Gondolom a büdös életben nem voltál még motorral túrázni. Nálam a motorozás magát a szabadságot jelenti, nem pedig azt, hogy be vagyok zárva egy pályára. Nagyjából úgy néz ki ez az egész sportorientált hülyeség, hogy: "menjé be oszt körözzé..."
Persze lehet másképp is nézni a dolgokat. Ha messze mész, menjél autóval... Nálam ez nem így működik.
Héé gyerekek motoros ruha kell szóljatok!!
Anyámék hasznaltruhával is foglalkoznak és vanak eladó motoros ruháink is! ha valkit érdekel akkor írjon van sima bőr nadrág most van egy Danies csak bőrnadrág nagyon fasza meg vannak még kabátok is!
Az Icon és a Spool is csinál fasza rucikat. Válassz ki egy ruhát, az árát a külön árlistán kell megnézni.
Ezt a 100 ezret honnan vetted egyáltalán? Nem márka alapján kell választani...
ZXR!!
Mit szólsz a videóhoz?? A tied ehhez képest hogy megy???
Sztem egész jóó felvétel lett!! Ahhoz képest hogy az első és félóra alatt kellett összerakni!!!
he he a barátnőm szerint ne mvagyok impotens nekem nem is kell oylan motor csak az álmom h mehessek 1x 1 olyannal csacsik
ha már azokról az álmoknál tartunk amik a céljaim a motor téren az a 636 vagy egy SV 1000 vagy SP2 esetleg egy GSX-R 600 godnolom ezek is szar motorok....
Az enyémmel!!
JVC GRD 329 vagy valami ilyesmi tipusszám!!
Hagyjuk abba a veszekedést!! Nem kell itt bizonygatni mi a jobb!!
Mindenkinek más!! Ízlések és pofonok!!
Kész a videó!!!
kawasakizxr250.atw.hu
Itt van fenn!!
Persze lehet másképp is nézni a dolgokat. Ha messze mész, menjél autóval... Nálam ez nem így működik.
Felvettelek msn-re!!
Gyere már fel!!! Léci!
Anyámék hasznaltruhával is foglalkoznak és vanak eladó motoros ruháink is! ha valkit érdekel akkor írjon van sima bőr nadrág most van egy Danies csak bőrnadrág nagyon fasza meg vannak még kabátok is!
Az Icon és a Spool is csinál fasza rucikat. Válassz ki egy ruhát, az árát a külön árlistán kell megnézni.
Ezt a 100 ezret honnan vetted egyáltalán? Nem márka alapján kell választani...
Mit szólsz a videóhoz?? A tied ehhez képest hogy megy???
Sztem egész jóó felvétel lett!! Ahhoz képest hogy az első és félóra alatt kellett összerakni!!!
itt is van pár jó ruha csak geci drága
meg mondjuk ezt is elfogadnám csak ez 2x 100 000 FT :(
ha már azokról az álmoknál tartunk amik a céljaim a motor téren az a 636 vagy egy SV 1000 vagy SP2 esetleg egy GSX-R 600 godnolom ezek is szar motorok....
JVC GRD 329 vagy valami ilyesmi tipusszám!!
Hagyjuk abba a veszekedést!! Nem kell itt bizonygatni mi a jobb!!
Mindenkinek más!! Ízlések és pofonok!!