Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kawazxr, Rs125, de most komolyan BASZDMEG NEM TUDTOK ÍRNI??
Fél órát bogozgatom egy hozzászólásotokat!! Rs125 ha már helyesen nem tudsz írni abszolút, legalább néhány vesszőt meg pontot rakjál ki, de ez így full gány!!!!
jézusom...

komolyan mondom, először írjátok meg a hozzászólást, olvassátok el 10szer, aztán írjátok újra... Csináljátok meg ezt még párszor hátha érthető lesz az amit mondani akartok...
komolyan nem baszogatásból, meg soha nem szólok ha valaki vét 1-2 hibát /énis szoktam/, de azért kegyetlen be tudok rágni ha valaki csak ír, ír, ír , bármiféle helyesírás, írásjel, vagy bármi nélkül!!!

kapjatok az agyatokhoz!!!
3 perc utan ul ra a gyerek egy megy egyet vele.
kb 2 perc mire utolert egy autot
az a rohej,hogy ez 16-17-enel adja le a 45 lovat,amig az NSR-em kb 8 000-nel.
eddig még nem esett szét pedig már 16 éves nem midnenki szidta a 2t-t csak miszter 2t-t
a videóban tényleg nemsokmdinenden van lehetett volna több dolog is de sebaj majd elsz még jobb is
ja én azt a feléig már néztem de qrvára semmi nem térténik benne. miután 3 percig csak a dobot néztem lekapcsoltam... csak azt nem értem h miért szídják h fú a 2T-ket szét kell pörgetni meg szétesik amikor ez 19000-t pörög....
itt van fent,teeeeeee....lasd lejebb
hol az a qrva videó? miért nem lehet már végre feltölteni....
Ej de kurva jo!Mirol maradtam le eddig,na ha valakinek van elado akkor kerem nekem irjon elsonek.Irrealis osszegeket is mondhattak mindent penzt megert hogy vegre en is zxr tulaj legyek.Meg ugy hallottam az most a meno igy en se maradhatok ki.
Na szeva Jani!!
Mi a szitu!!
Végre jóó lett a videó!! Köszönjük meg zxr-nek!!
Egyébként neked is tettszik a videó zxr????
125-os 4Tnel biztosan jobban megy.
Ciao Jani!

Elkelt a mito? Mert már nem látom a hirdetések között! Mennyibe vitték el? És honnan a kereskedésből vagy pedig kéz alol kelt el?
Hi na kawaw zxr milyen a motorm mi cináltuk a vidit gixxer k5 feelingel jól megy majd néézétek m
Biztos jobban megy mint egy 125ccm-es
nincs mit próbáltam énis feltenni a videót 100% ig elis jutott de utána hibát jelzett mondom mi a g*ci biztos terhelt a server vagy túl sok a videó rajta
Köszy ZXR!! Örök hála!!
Fel bírtad tenni oda!!
De énnekem még mindig nem sikerült felrakni ide a videót!!!
Ugye hogy jól sikerült!! Naon fasza ez a zxr!!
Még egyszer kösssz!!!
szinte már vártam hozászolásodat
felesleges dolgozni rajta
Van egyvidejó kawasaki zxr 250 motorról a videót nem én csináltam nem én ültem a motorn ésnem is az én motorom szerintem elég jó és szerintem akik negatív dolgokkal bombázzák majd eme vidit azokat lekakkentyuk weboldal
elég kezdetleges az oldal azt se fikázzátok mert 1 perc alatt ütöttem össze majd dolgozok valami jobb formán +tartalmon
Ciao midnenkinek
2T-en nem is lehet motorozni 500 km-t egy heten.Mert en megyek vele egy hetvegen max 300-at es 1 hetre vagy 2-re elegendo adrenalint szedtem ossze...ezert tudsz te annyit mennyi a 4T-vel.

Gumi?ez hogy jon ide?

Inkabb 2T-vel 100 km,mint egy fostos autoval 300km.
te vagy dudus?
Nálam: 10l/5l*100km=200km
Tyű, én meg berényi vagyok, és egész kedvet kaptam a mátrához, csak nincs jogsim
nekem is van hét hogy két full tank, csak a baj, hogy nekem egy tank alig 350km..
Reméljük, hogy tévednek a meteorológusok, és (ha előtte nem is) de vasárnap már jó idő lesz!
Mint már írtam, én is simán benne vagyok. Szintén BP, de 7végén megyek a szüleimhez Jászárokszállásra, szal a vasárnap jó lenne, csak szerintem csütörtöktől zima.
Nos 2T 4T banda? Akkor gyorsultok vasárnap, vagy mi lesz?