ez a gyorsulás kurvára relativ dolog.
meert ha én az 50 kilommal felülök a zxr-re, az rs re meg egy 120 kilos állat, hát persze hogy a zxr győz.
nem szabad hasonlitgatni teljesen más a 2 motor.
na erre én is kiváncsi vagyok a Mr2ütem vs Túró párharcra.... attól félek h Mr2ütem tényleg nem fog elmenni pedig nagy meccs lenne....
ZXR legyorsul egy 2T 125öst??? ugyanmár, hüyeségeket nem tom miért kell mondani csak azért h az ember jobb fényben állítsa be amociját... és ezt nem azért mondom mert rs-em van... mert én leszarom ki gyorsul jobban...
na ezt hozzuk össze!! Már csak azért is mert nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre, meg jó lenne már megnézni élőben hogy mi rejtőzik az internetes nagyszáj mögött...
szóval, egyeztessük az órákat... mikor és hol?
ZXR max az ETZ-vel bir?Talan.
1. ne NSR-t allitsal melle,hanem 1 RS-t
2. az a te bajod,hogy meg az NSR-t sem tudtad lekezelni es mar vagytal egy fostos 4T-re
3. nezd meg,hogy milyen motorjaim vannak!Barmelyik tobbet er,mint a hazad/lakasod
4. akkor miert nincs 5 motorod? Kis szanalmas genygoc vagy.
en tenyleg nem ultem ilyen gepen,es nem is fogok
Es teljesen buszke is vagyok magamra emiatt.
Minek uljek ra egy szarra? 4T bazi nehez,nem megy,szar a hangja (foleg a 250-es sorosnak).
Cső fiúk!
Hagyd má, dehogy gyorsulna le egy 125 ös max az etz vel bir, volt nsr em tökélletes volt de alig vártam hogy 4t legyen helyette havernak volt 250 es zxr simán lenyomta.
A három motorjára nagy a pofája ha akarnám nekem is lehetne 5 is, az ökörje.
akik így visszaírnak h men fingatnám meg a 125 ös 2t ket szeritnem a elgtöbben még nem ültetek iylen motoron asse tugyátok hogy gyorsul egy iylen motor ellenben én már ültem 125 motoron
Van igazság abban, amit mondasz.
A 636-osnak más áttételei vannak, mint a tiednek. Így a 250 ZXR-rel is legyorsulhatsz egy 250-es NSR-t egy bizonyos tempóig, aztán elhúzna mellette.
Amúgy hány hengeresek voltak az 500-asok a MotoGP-ben az 1000-esek előtt? Nem tudom pontosan.
Nah azé az nem olyan biztos hogy a 2T 125-öst megfingatod városban Jobban ugrik egy ilyen gép mint gondolnád, főleg ha kicsit tuningos. Ne értsd félre én nem vagyok ilyen 4T ellenes, bár 600 ccm alatt én sem vennék 4T csakis 2T, nem azt mondom hogy szar a kawa de ez durva kijelentés volt
2T 125 ccm eseket meg fingatom meg városban mint a szar lehet h pályán elmennének de egy gyorsulásin pislogni nem tudnak nsr 250 meg nem tudnám legyőzni de nem tudna ellógni nagyon... lényegtelen
de nekem csak 1 hengerem,mig a zxr-nek 4!
Anno a superbikenal is igy volt 750 vs 1000, 4 vs 2
Szoval 4 henger 250 es 1 henger 500 pont realis .De varosban legyorsulok egy 636-ost is!
meert ha én az 50 kilommal felülök a zxr-re, az rs re meg egy 120 kilos állat, hát persze hogy a zxr győz.
nem szabad hasonlitgatni teljesen más a 2 motor.