komám vasárnap elsz kész a vas az enyimé mi leszünk lehet vagy 10 15 en mikor megyünk madarasra majd írsz itt vagy msn en : dani0115@axelero.hu
de madj lenézek arrafelé he készlesz a vasam 10 perc alatt ott vagyok nah jó 12
Mindig szidom magam h ilyenkor miért nincs nálam egy boxer... itthon van 1, nem tom h került ide. Nem vagyok verekedős sem erős, utoljára sztem általánosban verekedtem, de ilyenkor jól jönne. Meg amikor 3 digó indul meg felém a piroslámpánál... mondjuk oyankor ugysem tudom felvenni, arra ott a jó kemény kesztyű...
Mi is voltunk tegnap partyzni. Engem valaki felöklelt és megindult az ugatás. Aztán megérkezett a srác spanja meg az én spanom is. Mind a 2 magasabb volt mindkettőnknél, de a végén jól elettek verve és hazakotródott a két hüye... nekem viszont bedagadt a szám mert a pöcs azért 1er lefejelt... no mind1 kapott rendesen utána
Nem Esztergomban voltam Club 2001ben meg Coktail-ban fél 5 re hoztak haza de nem ittam mert vezettem viszont volt versenyzés
Egy Alfa 156 Selespeed 2.0 , Audi Cabrio 2.6, Vw Polo Gti , és én Fiat Marea 1.6 (én egyedül voltam az autóban visszafelé )
Huh bassz volt hogy izzadtam.... 180 a Suzuki úton egymás szélárnyékában végig koppant a gázpedál,kinyomtam a szemét is szegénykémnek,Olyat előztem féktávon egy elágazásnál h nem bírtam megállni és 4 kerékkel satufékkel csuszva szálltam be az elágba még jo hogy nem jött senki (de lenyomtam mindenkit) Azt mondták a srácok h állat volt Megint sikerült elégetnem a fékeimet!!!!!!!!! De megérte 2. lettem az Alfa nyert de nem sokkal Megálltunk kajálni az Esson csak ugy pattogtak az izzó fémalkatrészek....
Annyira ott volt áááááááááá jobb volt mint a buli.......
Azon nemgondolkodtatok még, hogy ezt a 2T vs. 4T vitát megkellene filmesíteni?
A 2T-ek oldalán Mr2ütem lenne a vezérük, a királyuk
A 4T-ekhez meg keresnénk valakit, és akkor ez a Két Hatalom Háborúzna egymással, ütnék, rúgnák, szidnák egymást, de a végén csak EGY nyerne, és a másikat dicsőitené, és átál nahozzáuk
De persze mindezt amerikában leforgatni, azokon a jókis kanyargós utakon, mint a VAS-ban vagy a Vadmotorosokban láthatunk. Lenne a pályázástók kezdve a Tanyán a főldúton lejátszódó gyorsulás A filmplakát már meg is van
Előre láthatólag pedig 2008. májusában meg is jelen a mozikban
FIGYELEM! Keressük azt a személyt, aki szerepet vállalna a 4T-ek oldalán, és a film végén megküzdene a 2T-ek vezérével, királyával Mr2ütemmel
mi a tököm az a dragbike... amikor iyen hosszu rakétákkal kiállnak és kb 3 mp-ig látni a mocit mert uánta oyan messze van h pffff?... nem tom mi köze a motorozáshoz. mondjuk lehet 1er megnézném tetszene na mindjárt ki is megyek kanyarogni inkább, ti meg csak fórumozzatok meg gyepljátok egymást.
Éljen a 4T és éljen még a 2T is sokáig!
Te rendes kawasakis
de madj lenézek arrafelé he készlesz a vasam 10 perc alatt ott vagyok nah jó 12
Este megyek tankolni a mol kutatokhoz, majd egyszer összeakadhatnánk,
madarasra megyünk mi is kb 6 moci.
Jah ma viszont nem én vezetek és valszeg irány Bed vagy Dokk!!!!
Nem Esztergomban voltam Club 2001ben meg Coktail-ban fél 5 re hoztak haza de nem ittam mert vezettem viszont volt versenyzés
Egy Alfa 156 Selespeed 2.0 , Audi Cabrio 2.6, Vw Polo Gti , és én Fiat Marea 1.6 (én egyedül voltam az autóban visszafelé )
Huh bassz volt hogy izzadtam.... 180 a Suzuki úton egymás szélárnyékában végig koppant a gázpedál,kinyomtam a szemét is szegénykémnek,Olyat előztem féktávon egy elágazásnál h nem bírtam megállni és 4 kerékkel satufékkel csuszva szálltam be az elágba még jo hogy nem jött senki (de lenyomtam mindenkit) Azt mondták a srácok h állat volt Megint sikerült elégetnem a fékeimet!!!!!!!!! De megérte 2. lettem az Alfa nyert de nem sokkal Megálltunk kajálni az Esson csak ugy pattogtak az izzó fémalkatrészek....
Annyira ott volt áááááááááá jobb volt mint a buli.......
Teljes a siker!!!!!!!!!!!!!
A 2T-ek oldalán Mr2ütem lenne a vezérük, a királyuk
A 4T-ekhez meg keresnénk valakit, és akkor ez a Két Hatalom Háborúzna egymással, ütnék, rúgnák, szidnák egymást, de a végén csak EGY nyerne, és a másikat dicsőitené, és átál nahozzáuk
De persze mindezt amerikában leforgatni, azokon a jókis kanyargós utakon, mint a VAS-ban vagy a Vadmotorosokban láthatunk. Lenne a pályázástók kezdve a Tanyán a főldúton lejátszódó gyorsulás A filmplakát már meg is van
Előre láthatólag pedig 2008. májusában meg is jelen a mozikban
FIGYELEM! Keressük azt a személyt, aki szerepet vállalna a 4T-ek oldalán, és a film végén megküzdene a 2T-ek vezérével, királyával Mr2ütemmel
Akkor is ez a velemenyem a gyorsulasi versenyekrol es a drag bikekokrol...es miota a paraszt mams nem rendez motoros EB-t vegkepp ez a velemenyem!
egyenesben mindenki tud menni,csak huzni kell a gazt.
Éljen a 4T és éljen még a 2T is sokáig!
nem tudod kit kell hívni:
46*58*10,5
buzi yamahás!