Ha kiálltok egymás ellen, akkor egymás előtt nézzétek meg, hogy éppen akkor mi a két gép vége (ügyes gyerekek vagytok, megoldjátok) és akkor nem lehet vitatkozni azon, hogy milyen áttétel volt a gépben. Meg nem ártana valahogy ellenőrizni, hogy melyiken milyen tuning van ill. nincs éppen akkor. Ha ezek nincsenek meg, akkor utána vita lesz, meg a másik vádolása csalással.
Milyen 50 kg minusz?
Azert nem jarunk gyorsulasi versenyekre,mert a kocsogok bevezettek a liszenszt...Kunmadar meg kurva messze van...inkabb motorozok itt a kornyeken.
De majd egyszer szeretnek meccselni egy ilyen fostos 400-assal.Ha egyeltalan 400-as hengerek vannak rajta. De az az erzesem,hogy csak a castrol A747-et szagolnad utanam.
Te elmebajnok nálad az h. melyik motor jobb a gyorsulásban van? menjen ki a két motoros a mecsekbe vagy valami kanyargós vidékre azt ott sírd el magad a 400-as ZXR-el mikor a 30 kilóval könnyebb gép elhúz melletted és akkor nem is beszéltünk arról h. a 400-as zxr és a 250 RS teljesítménye megegyezik sőt az RS-be szorult plusz 4 lóerő a zxr-hez képes :D Szal nem kell leírni a motort, de mondom bárki ellen szívesen kiállok egy kanyargós túra alkalmával !
Jó a képen lévőt nem biztos de egy stock 250-es RS egy stock 400-as ZXR-t szarráver! Itt tolnán van 400-as ZXR(98-as) meg kettő Aprilia RS beleszámítva az enyémet is! Nem egyszer vagizik a faszkópé a 16 éves kis picsáknak a motorral aztán múlt héten megkapta a mocim a tisztelt személytől a kétkerekű trabant elnevezést, ekkor hívtam el nah igen a 2 kerekű trabant odabaszott neki főleg kanyarban!
Jah tényleg kanyar egy szar széles soros négyeshez képes a karcsú v2-es sokkal jobban szeret kanyarogni:D Amúgy az izomjárgány ellen mely a képen díszeleg bármilyen hivatalos pályán kiállnék sőt még gyorsulásba is kiállnék bármikor nem szégyen a vereség, de legalább nem lenne vita!
sok a szerintem.
hinni a templomban kell, kész tények kellenek és akkor indenki elhiszi hogy melyik a jobb.
ennek semmi értelme hogy itt mindenki mondja hogy szerintem ez a jobb mert az nem jó.
ki kell menni egy kurva pályára, vagy egy üres utszakaszra lemérni a 400 métert és had szoljon.
Illegális gyorsulás????
Ott nem kell licensz
tavaly a versenyeken csak 10-en előztek meg rajtnál :o))
de tartom az mr2-es dolgot! :o))
LX
akkor majd a ringen gyorsullak le
LX
Oke,iden osszehozzuk.
Dudus irjal emailt,ha erdekel a klubb!
ne szájalj!! Hozzuk össze azt a gyorsulást vhol!!!! Én már nagyon kíváncsi vagyok!!
LX
Azert nem jarunk gyorsulasi versenyekre,mert a kocsogok bevezettek a liszenszt...Kunmadar meg kurva messze van...inkabb motorozok itt a kornyeken.
De majd egyszer szeretnek meccselni egy ilyen fostos 400-assal.Ha egyeltalan 400-as hengerek vannak rajta. De az az erzesem,hogy csak a castrol A747-et szagolnad utanam.
Jah tényleg kanyar egy szar széles soros négyeshez képes a karcsú v2-es sokkal jobban szeret kanyarogni:D Amúgy az izomjárgány ellen mely a képen díszeleg bármilyen hivatalos pályán kiállnék sőt még gyorsulásba is kiállnék bármikor nem szégyen a vereség, de legalább nem lenne vita!
hinni a templomban kell, kész tények kellenek és akkor indenki elhiszi hogy melyik a jobb.
ennek semmi értelme hogy itt mindenki mondja hogy szerintem ez a jobb mert az nem jó.
ki kell menni egy kurva pályára, vagy egy üres utszakaszra lemérni a 400 métert és had szoljon.
nekem nincs 250es RS-em de egy gyári 400as zxr-t egy gyári 250es sztem odaver. sőt biztos. a képen lévőt lehet h nem