Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2tbuzi fan rulz alias hogy szerezzünk magunknak mégtöbb ellenséget
fasz vicces van benne? :) igen van es az kerulhet be aki igazan 2t fan :)
aszondja 2T klúúúúúúúúúúúúúúúúúb
Ha kiálltok egymás ellen, akkor egymás előtt nézzétek meg, hogy éppen akkor mi a két gép vége (ügyes gyerekek vagytok, megoldjátok) és akkor nem lehet vitatkozni azon, hogy milyen áttétel volt a gépben. Meg nem ártana valahogy ellenőrizni, hogy melyiken milyen tuning van ill. nincs éppen akkor. Ha ezek nincsenek meg, akkor utána vita lesz, meg a másik vádolása csalással.
Street-ről még senki sem hallott???
Illegális gyorsulás????
Ott nem kell licensz
gyorsulni én sem.
tavaly a versenyeken csak 10-en előztek meg rajtnál :o))

de tartom az mr2-es dolgot! :o))
semmi.
ok. abban benne vagyok!!! Mikor? Most hétfő Pannonia ring???

LX
kar,hogy nem mesz utcan
akkor majd a ringen gyorsullak le
nem, én nem akarok, mert én utcán nem megyek... ja és gyorsulni sem tudok Én a túró féle versenyre gondoltam

LX
Most mar te is gyorsulni akarsz,nem csak turo?
Oke,iden osszehozzuk.
elmebajnok

Dudus irjal emailt,ha erdekel a klubb!
Mr2T,

ne szájalj!! Hozzuk össze azt a gyorsulást vhol!!!! Én már nagyon kíváncsi vagyok!!

LX
Kunmadaras egy paraszt csocselek hely.Oda meg a motort is kar beinditani nem hogy elmenni.
hulye gyerek,mi a jo gep?szanalom a kobon!
Milyen 50 kg minusz?
Azert nem jarunk gyorsulasi versenyekre,mert a kocsogok bevezettek a liszenszt...Kunmadar meg kurva messze van...inkabb motorozok itt a kornyeken.
De majd egyszer szeretnek meccselni egy ilyen fostos 400-assal.Ha egyeltalan 400-as hengerek vannak rajta. De az az erzesem,hogy csak a castrol A747-et szagolnad utanam.
Nem akarsz belepni a 2T klubbomba?
vagy msnen dudus?
Te elmebajnok nálad az h. melyik motor jobb a gyorsulásban van? menjen ki a két motoros a mecsekbe vagy valami kanyargós vidékre azt ott sírd el magad a 400-as ZXR-el mikor a 30 kilóval könnyebb gép elhúz melletted és akkor nem is beszéltünk arról h. a 400-as zxr és a 250 RS teljesítménye megegyezik sőt az RS-be szorult plusz 4 lóerő a zxr-hez képes :D Szal nem kell leírni a motort, de mondom bárki ellen szívesen kiállok egy kanyargós túra alkalmával !
Jó a képen lévőt nem biztos de egy stock 250-es RS egy stock 400-as ZXR-t szarráver! Itt tolnán van 400-as ZXR(98-as) meg kettő Aprilia RS beleszámítva az enyémet is! Nem egyszer vagizik a faszkópé a 16 éves kis picsáknak a motorral aztán múlt héten megkapta a mocim a tisztelt személytől a kétkerekű trabant elnevezést, ekkor hívtam el nah igen a 2 kerekű trabant odabaszott neki főleg kanyarban!
Jah tényleg kanyar egy szar széles soros négyeshez képes a karcsú v2-es sokkal jobban szeret kanyarogni:D Amúgy az izomjárgány ellen mely a képen díszeleg bármilyen hivatalos pályán kiállnék sőt még gyorsulásba is kiállnék bármikor nem szégyen a vereség, de legalább nem lenne vita!
nem cbd vagy mi hanem cbr bocs regel van meg éccaka buli volt
jáj hagyukmá zxr 400 még egy 600 is lehagy sima gyári zxr 400 otthagyott egy gyári cbd 600
sok a szerintem.
hinni a templomban kell, kész tények kellenek és akkor indenki elhiszi hogy melyik a jobb.
ennek semmi értelme hogy itt mindenki mondja hogy szerintem ez a jobb mert az nem jó.
ki kell menni egy kurva pályára, vagy egy üres utszakaszra lemérni a 400 métert és had szoljon.
egyébként én utálom a gyorsulási versenyeket... soha nem értettem mi értelme
zsírul néz ki! és miyen áttétel van ezen baszki?

nekem nincs 250es RS-em de egy gyári 400as zxr-t egy gyári 250es sztem odaver. sőt biztos. a képen lévőt lehet h nem