szájjatok már le róllam semi közöm a rs 125 motorokhoz és a mély tisztelet fogott meg mikor betettem a képet mert ti is annyira tisztelitek a kawasaki márkát + a zxr nevet orvosoltam egy képpel hogy tisztelem a ti márkátokat részemről ennyi
nem de erre tök kiváncsi vagyok...
szóval elcserélni. nem tom nem bírom elképzelni. Ott van az RS meg az ZXR. most tegyük félre h 4T meg 2T. És ő ráül a te motorodra, és hazemegy vele. És látod ahogy a segge alatt ott figyel az RS-ed. Olyan mintha, elvinnék a nődet! hazaviszi és megdugja! én olyan ideges lennék! és otthagyja neked a tied, h kössz, nekem ez már nem kell, viheted...
hulyegyerek ezt pont az aprilia csinalta elsonek es a japan motorra hugyozik :) szal minden egyeb ami uatan keszult csak majmolas.Oda nyugodtan lehet rakni kawasakit arra meg igaz is.
Basszátok meg a zxr-t meg az rs-t is meg a az összes típust a legjobb a az Aprilia Af-1 Futura.
Nekem 155-tel megy és 1-es kb:40, 2-es Kb:85, 3-as Kb:100, 4-es kb:120, 5-ös kb:135, 6-os 155-de elpörgetve mielött felváltok 5-ösből.
Minek fikázzátok egymás mociát------mer sok a kemény gyerek ezen a fórumon.
Ja meg ez az eggyes 90-es sztori. Lehet hogy akkora láncfogas kereke van mint a szar, ezáltal nagy a végsebesség és szar a gyorsulás.
ZXR 250R:Jól megy kétszer akkora köbcenti nagyobb nyomaték mivel 4T- nyomaték leadása sokkal egyenletesebb, ezmiatt a ha rs-sel gyorsul 100-ig kb egy szinten vannak de 100 fölött a zxr lehadja a picsába.
Kölönben picsába a zxr.rel miért nem vettél Yamaha rd 350-est vagy Aprilia Rs-250-ent, Eseteg Honda Nsr-250-ent. Ezek mindeggyike 2 henger 2 ütem 2 power szelepes 2 karburátoros Mindezek mellett-60 LE fölött tud mindegyik.
Rs125 akinek egyébként mitoja volt és azt cserélte el a kawára... bonyolult... ráadásul szép volt az a mito...