Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hu basszus,ultel zxr hatso ulesen
hu basszus,ultel mar jobb motoron? (ezt nem hinnem,mert szamomra a 2T a top a tobbi mar csak szar)

most hova szarjak,hogy el ne lopjak?Apam,most aztan igazan sokat nottel a szememben,egy isten vagy,mert mar motorra is raultettek!
Attól hogy nem motoroztam még csak keveset azt is szimóval, attól még nemtom ki ült a zxr hátsóülésén!!!
Te vagy én?? Na erről ennyit!! Nagyon jól ment az a gép nem csal az semennyit!!
Egyébként meg én legalább ültem már jobb motoron mint te a szaros kis 2t-en kívül is, akkor is ha csak kunmadarason!!!
ahahaha
miért kell iylen gonosznak lenni nem értem !

RáülTETTEK
corporate jelentése :
egyesített
közösségi
közös
testületi
vállalati

És nincs több!!!

Vitának vége!
corporate inkabb a kozossegre utal!
az egyeni invidual vagy private vagy personal
ezt meg honnan tudod?
hulye IBS-es
mert nem olyan hulye,mint te vagy!
meg nem is motoroztal,csak raultettek egy gepre kunmadaron es lefotoztak,mert gyerek nap volt!
azt alairom,hogy a hangja hasonlit egy nagyobb 4T-hez...(de tok mindegy mert alapbol gyulolom oket ),de milyen mar amikor latsz egy hangos motort es nem megy.
corporate az vállalati Vállalatok társadalmi felelősségvállalása vagy valami hasonló. Mivel mindent angolul tanulok
látom nem értetted amit mondtam.. olvasd el még párszor.. direkt odaírtam h NEM BASZOGATÁSBÓL, de hidd el nem csak nekem tűnt fel hogy érthetetlenek a hozzászólásaid!!

más:

corporate social responsibility = egyéni szociális felelősség/probléma

szerintem ezt arra értette hogy ez csak a saját baja, Neki is kell megoldania :)
Az nem rossz!!
Fingom nincs mi az!!!
mind1 hagyjuk... corporate social responsibility
Mivel kapcsolatban írsz dogát???
Azt a szemetet böngészem már 1 órája
www.google.co.hu midnen probléma és megoldás kulcsa !
ideges vagyok mert hülye házidogát írok épp és senki sem szimpatikus most...
Ehh midnenki midnenkibe beleköt mivan ma veletek, megjött vagy mi?????
ez nem tökéletesség de tényleg nem kell igénytelen paraszt módjára írni. nagybetüket én sem írok de legalább elválasztom a mondataimat.
ohh ,rendben , tisztelt, tökéletesség, !
Miért csalna??
Ezt honnan veszed??
ja mégvalami, az órája szvsz. baromira csal!!!!!!
ja igen a videó... Hát az eleje unalmas, amikor lövi neki az nemrossz, szépen pörög a kicsike... Szerintem nincs rossz hangja /merthogy én szeretem a sor4 4t hangját is/. Na mind1, véleményem szerint ez egy nemrossz motor, elfogadnám motorozni /bár már lassan úgy hiányzik a motorozás hogy egy babettának is örülnék :)/ , de véleményem szerint mindenki kihajtotta belőle a szart is.. :(