos úton idióta csávó indexet kivágja h megy a szélső sávba aztán csak a vonálra ment és fogta magát és visszajött index aközben ment jobbra aztán 300 méterrel feljebb kivágta balra és már kanyarodott is.
nekem is votl érdekes kalandom megyek faluból kifelé vasúti átjáró után kezdtem kigyorsítani szembe lévő sávban hosszú sor távolról látom h inteligens bé en vé-s egyéniség előzi a sort nagyívbe szarva arra h motorral megyek vele szembe kurva anyniát de azért a nemzetközi jelet ..I.. megmutattam neki h menynire tisztelem a vezetési szokását...(lett volna nállam fél tégla véletlenül elejtettem volna a szélvédő felé)
széles utat vigyázzatok magatokra!
Csövi!
Sajna a hétvégén alig volt időm zsúfolt volt, portelekre is csak futtába ugrottunk le, le is maradtunk mindenről, madarasra is autóval mentünk. Hétvége körül ha összejön az idöjárás meg minden átugrok majd felétek, kivéve szombat akkor este lagziba kell menni. Mennyi idióta ökör autós van az utakon, a tegnapi rövid kalandon 3 al találkoztam, hogy a q..va a..kat meg nem b...ák.
Ha nézted az oldalt biztos láttad a Suzuki Across 250-est is. az is 500 e. és 1996.os. Igen engem is a km aggaszt kb. 36e van a Kawaban. a Suzukiban meg 12 e. nem tudom, majd aki eljön velem megmondja mi a helyzet melyiket javasolja. mivel még nem volt mocim, ezért nem vagyok még márka függő sem. Szoval majd csak lesz valahogy. De motorom lesz, az biztos. Ill. majdnem biztos. Mert biztos csak az ami már megtörtént. Szia:-)
Hát, azt nem tom, hogy a többi mocchoz mennyire reális, de 400- 500 ezer körül nézegettem a 93-94 es ZXReket, 20000 kmrel....

De lehet azért, mert ezt egy üzlet kinálja, s vmennyi hasznot is szeretnének a dologból, vagy tényleg nagyon jóó motorikusan, s azért... A külseje megnyerő.
Sziasztok
Kitaláltad. Azt néztem. De h sok e érte nem tom. Sok mocit néztem meg mostanában. Talán a nyár miatt több most az áruk, de kb. ilyen árban vannak. Szoval nem tudom. Azért a motorikus részét megnézetem előtte, ki tudja, átverni nem hagyom magam.
De köszönöm!!!!!
Hello Feri mikor járszheves felé vagy mikor motorozol?
Ööööö, igen!

Pláne, hogy 90es gyártmány. Igaz, lehet, hogy meg van kímélve, meg jól néz ki, de talán tényleg kicsit sok érte...