Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az adataidnál lévő honda nem az? vagy az nem az a motor?

mindegy valójában.
legyen akár 2 ütemű is.
hm,most ahogy igy mondod,lehet,hogy megsem 2utemu az 500-asom.
R1?soha az eletben elobb ulnek MZ-re
álít a faszom kinemszarja el az RS-t japán motor rulz
a tuningolt 125-os tuning utan is 125 marad,nem tudom mirol beszelsz.
ZXR-t tuningolhatod akarhogyan...mar ugy sem lehet.
De akkor allitsunk ossze egy tuning ZXR-t es egy RS-t.
ne beszelj mar butasagokat...ZXR es a hang?annyi,hogy hanghullamok hagyjak el a kipufogot.ennyi
Superbike cimu lap?Mi az? a wc papir tobbet er,amivel mar kitoroltem a seggemet!
csak kicsit, ha tényleg 2 ütemű az 500-as!

ok.
vasárnap - hétfő pannonia ring?
"szal 2t-nek sincs szép hangja "

A tobbi igaz,de ezt vond vissza.
2T,V2 4T,1 henger 4T...nalam igy kovetkeznek sorrendben a hangok.
Nem csalas!
A gyorsulast meg ledumaljuk. Legalabb lathatsz eloben is.
Mondjuk az azélrt sült be mert bejáratás nélkül tőgázon.... hááát. várható volt.

azt mondjuk én sem értem h miért kell fikázni egy R1-est... én elfogadnám. meg egy 600as gixxert is... huhuhuuuuuu na megyek mocizni a többi fórumossal
Hevesen lakok de a parkoló motorok között megfogod találni kicsit ütött kopott márszegény gép de azé még megy asszem lesz még egy zxr 250 motor Jani majd beszélek vele hogy gyorsuljunk 1 et versenyen kívül ott ahol a streetfighterek szoktak edzeni nah mindegy ott lesz szép zöld nem lesz nehéz nem észrevenni
Hali Kawazxr!

Jössz madarasra?Én is megyek igaz még sajna autóval mert az okmány iroda nem küldte a jogsit!
Szivesen megnézném a mocidat nagyon kíváncsi vagyok rá!
Hol kaksz?
hmm vasárnap kész a motorom aztán kunmdaras majd kunmadaras után teszek fel videjót a zxr ről aki nagoyn várja annak türelem aki szarik rá annak is majd megpróbálok egy érdekes vidit összeütni
Csak egy marad, aki mindent visz
az a két hülye hiszi csak, hogy a 2t-jük mindent visz.
hát igen.. ez érdekes... nyilván pilóta függő is a dolog. Azért egy Talma valszeg" simán kikerülne egy 125-össel... (leszámítva a célegyenest ) Egyébként pedig szerintem butaság összehasonlítani ezeket a motorokat.. Mindegyiknek megvan a maga előnye, hátránya és a szépsége. Az tény hogy nagyon meglepődtem amikor először ültem a ringen az RS 125-ön, mert valóban élmény volt vele menni, főleg bevinni a kanyarba, és fordulni vele. Viszont a kigyorsításnál már közel sincs olyan élmény mint egy sor4 600-as (de lehet hogy csak én voltam a béna!) Gyorsulásról pedig annyit hogy ott is nagyon sok múlik reflexeken, és az ügyességen. Engem valszeg könnyű lenne megverni, mert nem vagyok egy gyorsuló bajnok... Ja, és még valami, egy 250-es 2T-t (főleg valami nagyon tuti versenygépet) szivesen kipróbálnék... na ennyit mára az okoskodásból...

LX
ez mind igaz is, csak amikor egy soros 600-ast akarnak megverni ezekkel a motorokkal (amely felől nincs kétségem, hogy nagyon jók), azért az kicsit vicces...
azért azt nem modnanám h úgy ott hagyna meg hogy csak pörög és nem megy :) szerintem hamarabb van a zxr 140 mint a MIto vagy egy RS :) kül anynira agyon dicséritek az Rs 125 motort olvasni lehetett egy tesztet a Superbike c. la ban mikor tesztelték és a teszt végére besült az RS úgy hogy csigavér jah mellesleg az vadi új vas volt az enyém meg 16 éves lesz és még midníg megy és megy és megy és megy és othagy midnen 125 motort
lehet vagdalózni oylannal is hogy tuningos 125 motort ami már nem is 125ccm oylannal úgyothagyna mint a kaki jó akkor tuningoljuk a zxr is és akkor azt is ott hagya nah elegem van ebből a szaros vitázásból mert itt azt hiszi midnenki h igaza van jáj istenem mencs meg a setétségtől
Sztem tök szép a handgja a 250-es zxr-nek... amikor előszőr hallottam nagyon megleődtem... az Rsnek alapjáraton meg amig nem nyit power szelep addig kb oyan mint egy trabant

Ja Mr2T elcsendesedett, de nagyon remélem jön valamikor mert az meg kell majd mindenképp nézni
Hát én ültem 250-es ZXR-en és azon kívül h. pörög mint a barom nem megy, egy jó állapotú 125-ös RS vagy egy Mito Evo megeszi vacsira! a hangja egy 16 éves kis picsa számára "húdeklassz" de mikor hallja az ember h. v.ki pakolja a 2.at 3.at visít mint a barom és elmegy mellettem 60-al azért az kicsit viccesen hat:D szal 2t-nek sincs szép hangja de egey 250-es zxr sem egy hangverseny max egércincogás:D

jó motor de egy Rs vagy Mito elveri, kanyarokról ne is beszéljünk....
hengerszámra lehet, csak az ütemet is vedd figyelembe!
megint csalnál!
egyetértek teljesen!
én csak kiváncsi vagyok/lettem volna... de Mr2T nagyon csendben van...

LX
én is leaszarom. :o)