Attól hogy nem motoroztam még csak keveset azt is szimóval, attól még nemtom ki ült a zxr hátsóülésén!!!
Te vagy én?? Na erről ennyit!! Nagyon jól ment az a gép nem csal az semennyit!!
Egyébként meg én legalább ültem már jobb motoron mint te a szaros kis 2t-en kívül is, akkor is ha csak kunmadarason!!!
azt alairom,hogy a hangja hasonlit egy nagyobb 4T-hez...(de tok mindegy mert alapbol gyulolom oket ),de milyen mar amikor latsz egy hangos motort es nem megy.
látom nem értetted amit mondtam.. olvasd el még párszor.. direkt odaírtam h NEM BASZOGATÁSBÓL, de hidd el nem csak nekem tűnt fel hogy érthetetlenek a hozzászólásaid!!
más:
corporate social responsibility = egyéni szociális felelősség/probléma
szerintem ezt arra értette hogy ez csak a saját baja, Neki is kell megoldania :)
ja igen a videó... Hát az eleje unalmas, amikor lövi neki az nemrossz, szépen pörög a kicsike... Szerintem nincs rossz hangja /merthogy én szeretem a sor4 4t hangját is/. Na mind1, véleményem szerint ez egy nemrossz motor, elfogadnám motorozni /bár már lassan úgy hiányzik a motorozás hogy egy babettának is örülnék :)/ , de véleményem szerint mindenki kihajtotta belőle a szart is.. :(
hu basszus,ultel mar jobb motoron? (ezt nem hinnem,mert szamomra a 2T a top a tobbi mar csak szar)
most hova szarjak,hogy el ne lopjak?Apam,most aztan igazan sokat nottel a szememben,egy isten vagy,mert mar motorra is raultettek!