uhh Bence nem vagy egy észlény ez már látszik figyelj tudod nagy a fordulattartomány jól van akkor legyen csak 80km/h de ez 19-ezret pörög de nem érdekel nem vagyok eltelve amotormtól meg nem is szeretek ezzel dicsegetni csak neketek magyarázom de már nem is érdekel mert tudom úgy is fölösleges. Na bocs mindenkitől jó éjt minden motorosnak
mindenki annyira el van ájulva a motorjától... mi van ha 250-es? 4T... lassan rám is kezd ez a vita ragadni, de csak akkor amikor hülyeségek mennek. hogy menne már 1esben 90-et? te városban akkor nem is váltasz nem?
2000-es mito evo olyan tökéletes egy motor volt hogy még hidegben is egy pöcre indult és vitte a 170-et de akkor sem gyorsult úgy. A mitoval nem egy rs 125 -öt fogtam meg jól ment az nagyon de azért még sem 250-es. Az csak egy kis egy 125-ös sportmoci jó meg minden de megy 3. -ba 145km/h
Amúgy én sem szeretem fényezni a motorom csak mert senki nem tudja ,hogy megy meg ,milyen jó kis motor! Mert ő méltósága leminősítette a főisten Mr2T azóta mindenki leszarozza! Pedig ez nem így van !
Semelyik topicban sem szoktam fényezni a mocim. Tom hogy ez van ezt kell szertni ennyi. Enyém még bejáratós szal velem még egy ideig nem fogsz gyorsulni egyébként Érdi vagyok.
Jó bocs csak ott volt benned is a hátsó szándék az ördög jel nemakarom én senki motorját fikázni meg nekem is van egy rs 125-öm azaz apámmal közös na mindegy amúgy tényleg gyorsulnék egy tuning rs ellen már nem tudom a tied mennyire tuning te hova valósi vagy ? Amúgy te se szállj el magadtól!
ezt nekem szántad?? Nem szidtam a szar 250-es 4T-det..... pedig azé az se egy húúúú de malac gép. Csak annyit írtam hogy tedd fel a videt mert kiváncsi vagyok rá. Elég nagy paraszt vagy kitörölheted a segged a ZXR 250-el ami van kb 44 paci, szerintem a 40-41-et (thanks polini) üti az rs-em is, szal ennyit a versenygépedről.
A te vasad még eggyesbe ott hagynam! ha nagyon akarom és kihasználom a fordulatot akkor egyesbe elmegy 90 -et is a te rs-ed max 2-esbe megy annyit de szerintem még annyit sem úgyhogy maradj csöndben!
Elkészülőben van a video a kawaval csak vége lett az út ezért csak 185KM/h -al mentem meg amúgy sem akarom gyilkolni még pörgött volna bőven holnapra remélem vagy még ma fenn is lesz csak még egykis formai átalakításon van! Na majd nézze meg mindenki milyen jó kis gép a KAWASAKI ZXR 250R!
ha jólesz a motorom azaz megszárad a tank akkor lenézek holnap vagy nem biztos nem tudom lesz e időm :S nah majd valamikor ütközünk ...persze jelképesen
Azert porog 19 000-t,mert 12000-ig nincs benne semmi ero. Aztan 16-17 kornyeken tetozik...a tobbi forgas csak kinlodas!
mindenki annyira el van ájulva a motorjától... mi van ha 250-es? 4T... lassan rám is kezd ez a vita ragadni, de csak akkor amikor hülyeségek mennek. hogy menne már 1esben 90-et? te városban akkor nem is váltasz nem?
Mert egyedul te vagy elajulva attol a szartol,nem tunt meg fel?:)
Az a tragyadomb akkor sem kellene,ha nem lenne mas motor a vilagon.
Amúgy meg egy kicsit tényleg sajnáltam eleintem! De már nem
Elkészülőben van a video a kawaval csak vége lett az út ezért csak 185KM/h -al mentem meg amúgy sem akarom gyilkolni még pörgött volna bőven holnapra remélem vagy még ma fenn is lesz csak még egykis formai átalakításon van! Na majd nézze meg mindenki milyen jó kis gép a KAWASAKI ZXR 250R!
Üdvözlettel mindenkinek!