Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hány lovas ez az izé ?
mer itt 1ik srác aszongya,h 60ló meg úgy megy mint egy 600as
sztem úgy megy az a 250es zxr,mint a polinimitom nem?
lehet hogy V alakban jár a dugatyú , akkora henger van benne hogy hol itt hol ott megy
én ma az IFA val egy zxr400 at toltam le az utról.
igaz hogy a kawa az ált az ut szélén, de akkor is lealáztam mint a szart, ráadásul az ifa rakott volt kistéglával
1 hengeres hogy lehet V
Bocs!:)
Hali!

Javítanálak Feri!

Az egyhengeres V motor az 4T volt nem pedig 2T:)
és 650 ccm:)
en nem!
megeloztel
125-os 2T-t lealazni egy 750-essel,gratula,ez am a dicsoseg.
Ennek a motornak nincsenek hibái...mert az egész motor egy nagy hiba!
Sziasztok
még új vagyok,most vettem egy kawasaki zxr250-t és a segítségeteket kérném ,hogy mire figyeljek a mocival,mik a hibái,stb.előreis köszi
jaja ellentéteket félre mindenkinek jó motorozást élvezzük a jóidőt legyen az 2t vagy 4t
Na én tegnap is meg ma is 50-50Km-ert motoroztam baszottúl élveztem. Szerencse hogy jó volt az idő a gép nem esett szét a picsám alatt
Szembesültem jó pár kátyuval ami nem volt ott. A tél megtette a hatását. Az autósok meg ugyanolyan faszkalapok mint voltak.
Kívánok mindenkinek jó motorozást ZXR-rel, RS-sel, 4T vel vagy 2T-vel.
jah énis
már reggel óta a zxr videót várom
Te kozenk tartozol
Ja
Amúgy meddig fog menni ez a 2T vs. 4T vita? Amíg nem motoroztok, és ráértek itt fogjátok egymást szidni, míg világ a világ?
Én felajánlottam a vita megoldását, csak keressetek már egy Mr4ütem-et és forgassátok már lefele a filmet!
pont ez a poén benne
iyen görbült henger van benne V alakban...
Egyébként nem tudom... 750ccm-el én annyira nem lennék büszke erre..
Már bocsi Feri, nem kötekedésből, de milyen az-az egyhengeres v motor?
Gyá he téptem az úton aztán egyszercsak elhúzott mellett egy -kétütemű egyhengeres v motor-, de ment, nyomába eredtem és lealáztam.
Még túl meleg van felvenni a bőrrucit! De én már voltam ma egy picit... most mindjárt kinézek kamaraerdőbe, csak anyám álljon ki a kocsival, hogy kiférjek
Gyerekek ti mikor motoroztok ha egész nap itt vitatkoztok?És félre ne értsetek nem kötekedni akarok: