Sziasztok urak!
A képen látható motorom szétbontom, bárkinek bármi kell róla, írjon mailt: csehtotyi@freemail.hu
vagy hívjon bátran: 0670 426 4633
A blokk már elkelt, a karbi megvan még róla, kipufogó is, motor elektronika... Csak maga a blokk ment el...
Valamint a jobb első lábtartó már nincs meg, a fékpedál még megvan...
Bocsánat hogy ilyennel zargatom itt a népet, de gondoltam lehet van akinek ez még jól is jöhet :)
Jó motorozást!
Sziasztok :)
nah, mi a helyzet a motorozással?
eléggé vérszegény a fórum...
mindenki már nyomja az ipart keményen?
mondjuk én már tippelni sem merek, hogy mikorra lesz készen a vas, csak tolódik-tolódik a visszaszerzés időpontja...
ne tudd meg, hogy Big Bang-nek milyen rendszere van... :D asszem csak a szervízvezető tud japánul keresgélni alkatrészeket... ilyen rendszer mellett ne várd, hogy legyen magyar böngészős weboldal... Viszont telefonon (is) elég korrektek, én már többször tárgyaltam le velük alkatrészt...
Sziasztok nem tudtok véletlenül egy olyan oldalt ahol tudok venni alkatrészeket a zxr 250-emhez ilyenre gondolok hogy tömítésszett meg gyűrű hozzá. Előre is köszönöm:)
A képen látható motorom szétbontom, bárkinek bármi kell róla, írjon mailt: csehtotyi@freemail.hu
vagy hívjon bátran: 0670 426 4633
A blokk már elkelt, a karbi megvan még róla, kipufogó is, motor elektronika... Csak maga a blokk ment el...
Valamint a jobb első lábtartó már nincs meg, a fékpedál még megvan...
Bocsánat hogy ilyennel zargatom itt a népet, de gondoltam lehet van akinek ez még jól is jöhet :)
Jó motorozást!
Sziasztok :)
érdeklődnék ki lehet játszani egy ekkora motort A1-es jogsira ?
csütörtökön adom le szerelőnek...
sok benyát kapnak a gyetyák... pedig tömítések is ki lettek cserélve...
eléggé vérszegény a fórum...
mindenki már nyomja az ipart keményen?
mondjuk én már tippelni sem merek, hogy mikorra lesz készen a vas, csak tolódik-tolódik a visszaszerzés időpontja...
Tudok segiteni vázszámmal ! Adatlapomon elérsz!
De telefonos egyeztetéssel biztos meg lehet oldani köszönöm :)
De arra készülj fel hogy egy gyűrű szett 60papír!