Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!!
Most olvasgatom a fórumot mert nekem is 250-esm van csak honda és vt!!A képet az infóban megnézhetitek!!Na mindegy nem ezért írtam!!:D:DVideóm is van (((www.hondaracing.atw.hu)))Ezeken mind én vagyok ha érdekel titeket csak összehasonlítás képpen én is töltöm a zxr onbordot!!!!:D:D
Az eladó zzr-250 után érdeklődök, hogy milyen árban adod!!
Köszi!
Dani!!
Tudom azt láttam. Jó lett a videód Ennyit megy ha nincs rajta a kamera és tudsz hasalni rendesen? . Fogyasztása ha téped neki?
www.kawasakizxr250.atw.hu itt van egy viseo megnézheted ez az én motorm de majdnem ugyanolyan mint kawasakizxr barátomé!
KawaZxr, a te mocid készvan már? Mintaha igértél volna 1 on-boardot
Amúgy meg megszoktam nézni mindig hogy be van-e melegdve a motor és előtte is mentünk vele!
Amúgy meg a kép nem tökéletes és az nem nullán van merta a kis pöcke jóval lejjeb van és az már majdnem elhaggyta a kéket !
Hi a hőfok márővel semmi baj nincs ez biztos de azért nagyon nagy a hűtése a zxr 250-nbek és nagy a hűtőrendszere mert pörög mint állat és nyáron ez nagyon fontos és mikor a video készült akkor előtte már vagy 30 perce álltunk! Ez nem 2T motor hogy egyből bemelegszik ennek sokkal több időre van szüksége amúgy meg köszi hogy szóltatok de nem kell aggódni mert semmi baja nincs neki!
Sziasztok.Nemtudtok vevőt a motoromra!Nem érdekel valakit?
A Sporttúrta kategoriában van.Kawasaki ZZ-R 250.Bordó.
Köszönöm előre is.
Oks!

Nondjuk én is abban bízom, hogy egyszer csak jönnek érte, és el is viszik, mert nagyon kell most a pénz az építkezéshez.
De az ért megyek vele egy két kört.

Az a baj, hogy még nem is tudok képet rakni fel róla, mert még mindíg nem jó a digitális fényképező, amivel a képeket csinálnám.

Majd szólsz mikor jöttök hírös városunk eme nemes helyszínére.
Jol latod na jo sp2 nem.
1097-es hozzászólásomnál berakott (a ti videótokból vett) kép, nem azt mutatta, de írtam is, ha nem működik a hőfokmérő, akkor nem szóltam egy szót sem (mondjuk nem ártana, akkor megcsináltatni)!
Milyen hidegen!!
Előtte már vagy egy órája motorozott!!! Nem nevezhető a blokk hidegnek!!

Jaja...de en azt mondom,hogy minel hamarabb el kell erni a PIROS szint,ugye agy?
Ezért a szarért nemkár, de szegény mito mitkaphatott :(
álltalában a kipufogó gázt szoktam nézni a kezemmel ha az már jó meleg akkor mehetek ha nem akkor még alap járat és aztánnézem az órát hogy hogy áll a motor sajna ez ilyen nem lehet vele menekülni hogy felülök rá és már menekülök a kocsmai verekedésből vagy a rendőrök elől vagy netalántán a "kisebbség" elől
JAMAL

IMET

http://www.imet.hu/page-16.htm

Itt kicsit olcsóbb mint a HJC-nél

Üdv!
viszont ha jó a vízhőm.mérő, akkor elég gáz... Amikor on-board megy, elindulásnál látszik hogy 0-án áll a mutató /értitek hogy értem.../, aztán egyesben mindjárt 18ig pörgeti...
háát...
Ne bántsátok, mindenki úgy tanul, ha tanítják, nem állandóan leszolják!
Szóval: a motort mindig be kell melegíteni üzemi hőfokra (legalább várd meg, amíg a mutató elhagyja az alsó fehér részt), mielőtt elkezded teljes terhelésen járatni, akkor hosszabb életű lesz a blokk, főleg egy ilyen nagy fordulatú motornál!
(persze, lehet, hogy nem is működött a hőfokmérő és kötekszünk itt, akkor sorry)
ja, és meglepően jól megy a gép, nekem teccik akárki akármit mond.
helyes, de azért azt várd meg amíg abból a kék zónából kimozdul a mutató.....vagy addig ne forgasd ki....
még nyári kánikulában is 3-4 percig minimum melegítem a gépet mikor elindulok hej hamar vége lesz rs125 a gépednek :(
Rs125 a nyerő :)) éljen... nyírd ki minél hamarabb azt a szegény verdát
Hehe na de komolyan kié a verda? ki ez az eszes? hadd tapsolom meg
12 ezres fordulaton midnent tönkre lehet tenni nagyon szemfüles emberkék vannak itt gratula
12ezres fordulat hidegen........nem rossz......a főtengely kinyírásának a legjobb módja..