Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor hétvégén jön valaki motorozni a Mátrába?
Még Pesten vagyok, szal még nem tuti, de valszeg a vasárnap lenne a legjobb nekem.
(persze ha Nektek máskor jó inkább, akkor ezen még lehet alakítani)

Nos?
Nem 3000Ft-ról van itt szó. Vagy Te évente 1x szoktál tankolni? Mert ha jó idő van, akkor egy hét alatt nekem 2tank is elfogy (kb. 500km) + ehhez még számold hozzá az olajat is.
Gumit most vettem a motorra, de az szerintem nem ide tartozik, mert az mégiscsak "egyedibb" kiadás, mint a tankolás...

Úgysem győzök meg senkit, és nem is akarok, de tudom, hogy mennyit motorozok, és tudom, hogy azt a mennyiséget, amit pl egy rgv250 megzabál, a jelenlegi keretemmel nem tudnám fedezni, mivel nincs főfoglalkozásom, ugyanis egyetemre járok.
VEGYÉL FEL BASSZ
Aki meg futárkodik az vegyen egy Simót abba pár ezer egy uj dugasz és már megy nyomhatja bele az ember az 1000ft-s Arol 2T-t és csak megy és megy

eNNYI
okos enged szamár szenved
zolika.zolika@freemail.hu

egyetertek...hagyjatok mar ezzel a tehetos dumaval!
Akinek nincs loveja ne vegyen jachtot!
Az itt levok 99%-a hobbibol tartja a motort,nem hinnem,hogy futarkodik vele.Ha meg hobbi ne sirjon,hogy nincs love.

Ennyit rolad!Most aztan vegkepp bebizonyitottad mennyit ersz es tudsz.Kar tovabb veled foglalkoznunk...ennyit er a motorod is!

NS 400-hoz 3 dugo 6 gyuruvel Japanbol szallitasi koltseggel 68 000 FT volt!
1 nem én csinálom a videót 2 nem én csináltam am ootort és nem én vettem bele dugót nem tehetek róllah ezt modnta nekem az ismerősöm éniscassak elstem ti meg egyből hurrogtok hát vazz ti barmok vagytok
hol van a zxr videó?
De, ha a Wiseco gyárt hozzá, akkor azt tanácsos venni.
te miről beszélsz????
milyen 100ezer?

Egy dugo átlag 30ezer kapjál már észhez ember!
Biztos azért állt be mert luzer a haverod és azt sem tudja hogy kell bejáratni egy motort
Ezt akartam mondani de a kotekedo megint en vagyok itt.Ha a haverja tenyleg 100Eft fizetett egy olyan generalert ellehet gondolkozni hogy miert lehet eladni ebben az orszagban minden az ilyen vilag barmainak,balfaszainak mert ez durvan az...
hááát ... prox dugó gyűrűvel 25000Ft munkaköltséggel hónolással
ismerősöm msot cserélte nsr 125 motorba legolcsóbb dugó ami gyári volt az 100 ezer volt és rá 2 hétre már megis szorult neki hoppá :(
De akkor nem kell motorozni mert semmi értelme ha nem tudod megadni a motornak amit kell gondolok itt a csúcsminőségű olajokra és gyári alkatrészekre illetve a minőségi (nem a legolcsóbb) más alkatrészre főleg ha sokáig élvezni szeretnéd a motort..

Nem kell itt sírni h ennyit eszik meg ennyi a fenntartása.....
Nem kötelező motorozni ez egy hobbi már és majdnem mondhatni h luxuscikk egy motor...
Aki normális motort vesz annak ne számítson már 3ezer forint gyerekek hát ez egy vicc!!!!!!!
3 ezer forint az lofasz pénz tudván az alkatrészárakat meg stb stb
sajnos nem midnenki tehetős gondoltál már bele?
Hallod wins03 ha nálad számít 3000 ezer Ft akkor inkább tedd le a motort...
És mit csinálsz akkor ha például gumit kéne cserélni vagy estleg fékbetéteket vagy láncszettet????
Akkor addig mész amig le nem szakad a lánc vagy mi? Mert ha ennyire számít 3ezer ft akkor ne is haragudj de nem naon kell motorozni mert abbol csak sufnituning lesz.....

A fogyasztást meg ki nem szarja le nekem a motor az hobbi szóval mindegy mennyibe kerül...illetve mennyit eszik
mr2t adsz egy msn-t?
ott nincs is fizetes barterba megy minden
tényleg kéne gurulni egyet, igaz most hétvégén is letoltam vagy 500km-et :D de jó lenne egy kissebb társasággal elmenni valamerre legyenek a motorok 2t-k vagy 4t-k igaza volt az korábbi hozzászólónak barátokat keresünk itt nem ellenségeket a motorok iránti beállítottsága meg mindenkinek a maga keresztje szal ennyi

Peace
de lehet h türkmenisztánba a fizetés is hasonlóan "beszará" h mennyi...
de nekik van olajuk :)
Egyiptom is bratyizik az arabokkal,azert olcso...no meg ott nincs is annyi auto mint itt,mert nem tudjak kifizetni.
van egy sanda gyanum ha egy ország nem iszláma vallására tekintve annak piszok drága a benzin