Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja igen. Ez kinek a moccija ja videjón?
Ez kinek a mocija?
És még az árát is pont eltaláltad...
Ezt nem szereti, amikor még hideg, ettől döglik meg hamar! (Ami MR2T szerint gondolom, nem olyan nagy kár! )
Ok. köszi. Ez volt ám a gyors válasz
Ja!!
Kész a videó!!!
kawasakizxr250.atw.hu
Itt van fenn!!
Hell. Ti milyen videórol beszéltek? Csinált valaki videót a zikszerről? Mert a videók között nam látom.
Gondolom a büdös életben nem voltál még motorral túrázni. Nálam a motorozás magát a szabadságot jelenti, nem pedig azt, hogy be vagyok zárva egy pályára. Nagyjából úgy néz ki ez az egész sportorientált hülyeség, hogy: "menjé be oszt körözzé..."

Persze lehet másképp is nézni a dolgokat. Ha messze mész, menjél autóval... Nálam ez nem így működik.
Zxr!!
Felvettelek msn-re!!
Gyere már fel!!! Léci!
de márka alapján de nincs fél milkóm ruhára........... tehát valamilyen márkában 100 környékén
Héé gyerekek motoros ruha kell szóljatok!!
Anyámék hasznaltruhával is foglalkoznak és vanak eladó motoros ruháink is! ha valkit érdekel akkor írjon van sima bőr nadrág most van egy Danies csak bőrnadrág nagyon fasza meg vannak még kabátok is!
HJC

Az Icon és a Spool is csinál fasza rucikat. Válassz ki egy ruhát, az árát a külön árlistán kell megnézni.
Ezt a 100 ezret honnan vetted egyáltalán? Nem márka alapján kell választani...
erre talaltak ki az autot,nyomatekos,sokkal kenyelmesebbek mint ezek az altalad emlitett szarok es tobb asszony is elfer benne!
ZXR!!
Mit szólsz a videóhoz?? A tied ehhez képest hogy megy???
Sztem egész jóó felvétel lett!! Ahhoz képest hogy az első és félóra alatt kellett összerakni!!!
nem gondoltam még rá..... mondom én kb 100 környékén vennék ruhát, valami jobbat full protektorost gerincédővel
gondoltál már h használtat vegyél? bőrnadrágot is úgy akarok venni és úgy kb 20 ezerből emglehet úszni egy elég jó nadrágot
te inkább vedd meg a ruhádat és gyere mocizni
hidd el bencce odaérnénk az rs-el is
mondjuk tény h az rsemmel nem mennék le balatonra:) félnék h nem érek oda..
he he a barátnőm szerint ne mvagyok impotens nekem nem is kell oylan motor csak az álmom h mehessek 1x 1 olyannal csacsik
ha már azokról az álmoknál tartunk amik a céljaim a motor téren az a 636 vagy egy SV 1000 vagy SP2 esetleg egy GSX-R 600 godnolom ezek is szar motorok....
Az enyémmel!!
JVC GRD 329 vagy valami ilyesmi tipusszám!!
Hagyjuk abba a veszekedést!! Nem kell itt bizonygatni mi a jobb!!
Mindenkinek más!! Ízlések és pofonok!!
Ezek nem versenymotorok, és nem pályára készültek. Ezek túra- illetve sporttúramotorok.