Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mr2ütem. Az volna a kérdésem hogy most akkor lehet 2 ütemüvel motorfékezni vagy nem, vagy csak ha nem külön olajzású? (habár nem ez nem az a fórum )
Mr2ütem. Az volna a kérdésem hogy most akkor lehet 2 ütemüvel motorfékezni vagy nem, vagy csak ha nem külön olajzású? (habár nem ez nem az a fórum )
Most azon gondolkozom, hogy miszterkétté vajon mit akar elérni a rendkívül magas színvonalú hozzászólásaival, amelyekből sugárzik a mások iránti tolerancia, megbecsülés és az intelligencia?
Nézzük a lehetőségeket! :

1. Megváltani a világot? - Akkor menj az astoriára a köcsög krisnások mellé és gyűjts pénzt a szegény kétüteműs motorosoknak, amiért ilyen csúnyán leszarja őket az összes gyártó!
2. Megbántani minket? - Szerintem ez sem stimmelhet, mert a gyártók után én szarlak le (és szerintem ezzel még sokan így vannak) a legnagyobb ívben!
3. Csak szimplán lefoglalni magát? - Az lehet, hogy sikerül, de azért még nem kéne elbaszni mások beszélgetését és fórumozását, de főleg NEM KÉNE BELEPOFÁZNI ABBA, AMIHEZ SEMMI KÖZE!
4. Barátokat akar találni? - Így nem fog menni. Eddig egy kuriózumnak, különlegességnek tartottam a kétütemű motorokat, azok előnyeivel és hátrányaival együtt. Sajnos ma ha meghallom azt a szót, hogy "két ütem", már rosszul vagyok, mert egyből erre az idiótára gondolok, és a paraszt, bunkó beszólásaira.
5. Megszerettetni mindenkivel a kétütemű motorokat? (amúgy ekkora baromságot! ez kb. olyannak hangzik, mint "én inkább villamossal járok, mint metróval, mert az sokkal királyabb és aki nem így tesz, az nyomorék" ) - Ez megint csak nem jött össze, lásd 4.pont.
igazad van,de csak 700 ccm felett...addig hurka.
mi bajod a V2esekkel, e legjob az 1 hengeres utánn.
emberek?hol?rajtam kivul nincs itt ember,csak agymosott majom. en vagyok a parkőr!
A motor benzinnel megy, az autó gázolajjal. Ez így van jól és kész.
Egyébként az RD egy az egyben Trabant, az NS pedig Wartburg.

A többiek már sokszor elhatározták, hogy nem fognak veled beszélgetni/vitatkozni. Én igen, mint ahogy most is.
Lehet motorod sincs !!!!!!!!

Csak osztod itt az észt!!!
Tudod mi a baj veled még ha jópofa lenne de nem az hidd el!!!!
Inkább olvass vissza és meglátod mi a véleményük az embereknek rólad!!!!
Röhelyes vagy sőt áááh leszarom!!!
szar fos 4T,foleg az VT?Mi az?Valami hulladek?
Jaja!!:D
Most értem haza a mátrából és találkoztam wins03 -mal!!!!
Olyat motoroztunk hogy beszarás!!!!:D
Jólenne egy hétvégén összeverődni sokan!!!!
Köcce a hozzászólást!
Még jöhet minden még kritika is csak mr akaárki ne pofázzon bele!!!
sor4 auto...mivel a blokkja es a hangja is olyan...kell a fasznak,akkor mar inkabb autot veszek,igazit.
benzines auto nem auto?wow...ujabb okossagot tudtunk ma meg
KawaZxr kész a mocid? Akkor forgathatod a videjódat.
Komolyan mondom, most már ki kéne találnod valami újabb fikázós dumát a sor4-re...
Mindig csak ezzel a "kétkerekű autó" izéval jössz. Nálam eleve úgy indul, hogy a benzines autó nem autó. Ebbők kifolyólag egy motor hiába sor4-es, attól még semmi köze nincs az autókhoz...

Új fikázást akarunk hallani!
most is motorozni voltam és megint vitte a 180 nem tudom h megyek e még madarasra mert essőt mond nagyon és akkor értelme nem sok ez van majdreggl eltönti a banda is h megyünk e vagy tv zünk....
mert ti nem is tudnatok mit mondani a MOTORJAIM-ra,mert nekem azok vannak...nem valami 2 kereku autok!
Ne érdekeljen ki milyen motorra ül, mindenkinek a saját izlése, és mindenki arra üljön, amire szeret.

Mi sem mondjuk, hogy mekkora csicska vagy, hogy olyan motorokkal közlekedsz a mi szemünkben, so te se mond!!!
Senki nem kíváncsi rád, menjé gyakorold a kanyarbevételeket motorral, s teszteld mennyinnél tudsz elszállni!
hogy felnyissam a szemetek,talan meg nem keso.Paraszt vagy te,meg aki ilyenre raul.
Én meg nem állok le egy ilyen parasztal vitázni, ha annyira szar ez a mocc, akkor mi a faszt keresel itt???????????????????????????????
az egesz "motor" szar,nem allok le kulon fikazni a beomloket.
Tényleg Hondaracing
Jó a videod megnéztem nagyon fasza motor V2-es?
Azt nézem, hogy ez műanyag, s csak oda be van pattintva... Ami azt jelenti, akár el is lehetne könnyen távolítani. Nem zavaró, mikor a kormányon kapcsolgatsz dolgokat?

Jóh, tudom, ha személyesen látnám egyszerűbb lenne, de hítelen nincs olyan ismerősöm, akinél közelebről is meg tudnám vizsgálni a dolgot.

És még 1x köszi a képet. Télleg naon tetszik ez a mocc, tán még a CBRnél is szebb, azonban az a megoldás vhogy nem tetszik. Jah és azt mondom, hogy nem tetszik, mással ellentétben, aki egyből már fikázni, mi az a szar ott, és stb...
annyira gyonyoru ez a motor!