Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem mind 1 csak japán motor legyen
Már bocsi, hogy beleszólok, de már napok óta vitáztok ahelyett hogy motoros barátságra tennétek szert!!!! Kár összemérni az erőket mert a 2T erősebb mint a 4T ebben az esetben!
Nekem mondjuk mind a 2 típus bejön (KAWASAKI ZXR 250, SUZUKI RGV 250).
Türkmenisztánban meg 4Ft-nak megfelelő öszzeg, és ez nem vicc.
úgytom h eggyiptomban 1 liter benya vagy 100 ft lehet vagy 80 nem tudom már azé beszarás
nem is kell sírni sajan magyar benzin áraktól nem csak a magyarok sírnának környező országok sőt még nyugat felé godnolva is drága de ez van a motorozás mégis olcsóbb mitn ha lenne egy BMW-d ami 25 litert megiszik reggelire
Azért köszi!
Nekem nincs penzem versenyzesre...de NEM is versenyzek...de ha megis versenyeznek nem panaszkodnek allandoan,hogy bezzeg mennyit fogyaszt es nekem nincs arra penzem.
Kurvara elegem van ezekbol..."a motorom csak 5000 forintot eszik,nekem nincs penzem 7000-re + olajra!"
En nem fogom lejebb addni,venni egy szar 4T-t,mert az kevesebbet eszik...akkor inkabb nem eszem,nem jarok el bulizni,de osszegyujtom a benzinre a lovet es NEM sirok.Ilyen egyszeru!
kerestem már énis de sajna nem nagyon lehet találni esetleg Maroti könyvesbolt tudna valahonnan szerezni de a web odlalukon még nem találtam sajna pedig nekem is kellene
ezt úgy modntad mintha valami pénzes suttyó lennél aki csak úgy megteheti hogy induljon az eb-n egy felkészített 1000 géppel vagy akármi neked van iylenre $ ed? gondolom nincs akkro te se motorozz
2 azt is vedd figyelembe hogy neki zsebpénzből kell gazdálkodnia a benyáravaló te meg fizetésből ami sokkal máásabb...
Sziasztok!

Nincs esetleg valakinek ZXR 250 kezelési utasítása, vagy még jobb lenne szerelési útmutató???
akinek nincs penze ne motorozzon,ilyen egyszeru
Ha nincs penzed RGV-re,mond azt,es ne fikazzad a fogyasztasat.
Én vasárnap benne lennék egy lájtos csapatásban a Mátrában!
Szivesen gurulok veled csak legyen kész a motorom ami napok órák kérdése igaz még nem versenyzek veled mert nem ismerem a mátrát :( de úgyism egtanulom
Nagy 2T-s banda!
Nincs kedvetek jönni egyet gurulni a Mátrában? Akkor kiderülhetne, hogy mennyi különbség van a 250es 2T ill. 4T (az enyém ráadásul nem is sportmotor) között. Mindenki dumálhat, hogy így meg úgy alázná a másikat, de eddig sok bizonyítékot még nem láttam...
Szóval?
Kiáll valaki egy "szar, öreg, fostos, autó", 250es Bandit ellen???

Félretéve a vitát szívesen gurulnék egyet bárkivel ebből a társaságból (is)!
Szerintem amúgy a fogyasztás abszolút nem mind1..
A Bandit kb. 6-7 litert eszik, és egy délutáni mátrai motorozással így is megeszik egy tank benyát, ami így kb. 3500-4000Ft. Ha egy RGV-m lenne, akkor ez felmenne 6000-7000Ft-ra. Ti lehet, hogy úgy álltok, hogy ezt megengedhetitek magatoknak+még a szintén nem túl olcsó 2T olajat bele, de én nem tartozom ezek közé az emberek közé, és még szerintem nagyon sokan vannak így.

Amúgy valaki előttem egy nagyon nagy igazságot írt: Nem itt kéne szájhősködni, hogy kinek mennyit megy egyesben a gépe, meg ki tudja a másik motorját jobban fikázni, hanem inkább a vason kéne ülni, nem? Ha annyira meg vagytok Ti is elégedve a gépetekkel, akkor miért itt fikáztok, és miért nem motoroztok? Mert ha jó idő van, akkor spec engem le sem lehet flexelni a motoromról.

bye
már énis várom....
Mikor lesz fent a zxr-es videó? Már én is kíváncsi vagyok
tobben vagyunk 2T-sek,mint te a szar ZXR-del.
nyugi mizter 2t egy fasz+ a csatlósai ne izgasd fel magad ezeken....nem ér annyit
Papp Laci boxolt.
Oh jaj,csak 441,basszus,igazad van...hogy mereszeltem ekkorat hazudni...szemet egy ember vagyok!Nem 450 csak 441....huuuu,most lealaztal!
Mr2ütem!
Te akkora sötét vagy!!!!
Először is 450-es nincs csak 441.Ez is csak egy embernek volt,mégpedig a Dudásé,aki tavaly eladta.
A másik meg ne mondj véleményt olyan dologról amihez fingod sincs. A Papp Laci téged lehet hogy megenne a pályán. Ha nem csak a szaros 2t-del foglalkoznál akkor tudnád hogy régen pálya versenyző volt ,és a dobogón is ált.
Szóval ennyire vagy jártas a hazai motoros életben.
Az is egy megoldás.
szerintem is vágja mindenki, távolabbi hozzászólásnál van értalme akarommondani régebbi hozzászólásnál
nyilván bevágom a szunyát, itt a reggel a nykamon
Pá mindenkinek