Sziasztok!!
Most olvasgatom a fórumot mert nekem is 250-esm van csak honda és vt!!A képet az infóban megnézhetitek!!Na mindegy nem ezért írtam!!:D:DVideóm is van (((www.hondaracing.atw.hu)))Ezeken mind én vagyok ha érdekel titeket csak összehasonlítás képpen én is töltöm a zxr onbordot!!!!:D:D
Az eladó zzr-250 után érdeklődök, hogy milyen árban adod!!
Köszi!
Dani!!
Hi a hőfok márővel semmi baj nincs ez biztos de azért nagyon nagy a hűtése a zxr 250-nbek és nagy a hűtőrendszere mert pörög mint állat és nyáron ez nagyon fontos és mikor a video készült akkor előtte már vagy 30 perce álltunk! Ez nem 2T motor hogy egyből bemelegszik ennek sokkal több időre van szüksége amúgy meg köszi hogy szóltatok de nem kell aggódni mert semmi baja nincs neki!
Nondjuk én is abban bízom, hogy egyszer csak jönnek érte, és el is viszik, mert nagyon kell most a pénz az építkezéshez.
De az ért megyek vele egy két kört.
Az a baj, hogy még nem is tudok képet rakni fel róla, mert még mindíg nem jó a digitális fényképező, amivel a képeket csinálnám.
Majd szólsz mikor jöttök hírös városunk eme nemes helyszínére.
1097-es hozzászólásomnál berakott (a ti videótokból vett) kép, nem azt mutatta, de írtam is, ha nem működik a hőfokmérő, akkor nem szóltam egy szót sem (mondjuk nem ártana, akkor megcsináltatni)!
álltalában a kipufogó gázt szoktam nézni a kezemmel ha az már jó meleg akkor mehetek ha nem akkor még alap járat és aztánnézem az órát hogy hogy áll a motor sajna ez ilyen nem lehet vele menekülni hogy felülök rá és már menekülök a kocsmai verekedésből vagy a rendőrök elől vagy netalántán a "kisebbség" elől
viszont ha jó a vízhőm.mérő, akkor elég gáz... Amikor on-board megy, elindulásnál látszik hogy 0-án áll a mutató /értitek hogy értem.../, aztán egyesben mindjárt 18ig pörgeti...
háát...
Ne bántsátok, mindenki úgy tanul, ha tanítják, nem állandóan leszolják!
Szóval: a motort mindig be kell melegíteni üzemi hőfokra (legalább várd meg, amíg a mutató elhagyja az alsó fehér részt), mielőtt elkezded teljes terhelésen járatni, akkor hosszabb életű lesz a blokk, főleg egy ilyen nagy fordulatú motornál!
(persze, lehet, hogy nem is működött a hőfokmérő és kötekszünk itt, akkor sorry)
Most olvasgatom a fórumot mert nekem is 250-esm van csak honda és vt!!A képet az infóban megnézhetitek!!Na mindegy nem ezért írtam!!:D:DVideóm is van (((www.hondaracing.atw.hu)))Ezeken mind én vagyok ha érdekel titeket csak összehasonlítás képpen én is töltöm a zxr onbordot!!!!:D:D
Az eladó zzr-250 után érdeklődök, hogy milyen árban adod!!
Köszi!
Dani!!