szeritnem nem fel elhet fogni motoros találkozónak is ha úgy nézzük gondolom te nem jársz iylenekre emrt midnenki utál és félsz hogy felsimerne valaiki és elbeszélgetne veled nah jó de parasztvakításnak számít az hogy pap laci kurvajó eredményei Belme nem gyenge motorja stb sőt van egy csajszika 125 nsr el versenyzett biztos ők midn dedósok
egyébiránt csak hogy tudd, dzsentri vagyok. KÉT motorom is van. az egyik összetörve a YW-nél, a másik egyben lefoglalózva a YW-nél lehet, h monogramot kellene váltanom???
Ezt ne!!! Sajnos én tudom hogy mit érezhet az a hozzátartozó ha véletlen ezt a kommentet olvassa! Ezt tényleg ne csináljuk, ez nagyon komoly téma! Lehet hogy hibázott, de ember és motoros volt, és a kegyelet neki is jár!
Remélem megérted...
faszfej te vagy :) a farkad meg kicsi,azert szenvedsz ilyen kisebbsegi komplexusba! De ne felj,nem fogom elvenni az asszonyt.
Ismerem en a Kawasokat,SSP 400-ban is egy kettonek 450-es kittje volt.
nalam evekig is elmegy a 2T,az hogy te bena vagy es tonkre szarod,nem tehetek rola!
ZXR 250-est nem lattam meg menni,mert nem is megy.Hal istennek meg nem lattam itt fent pesten,mert csak halalra nevettem volna magam Eleg volt multkor egy CBR-est latni,amint elmegy mellette egy kis robogo!
ha figyeltel volna,nem azert kerdeztem meg tole,mert szidta a ZXR-t,azt barki tudja! Meg egy 4T-es is!
Hanem azert,mert olyan van,ami nincs sok embernek itthon:Aprilis RS 250!
köcsög plebejusok
dedosoknak valo!
tudom mit jelent, de h mondhat valaki iyet h dzentri vagyok
egyébiránt csak hogy tudd, dzsentri vagyok. KÉT motorom is van. az egyik összetörve a YW-nél, a másik egyben lefoglalózva a YW-nél lehet, h monogramot kellene váltanom???
Ezt ne!!! Sajnos én tudom hogy mit érezhet az a hozzátartozó ha véletlen ezt a kommentet olvassa! Ezt tényleg ne csináljuk, ez nagyon komoly téma! Lehet hogy hibázott, de ember és motoros volt, és a kegyelet neki is jár!
Remélem megérted...
LX
az hamminc... háromszázezzeeee liitööö...
Haver 2000-es évjáratú kawasaki zx6r-jébe kellene az első teló szimering mérete.....
Ismerem en a Kawasokat,SSP 400-ban is egy kettonek 450-es kittje volt.
tehát ilyen hülyeségekkel ne gyere plíz!
ez olyan mint a mai politika. összemosod a dolgokat. a lényeg nem a motortípus!
ZXR 250-est nem lattam meg menni,mert nem is megy.Hal istennek meg nem lattam itt fent pesten,mert csak halalra nevettem volna magam Eleg volt multkor egy CBR-est latni,amint elmegy mellette egy kis robogo!
EB?milyen EB?
Ringen volt EB,csak a parasztok azt is megszuntettek!
Hanem azert,mert olyan van,ami nincs sok embernek itthon:Aprilis RS 250!