Csoszi mindeninek!
Jön valaki most hétvégén Soltvadkertre? Motoros találkozó lesz 3 napos!
Szóval ha megy valaki és többet tudna mondani pl hogy mennyi lehet oda a beugró akkor érdekelne!
190 Na az a király!Ismerem Thorr-t jól nyomja neki!Csak ahogy összejött a pénze pont most nincs normális áron!Mi is rengeteget alkudtunk!Telefonba kapásból azt mondtuk hogy csak 450-el tudunk elindulni!
Nem értem a srácot.De tetszik az a 11100 km ami benne van. 1 kocsi maitt eladni na mind1.
Remélem ma már helyre hozzák a netet. és akkor MSN 1000-el.
Ja és kösz a tegnapi fuvert.
T-fos online a legszarabb nah mind 1 a motort meg cigány mógyára kell alkudni szóljak egy lókupecnek? vagy egy motor kufárnak ? nah midn 1 sok siekrt a motorhoz! széles utat meg vigyázz nagyon vele tegnap ideges votlam és kiakasztottam 190 re
[Nekem kábel van!egyébként régen ugyenilyen fényezésü mászkált szentendrén,ott csorgott a nyálunk a Szirommal Nézd meg mi is 80ezret lealkudtunk belöle!Csak elvan szálva a csávó!Öcsi eladja az R1-etYamaha R1
Bekötöttem még tegnap este de a Adsl Modem meg linkel!!
Szerintem a T-Online meg nem kötötte be de felhivom öket és megkérdezem.
Neked Dsl van vagy kábel??
Meg akarom venne azt a Motort de 540000 Tuti hogy nem.
Maximum 450000.
Hali:-)
Mindenféle MOTOR-ral vannak a talin. (Pedig a moci szó jobban bejön hehe) OK. ha meglesz a járgány, felteszem ide a képet. Érettségi szünet, de jó nektek... Én épp államvizsgázom... 1 vizsga megvolt, még van 2. Tehát jelenleg nem unatkozom:-) Bár azt sosem tudnék...
Dehogynem lessz!Ennek én is írtam,hogy max 450-csatoltam neki egy képet hogy gondolkozzon már ennyi pénzért mit akar!Elküldtem neki a Sziromét!Kiváncsi leszek mit ír majd!
Hogy elvannak szálva a motor.hu-n!9000 km és 620ezer!És akkor odaírja hogy nagyon megy Ennyi pénzért már 400-ast veszel ami mégjobban megy Van egy a hasznaltmotoron,kép nélkul 400-ezerért!MOst írtam neki e-mailt,hogy küldjön képet,meg kérdezgettem hogy mik lettek rajta kicserélve!Ha ír akkor szólok!
Ki van halva a topic, pedig esős idö van.
Jön valaki most hétvégén Soltvadkertre? Motoros találkozó lesz 3 napos!
Szóval ha megy valaki és többet tudna mondani pl hogy mennyi lehet oda a beugró akkor érdekelne!
Tel:06302267854
Remélem ma már helyre hozzák a netet. és akkor MSN 1000-el.
Ja és kösz a tegnapi fuvert.
Szerintem a T-Online meg nem kötötte be de felhivom öket és megkérdezem.
Neked Dsl van vagy kábel??
Meg akarom venne azt a Motort de 540000 Tuti hogy nem.
Maximum 450000.
Mindenféle MOTOR-ral vannak a talin. (Pedig a moci szó jobban bejön hehe) OK. ha meglesz a járgány, felteszem ide a képet. Érettségi szünet, de jó nektek... Én épp államvizsgázom... 1 vizsga megvolt, még van 2. Tehát jelenleg nem unatkozom:-) Bár azt sosem tudnék...
Csak 1 kicsit drága. De viszont gyönyörű.
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=535689& command=ugras&screenwidth=1024
Otthon döglesz??