Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még nincs msn em. holnap este andráson leszek kb 6tól meg ma is.
Köszi Túró!

Te rendes kawasakis
volt már nekem is iylen h áltam egy kereszteződésben és nekem több cigó indult el a hátem felől énemg úygyelspuriztam mint atom :D
komám vasárnap elsz kész a vas az enyimé mi leszünk lehet vagy 10 15 en mikor megyünk madarasra majd írsz itt vagy msn en : dani0115@axelero.hu
de madj lenézek arrafelé he készlesz a vasam 10 perc alatt ott vagyok nah jó 12
Kawazxr,
Este megyek tankolni a mol kutatokhoz, majd egyszer összeakadhatnánk,
madarasra megyünk mi is kb 6 moci.
Mindig szidom magam h ilyenkor miért nincs nálam egy boxer... itthon van 1, nem tom h került ide. Nem vagyok verekedős sem erős, utoljára sztem általánosban verekedtem, de ilyenkor jól jönne. Meg amikor 3 digó indul meg felém a piroslámpánál... mondjuk oyankor ugysem tudom felvenni, arra ott a jó kemény kesztyű...
kemínyek vagytok falun ilyené már a bicska is élesedik
Mi is voltunk tegnap partyzni. Engem valaki felöklelt és megindult az ugatás. Aztán megérkezett a srác spanja meg az én spanom is. Mind a 2 magasabb volt mindkettőnknél, de a végén jól elettek verve és hazakotródott a két hüye... nekem viszont bedagadt a szám mert a pöcs azért 1er lefejelt... no mind1 kapott rendesen utána
uhh hülye vaogyok nem hoztak, jöttem ( Jah ki kellet volna aludnom magam)

Jah ma viszont nem én vezetek és valszeg irány Bed vagy Dokk!!!!
hahó!!!!

Nem Esztergomban voltam Club 2001ben meg Coktail-ban fél 5 re hoztak haza de nem ittam mert vezettem viszont volt versenyzés
Egy Alfa 156 Selespeed 2.0 , Audi Cabrio 2.6, Vw Polo Gti , és én Fiat Marea 1.6 (én egyedül voltam az autóban visszafelé )
Huh bassz volt hogy izzadtam.... 180 a Suzuki úton egymás szélárnyékában végig koppant a gázpedál,kinyomtam a szemét is szegénykémnek,Olyat előztem féktávon egy elágazásnál h nem bírtam megállni és 4 kerékkel satufékkel csuszva szálltam be az elágba még jo hogy nem jött senki (de lenyomtam mindenkit) Azt mondták a srácok h állat volt Megint sikerült elégetnem a fékeimet!!!!!!!!! De megérte 2. lettem az Alfa nyert de nem sokkal Megálltunk kajálni az Esson csak ugy pattogtak az izzó fémalkatrészek....
Annyira ott volt áááááááááá jobb volt mint a buli.......
voltal dokba tegnap? :D berugtal?

Teljes a siker!!!!!!!!!!!!!

egy ertelmes ember,aki felettetek all.
te degenerált vagy + szemszögből
Akarmi lehetek :) .csocselek,here,enyeszet... ennyi kundmadaras.
Azon nemgondolkodtatok még, hogy ezt a 2T vs. 4T vitát megkellene filmesíteni?
A 2T-ek oldalán Mr2ütem lenne a vezérük, a királyuk
A 4T-ekhez meg keresnénk valakit, és akkor ez a Két Hatalom Háborúzna egymással, ütnék, rúgnák, szidnák egymást, de a végén csak EGY nyerne, és a másikat dicsőitené, és átál nahozzáuk
De persze mindezt amerikában leforgatni, azokon a jókis kanyargós utakon, mint a VAS-ban vagy a Vadmotorosokban láthatunk. Lenne a pályázástók kezdve a Tanyán a főldúton lejátszódó gyorsulás A filmplakát már meg is van
Előre láthatólag pedig 2008. májusában meg is jelen a mozikban

FIGYELEM! Keressük azt a személyt, aki szerepet vállalna a 4T-ek oldalán, és a film végén megküzdene a 2T-ek vezérével, királyával Mr2ütemmel
jó ha szerinted azok parasztok bele értve sok motorost akik kimennek kunmadarasra azok parasztok akkor te mi vagy?
Tobbet kozott azert mondtam hogy paraszt gyulekezet.
Okos enged szamár szenved

Akkor is ez a velemenyem a gyorsulasi versenyekrol es a drag bikekokrol...es miota a paraszt mams nem rendez motoros EB-t vegkepp ez a velemenyem!
pontosan....majd pap laci meg a kis nsr-es csaj 2:07-et megy a ringen,azt mondom nem dedos.
egyenesben mindenki tud menni,csak huzni kell a gazt.
szerintem egy két dolgot szó nélkül hagynál okosabbnak tűnnél. nem vagy te olyan hülye, mint amilyennek látszani akarsz...
mi a tököm az a dragbike... amikor iyen hosszu rakétákkal kiállnak és kb 3 mp-ig látni a mocit mert uánta oyan messze van h pffff?... nem tom mi köze a motorozáshoz. mondjuk lehet 1er megnézném tetszene na mindjárt ki is megyek kanyarogni inkább, ti meg csak fórumozzatok meg gyepljátok egymást.
Éljen a 4T és éljen még a 2T is sokáig!
na na na.
nem tudod kit kell hívni:
46*58*10,5

buzi yamahás!