Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenki!Eladó a motorom!Nehéz szívvel,de nagyobb motor miatt válok meg töle!
Hát ja elég szar az idő és a topic is megvan halva. Bakkar
Cső!
Ki van halva a topic, pedig esős idö van.
Csoszi mindeninek!
Jön valaki most hétvégén Soltvadkertre? Motoros találkozó lesz 3 napos!
Szóval ha megy valaki és többet tudna mondani pl hogy mennyi lehet oda a beugró akkor érdekelne!
E L A D Ó !
Tel:06302267854
bakekr msot van a motogp 7végén se emgyek megint a mátrába
190 Na az a király!Ismerem Thorr-t jól nyomja neki!Csak ahogy összejött a pénze pont most nincs normális áron!Mi is rengeteget alkudtunk!Telefonba kapásból azt mondtuk hogy csak 450-el tudunk elindulni!
Nem értem a srácot.De tetszik az a 11100 km ami benne van. 1 kocsi maitt eladni na mind1.
Remélem ma már helyre hozzák a netet. és akkor MSN 1000-el.
Ja és kösz a tegnapi fuvert.
T-fos online a legszarabb nah mind 1 a motort meg cigány mógyára kell alkudni szóljak egy lókupecnek? vagy egy motor kufárnak ? nah midn 1 sok siekrt a motorhoz! széles utat meg vigyázz nagyon vele tegnap ideges votlam és kiakasztottam 190 re
[Nekem kábel van!egyébként régen ugyenilyen fényezésü mászkált szentendrén,ott csorgott a nyálunk a Szirommal Nézd meg mi is 80ezret lealkudtunk belöle!Csak elvan szálva a csávó!Öcsi eladja az R1-etYamaha R1
Bekötöttem még tegnap este de a Adsl Modem meg linkel!!
Szerintem a T-Online meg nem kötötte be de felhivom öket és megkérdezem.
Neked Dsl van vagy kábel??
Meg akarom venne azt a Motort de 540000 Tuti hogy nem.
Maximum 450000.
Jóreggelt Ati!Nem írt még hogy kapja be!De ha hazajön faterom akkor felhívom,mert már én is kiváncsi vagyok mit fog mondani! Ma már lessz neted?
Szevasztok. Szeva K. Nem irt a mókus??
ddt500 én is Solymáron laktam 10 évet.))
Hali:-)
Mindenféle MOTOR-ral vannak a talin. (Pedig a moci szó jobban bejön hehe) OK. ha meglesz a járgány, felteszem ide a képet. Érettségi szünet, de jó nektek... Én épp államvizsgázom... 1 vizsga megvolt, még van 2. Tehát jelenleg nem unatkozom:-) Bár azt sosem tudnék...
Szerintem nem lehet sokat alkudni belőle. Sajnos. Köszi K. Remélem gondolkodoba esik. !! Mert akkor hamarosan irány Egon meg visegrád.
Dehogynem lessz!Ennek én is írtam,hogy max 450-csatoltam neki egy képet hogy gondolkozzon már ennyi pénzért mit akar!Elküldtem neki a Sziromét!Kiváncsi leszek mit ír majd!
Thorr szerintem ebből szemrebbenés nélkül le lehet alkudni 120 ezret
Nézd meg ezt K:
Csak 1 kicsit drága. De viszont gyönyörű.
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=535689& command=ugras&screenwidth=1024
Azt hiszem annak én is irtam már de nem akar válaszolni. Sajnos igy jártam . Ezek szerint nem lesz 1 ideig nem lesz mág ZXR. (CSUPA nagybetűvel)
Hogy elvannak szálva a motor.hu-n!9000 km és 620ezer!És akkor odaírja hogy nagyon megy Ennyi pénzért már 400-ast veszel ami mégjobban megy Van egy a hasznaltmotoron,kép nélkul 400-ezerért!MOst írtam neki e-mailt,hogy küldjön képet,meg kérdezgettem hogy mik lettek rajta kicserélve!Ha ír akkor szólok!
Most nincs meló. . Hála istennek.
Jaja!Érettségiszünet van!Te meg dolgozzál
Hát mindenhova jobb motorral menni ment BKV val . Motorral legalább nem baszogatnak a kedves ellenőrők!
Otthon döglesz??
Szeretem a motoros csajszikat Na majd küldjél képet a mocidról ha meglessz!