"mert műszakit soha nem fogsz rá kapni." hát te akkora pöcs vagy akkor pls magyarázd meg a cagivanak meg az aprilianak h. ne gyártson 2t motorokat mert kurvára felesleges ok? .....észkombájn
egy fiatal RS250 bármilyen fos 4t 400-as géped bealáz az árokba és még költeni sem kell rá itt az enyém az élő példa most igaz még csak 1 hónapja van itt de semmi mondom semmi(kopp-kopp) probléma nem volt vele és megy! CBR400 meg ZXR400-at lenyomtam vele szal már csak egy FZR 400 van vissza (ennyit a 4t-ről nekem is van egy 600-a cbf-em de motorozni élménymotorozni csak 2t a 4t az egy kibaszott kocsi 2 kerékkel ennyi)
Tudod,barmelyik motorommal 100 km motorozas tobb elmenyt nyujt,mint neked a 4T valaha fog!
Orulok,hogy jo rohogsz majd rajtam,mert ennyit tudsz,mast nem! :) Mint a hulye rohogni! Ez vagy te...amit kinyomtam ma reggel magambol!
Minden motoromra van muszaki hulye gyerek...azt sem tudod mirol beszelsz...inkabb csondbe maradtal volna!
Na bazmeg, Te aztán kurvára élvezed a motorozást.. Csak építgetsz állandóan, de eddig még nem sok videót láttunk arról, hogy mennyire kurvagyors is vagy meg milyen jókat motorozol. Tudod én inkább veszek egy olyan motort, amivel tényleg élvezem a motorozást merthogy MOTOROZOK vele és nemcsak otthon áll darabokra szedve a garázsban. 2évig baszakodsz vele, amíg összerakod, ráköltesz annyit, amennyiért már új motort is vehetnél (ha úgy tartja kedved, akkor akár egy fiatal RS250-et is), és akkor sem érsz még vele sokat, mert műszakit soha nem fogsz rá kapni.
Lehet, hogy Te ezt hívod "motorozásnak", de az emberek 99,9%-a nem, úgyhogy kérlek ne próbáld meg ráerőltetni a hülye elveidet másokra, mert senkit sem érdekelsz és LESZARJUK, hogy mit gondolsz magadról vagy bárki másról.
Most majd elkezdesz engem is mocskolni, de örülök neki, mert legalább egy jót röhögök rajtad, ahogy erőlködsz!
Csáó
vegyel csak ocsisajt,majd jot nevetunk rajtad,mikor elmegyunk melletted...faszom akar egy ilye hulye gyereket meggyozni,nem is lennel melto,hogy egy 2T-re uljel.
A motorod hangjat meg csak addig fogod hallani,amig melled nem megy egy 2T....onnantal kezdve mast mar nem fogsz hallani.
Ne aggódj azt fogom tenni!!
Május elsején is!!
És én is sor4-es 250-est vaszek majd, már csak a hangja is megéri!!
Jól is megy!! Leszarom mit mondasz MR2T!!
Nekem akkor is a 4 ütem fog bejönni, nem te fogod bennem ezt megváltoztatni!!
Tőlem fejen állva is pöröghtsz, a 4t igen is jóó,kezdőmotornak kíváló a zxr!!!!
Én is olyat fogok venni/kapni lehet, ha tehetem!!
Most épp 60%-on van a Kawasaki ZXR250R-es videó!!
De már másodjára áll le 90%-nál!!!
Elkezd tölteni mint állat aztán leáll, de ha felmegy naon fasza lessz!!
Qrva jó gép!! Akárki akármit mond!! Kicsi, fürge mint állat a hangja is fasza!!
Főleg így Raptor dobbal!!!
ez teljes mértékben ígyvan vehettem volna énis nsr 250 motort de nem kezdő motornak akartam egy 60Le gépet ne mtudtam volna kezelni de viszont a zxr 250 elég kellemes kis motor nem azért vettem hgoy miylen jól megy (jól megy) nem azé vettem h milyen szép idomos és miylen jól befog jönni a benzin tyúkoknak ,nem azért vettem mert menynit pörög egyszerűen ezt találtam s egyből megtetszett vehettem volna banditot is de nem találtam lényeg hogy barátságosabb minden szempontból mint a nsr 250vagy rs 250 jó motorok de nem kezdésnek
"Kölönben picsába a zxr.rel miért nem vettél Yamaha rd 350-est vagy Aprilia Rs-250-ent, Eseteg Honda Nsr-250-ent. Ezek mindeggyike 2 henger 2 ütem 2 power szelepes 2 karburátoros Mindezek mellett-60 LE fölött tud mindegyik."
Bazz, Te nagyon tisztában vagy a motorokkal, vagyis inkább azok áraival.. Nézted már, hogy mennyibe kerül egy zxr250? Hasonlítsd össze egy RS250-el. Kb. 2x annyiba kerül. Szerintem senki sem azért vesz zxr250et, mert az az életcélja, hogy mindig ezen a motoron üljön (még 50 évesen is), hanem mert erre van jogsija (A-korl), erre van pénze...
Egy RD350re meg szerintem ugyancsak többet kell költeni, mint egy zxr250-re, mivel egyáltalán nem mai darabok már.
Persze az sem igaz egyáltalán, hogy a zxr-re nem kell költeni, sőt, de azért nagyságrendekkel kevesebbet, mint az általad felsorolt modellekre.
Szóval nem azért nem vesz mindenki 60LE-s gépeket, mert nincs hozzá hangulatuk, hanem az előbb leírtak miatt.
dudus,irjal mar nekem kerlek:
mr2utem@freemail.hu