Barátom!!!
Ha ennyire megy a gép akkor mérnem idulsz egy gyorsulási versenyen? Talán azért mert esélyed sincs. A zxr400-ok úgy el picsázák már az első 200 méteren, hogy nem térnek magukhoz. Mindegyikőtöknek csak a szája nagy, a képen látható motort verjétek meg akkor azt mondom hogy tudtok valamit. Addig csak mű majerek vagytok. Lehet bizonyítani Május 1 –én Kunmadarason.
Csá. VGy.
U.I.: Egyedül Somogyi Péter az aki ellenfele volt, egy lekönyitett pálya nsr250-el ami 50 kg mínuszban volt.
jó a hangot visszavonom szép hangja van a 2t-nek :D:D
Amúgy addig dobálózhatunkve h. én ezt vertem el te azt, míg nincs egy szemtől szembe verseny, de mivel nincs 2t 125-ös sportgépem ezért nemtok nyilatkozni! viszont volt 2 darab 125-ös RS-em is egy 93-as meg egy 96-os namár a 96-os meg volt áldva arrow rendszerrel meg polír állapot 180-at simán lökte velem!
de tényleg minden mellébeszélés nélkül ha 250 akkor van egy kihívásod egy 96-os 250-es RS ellen! Ha olyan jól gyorsul az a zxr akkor biztos nincs félnivalód:D
Habár tapasztalat h. bármilyen tuning 400 ZXR/FZR/CBR közelről nem volt ellenfél de hátha :D
hat en nem vagyok senki,te keversz valakivel
hova sullyedtel te kis majom?:) hozzam emelkedni kell...bar a majom tud faramaszni,de olyan magassagba ahol en lakozom, meg te sem juthatsz fel...bar mint mondottam volt,jo iranyba haladsz
Azért beszélsz többesszámba mert 6 ökör vagy köcsög, nem tünik fel hogy itt téged utáll mindenki. Tisztelet a kivételnek de ök normálisak te játszod itt magad, ahogy én egy senki vagyok te is az vagy hatodmagaddal.
Mivel apádnak 4t je van verekedtek is vagy rég elüldözött.
Nekem motorom van :) motorjaim...lehet,hogy neked biciklid,de az mar a te bajod. Mi sajnalunk teged.
csak egy majom sosem fogja felfogni,hogy az emberek nezik es nevetnek rajta(d)!
Ökör vagy b..meg az is maradsz.
1. Megvolt 4 évig az nsr elég is volt addig azalatt kiismerhető.
2. kitörölheted te a segged a 3 bicikliddel
3. egy seggel egy motort elég megülni, de összesen 5 motornevü valami van kettömkre
Seggfej maradsz, szarok én rá hogy mi hogy megy de jó téged basztatni, csak ennyi vagy.
Janit én is ismerem!!
Nagyon fasza gyerek!! Szép a zxr-e is, most vette rá Raptor Tri-oval dobot!!!!
Naon szép lett a hangja!!! Ő azt mondta rá hogy f1 autó hangja van!!
figyi,most oszinten....evek ota lehurrogok minden 4T-t es 4T-est,ebben a topicban is az RS elonyeit ecsetelgetem egy ZXR-rel szemben...teged is kihivtalak egy baratsagos gyorsulasra ,ezekutan el tudod kepzelni,hogy egy 4T-vel fogok odaallni melled?Megis honnet veszed azt,hogy nekem van 4T motorom? KIKEREM MAGAMNAK!
a sisak nagyon ott van nagyon nagyon lesz már miről koppintani