Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami nem tetszik?
szerinted majd CR-rel ledocogok a ringre hetfon?:)

egyszer nem vagyok itt egesz delelott es tele szarjatok a topikot.
Inkább nem adom el a Gilettát hanem elteszem a pincébe aztán előveszem 10 év múlva és odalököm az összes pannóniát
Még meg sem vertelek te meg már azzal jössz hogy biztos nem 400-as.
A másik meg nem én firtatom milyen faszán gyorsul a gépem ha nem ti, Faszfej.
Lehet így is dumálni. Az az igazság hogy kevés vagy csak a szád nagy.
Kunmadarast meg csak az szidja akit nagyon elpicsáztak. Mi van haverom ,nem válaszoltál LX ZX-nek,vagy talán elszállt a bátorságod. Találj ki valami indokot miért nem jó.

LX ZX netán létrejön a találkátok írd meg légyszi az eredményt, bár kétlem hogy ebből lesz valami.
akkor már csak 4 t lesz
meg egy két pannónia

ez jo poén volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10 év múlva kihal az emberiség merrt összevesznek hogy mit vegyenek 2t-t vagy 4t-t
esküszöm ezt a fórumot archiválni kellene s 10 év múlva odabaszni az emberek orra elé.

dzsónak a napsütötte tengerparton
a 2t-seknek egy aknában mikor épp szerelik a motorjukat, vagy túrkálnak a polcon 400 elhasznált dugó és hengerfej között
Vikingnek 2 súlyzózás közben
ZXr-es kawásoknak, meg mielőtt egy zx 10-esre ülnek, s mennek gyorsulni Kunmadrasra...
nekem meg miközben osztom az észt egy tréningen
errol van itt szo... sok egyeb kozott
Én sem leszek örökre 2T-s de hogy lehet iyet mondani a volt szerettedről baszkI?????? mi az h sokat kell vele foglalkozni? lányok sírnak ha koszos lesz a kezük... rakjál fel videót, én látni akarom...
jóó majdha 1x megtehetem engem is sokkal jobban fog érdekelni h miylen a köridőm egy adott pályán csak az még odébb van ha megtehetem majd megyek midnenhova
de nem érdekel minket a gyorsulás!
azaz engem. azaz csak köridőben érdekel!
nah én nem vitázok h mi hogy megy milyen verseny milyen szeretek motorozniaz enyémmel és nem egy tapasztalt motoros mondta hogy fasza gépem van és kész sok csíra miatt nem fogok lemondani az én kicsikémről jah és nem 16 éves kiscsajoknak húzom a gázt..... amúgym idnenki magából indul ki most meygek és szarok 1 et a wc-n
Igen lattam :) Romma verni zxr400at rgv-vel :) tovabbi vita tok felesleges.
Maradjámá mi a faszt vered magad a mi topicunkba huzzál már el tudod hova! jó az a 2T egy fél évig aztán széthajtom a gecibe hiába megy 180-at de pörgetni kell és nem bírja a strapát sokat kell vele szóraokzni! Amúgy látatok már menni egy 250 zxr mert ha nem akkor kusss van de igen erőssen most már tényleg teszek föl videot a sok tudatlannak befejeztem
nem valószinű kishaver nagyon Ego vagy és önnbizalomtól duzzad az agyad csak vigyázz nehogy egyszer kopp legyen
Valaki aki feletted all ertelemben :)
Fgyi már ki vagy te hogy itt így beszélsz velem ? gondolkozzámár kis takonypoc
Te ugatol te majomparade aki zsir mitot elcsereli egy zxrre :DDDDDDD szanalmas kis fereg vagy te is :) mennyel zxr faszparaszt komadhoz aztan gyozkodjetek egymast a ket tragyadomb felol melyik forogja le hamarabb a 200at :DDDD
2T klubb háhh mindjárt behalok Simoval bevesztek
várj van egy fasza bebattája nagy mamámnak nem veszitekbe nagy motoros az öreg lyány , de a szomszéd öreg fószernek van egy nagyon fasza tuning trabija 2T baszod füstöl mint a kurva annyja okádja a ganét. Na majd szólok má nekik!!!!
Az olyan kis parasztoknak vonzo az a hely mint te vagy Mennyel oda azt nezzed akkor kinem szarja le.
"Kunmadaras egy paraszt csocselek hely" végülis nem ott szokott a legtöbb ember lenni ami motorral kapcsoaltos... végülis nem ott rendeznek EB futamot.....végülis nem szokott kibaszott sok motoros odamenni áhh nem biztos neked van igazad idiot amateur
Szard le hogy ismeretsegi kor lephet csak be.Azt hiszed minden jott-ment belephet?hat nem,foleg ha rajtam mulik.
azon röhögtem h valaki leállt szídni a zxr-t, Mr2T rögtön h megkedvelte és egy ilyen jel hozzá h nem akarsz belépni a "t klúbba?
Inkabb mint egy olyan szardarabon uljunk mint te