Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja nem
Rs125 akinek egyébként mitoja volt és azt cserélte el a kawára... bonyolult... ráadásul szép volt az a mito...
jajjjj tényleg nem!!!!!!
RS125 cserélte el! akkor neki szól a kérdés baszki vagy valami mitos? mittomén ha valaki olvassa majd tud róla:)
szájjatok már le róllam semi közöm a rs 125 motorokhoz és a mély tisztelet fogott meg mikor betettem a képet mert ti is annyira tisztelitek a kawasaki márkát + a zxr nevet orvosoltam egy képpel hogy tisztelem a ti márkátokat részemről ennyi
mijafasz nem cserélem senkivel se mikro vettem a motorom az volt az 1. szempontom h 2t semi esetre se veszek max egy simot
Ezt először nem az Aprilia csinálta , hanem Volkswagen-esek, hogy az Opel jelét vizeli le....
nem de erre tök kiváncsi vagyok...
szóval elcserélni. nem tom nem bírom elképzelni. Ott van az RS meg az ZXR. most tegyük félre h 4T meg 2T. És ő ráül a te motorodra, és hazemegy vele. És látod ahogy a segge alatt ott figyel az RS-ed. Olyan mintha, elvinnék a nődet! hazaviszi és megdugja! én olyan ideges lennék! és otthagyja neked a tied, h kössz, nekem ez már nem kell, viheted...
mert mondjuk tud merlegelni es nem egy utolso balfasz.
kawazxr egyébkén az akivel cserélted a mocit, az miért adta oda egy RS-ért?
jah..... azóta már van ducattival meg harleyval, stb....
hulyegyerek ezt pont az aprilia csinalta elsonek es a japan motorra hugyozik :) szal minden egyeb ami uatan keszult csak majmolas.Oda nyugodtan lehet rakni kawasakit arra meg igaz is.
Majd kiszamolom,de szerintem az NS 400-as sem megy 90-et 1-esben!
hát ne haragudj de ez körülbelüli értéknek is nagyon, nagyon sok. hacsaknem isszonyat módon csal az órád...
ok csinálnék már énis eggyet de még nincslehetőségem de nemsokááá elsz
Hi kawa zxr ma tesszük fel a videot a mociról majd nézd meg szólok ha fel kerül !
Amúgy meg az 1-sbe körülbelüli értéket mondtam mert azt soha nem szogtam annyira megnyomnii mert egyből felpörög és kész!
ne fikázzad már más motorját oké?főleg a motor topicjában.... ne legyél már enynire civilizálatlan
Jamal 37Le de nem ez a lenyeg.Ha 17Le lenne akkor is jobban kene mint ez a szardarab mert az legalabb motor meghozza nagyon is jo.
Mit varsz ilyen balfaszoktol? Megvette a nyomorult azt elcserelte egy ilyen fosdarabra :DD de nevetseges,szanalmas.
egyesbe 90et mi?

hallod volt egy simsonom, az is vitte a 90et, de az csak kettesbe
Vagy 350-es JAWA-t.
kössz
Basszátok meg a zxr-t meg az rs-t is meg a az összes típust a legjobb a az Aprilia Af-1 Futura.
Nekem 155-tel megy és 1-es kb:40, 2-es Kb:85, 3-as Kb:100, 4-es kb:120, 5-ös kb:135, 6-os 155-de elpörgetve mielött felváltok 5-ösből.
Minek fikázzátok egymás mociát------mer sok a kemény gyerek ezen a fórumon.
Ja meg ez az eggyes 90-es sztori. Lehet hogy akkora láncfogas kereke van mint a szar, ezáltal nagy a végsebesség és szar a gyorsulás.
ZXR 250R:Jól megy kétszer akkora köbcenti nagyobb nyomaték mivel 4T- nyomaték leadása sokkal egyenletesebb, ezmiatt a ha rs-sel gyorsul 100-ig kb egy szinten vannak de 100 fölött a zxr lehadja a picsába.
Kölönben picsába a zxr.rel miért nem vettél Yamaha rd 350-est vagy Aprilia Rs-250-ent, Eseteg Honda Nsr-250-ent. Ezek mindeggyike 2 henger 2 ütem 2 power szelepes 2 karburátoros Mindezek mellett-60 LE fölött tud mindegyik.
na jo,viccet felreteve,ha 1-esben 90-et tud menni,akkor eleg hosszu attetel van rajta,amit tuti nem tud leporogni 6-osban.