Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre csak annyit, hogy a gázt mindenki tudja húzni, de MEGÁLLNI az kevesen!!!!
Szerintem előbb fékezni kellene megtanulni nem pedig a gázt húzni!
szeritnem 450 ért nagyon sok
Szia!

Csak nem ezt a moccot mész megnézni?
Ha igen, akkor ezt már én is néztem a neten, igaz kicsit közelebb is lakok hozzá, mint te, csak még nem tartok ott, hogy komolyabban nézegessem a motorokat.
"félreértelmeztem" helyett félreértelmezteD.
nemtudom h ez nekem jött e /mert valamiért nem történik semmi az "előzmény" gombra kattintva hála a böngészőmnek/, de ha igen, akkor szerintem olvasd el a hozzászólásom mert félreértelmeztem...

...másrészt írni még Te sem tudsz rendesen az látom... Ez ilyen ZXR250 meg CBR125 topic betegség? :D
Hellóka mindenkinek!
Ha nem tetszik a porszívócső vedd le és nem lesz ott. azt nem tudom pontosan hogy a 250 esnél mit hüt a 750 en a szívótorkot hüti, de a későbbi változatoknál már az airboxba megy és ott mar nincs ez a hütés, lényegébe értelme nemsok, csak egyénisége a motornak.
Sziasztok:-) Köszönöm a segítő válaszokat.
Nem Budafokon néztem a mocit. Kéthelyen. Balaton környéke. holnap megyek megnézni. Jó messze van, basszus. Kb. 200 km. Mert Pest-megyei vagyok. Jah az a két "porszivócső" nem tetszik rajta. Na majd meglátom milyen életben. Közben néztem egy másikat is egy Suzuki 250 Acrosst is. Az sem rossz:-) Szerintetek? Nagyon várom már, hogy ráülhessek, aztán csak össze ne fussunk, lehet jobb ha kerültök engem:-) hehe
Hali ha votl motorod (kicsi) ha nem akkor is merem ajánlani tud barátságos is lenni de ha odacsavarod a gázt akkor se fogsz csalódni benne!Minap megakart előzni egy Bora és valahogynem jött össze neki 4 ütem 250 kategóriában ez a legjobb gép akárki akármit mond!
1 szerintem fingod nincs hova megy az a cső ,igaz nem a légszűrőházba de mégis fan dolga pl hűti a motort mivel blok felé tereli a levegőt hmm menynit kötöszködő vanitt kérem!
le is lehet azt venni azt a "porszívó" csövet amúgy ha valaki megkérdezni mere is jó az a cső ott alap h azt mondom h fecskét fogok vele és a tankba begyűjtöm
megeszlek reggelire a cbr eddel eggyütt azé ne essünk már tulzásokba
a 2 beömlő hivatalos neve PORSZÍVÓCSŐŐ

Valahol azt olvastam hogy semmi érdemleges rendeltetésük nincs... hát nem tom, akkor mindek rakták rá? :D
Gyurunk vazzze?
Bocsi, ezt nem hagyhattam ki.

Köszi az beömlős választ, lehet, ha látnám megtetszene, mivel olyan egyedi... Abban viszont lehet vmi, hogy GSX Rnél és a CBR nél is nagyobb testű, s talán jobb is. Megmondom, őszintén, én inkább Hondás párti vagyok. Talán a jelenlegi moccom miatt, s mert nem volt vele semmi gond, és még jól is nézett ki, de ez a kawa kicsit elbizonytalanított...

Még egyszer köszi, remélem találok a közelben egy ZXRt, s akkor megnézhetem személyesen.

Addig is széles utat, és gyurjunk vazze...
szia CiliG

Szerintem tök jól néz ki élőben a 2beömlő!Képről nekem se tetxett!Igy különleges!!!!!!!
Szia kedves cajszi24

Én most vettem 2hete egy zxr250-t és a szerelő akinél egy hétig volt,azt mondta,hogy kategóriájában a legjobb(250-esek között)bár mindenki mást mond.Amúgy nekem nincs bajom vele,ráadásul nagyobb ateste és jobb hangja van(4henger)mint pl a cbr250,gsxr250-nek.Lehet,hogy akitől én vettem,te már érdeklődtél mert azt mondta nekem,hogy rajtam kívűl egy 20-on éves lány érdeklődik!(Budafokon vettem)
Hát, azért ha lehetne választani inkább hanyagoljuk a cbr 125öt.
Nem rocc, de azért ...

Amúgy én is gondolkodok egy 250es sport moccban, köztük egy ZXR ben is akár. Sőt, inkább erre húzok. Egyetlen negatív pont a szememben, az a két beömlő a tankon. Lehet, ha látnám, megbarátkoznék vele, csak hát sajna még nem volt szerencsém egy ilyen mocchoz személyesen...
háááááát, inkább egy cbr125 ;)
Sziasztok. Segítenétek? Most szeretnék kawa zxr250R-t venni.
Mi a véleleményetek erről a mociról? Köszi
kutyat nem erdekli 2t mindorokke.
b+ eez a topic meg kawasaki zxr topicja nem pedig hogy beszéljük meg ki hogy tanul motorozni
b+ a motor nem fékezésre való hanem gyorsításra!!!

amúgymeg nem tesz jót neki..
téma lezárva :)
tom hogy műxik csak nagyvonalakban írtam le ya de én is így tolom, kuplung gáz azt csá
Nem teljesen,de lenyege ez.Egy alapveto hatranya annak a szarnak,de amugy sem kell hasznalni.Kuplung vagy gaz,ennyi a lenyeg.
őőő lehet motorfékezni, de inkább kerüld mert alapjárati benzint kap olyankor, és ha forog monnyuk 8000-et akkor az alapjárati benzin nem fogja rendesen kenni, szal inkább kerüld a motorféket....
most estem haza madarasról faszán esett az esső legalábbis a haza úton
Majd csinálok videót amint tudok szeritnem amdj felugrok a héten a Mátrába csak úgy ismerkedni a környékkel!
Széles utat! Ciao!!!!