Ahogy az eladási,/érdeklődö státuszt nézem, lehet még a lottón is nyersz és megtudod venni, mert nem szeretne tőlem elkerülni ez a kis masina! Amíg gond volt vele, nem is aggódtam ezen, de már fasza, csak kicsit drága mulatság lenne ezt is a nagyot is, a robogót is meg a kocsit is tankolni, ezért valakinek mennie kell, és ő lesz a leggyengébb láncszem, hogy lehessen saját kocsi, amit szintén tnakolni kell...
Ez egy ördögi kör....
leginkább az, hogy nem csinálnak... bár van egy emberke, akit nem hívtam még föl...
Csak hát most első a kocsi felújítása (abba is új motor megy :D ), utána vissza a motor kérdésre...
Az igaz, de ott tiltania kéne, na most azt éppen nem éri el szerintem. Csak szép egyenletesen visít 18 ezernél. Tiltását még nem hallottam .
De ez üresbe van.
nézegettem, de nem nagyon látok normális árban... meg már tartok a vakon vásárlásban...
valami bontóban, vagy akárhol kéne megnézni, mert oda ha szar, vissza tudom vinni...
Hello!
Rendben megnézetem csak azt nem értem, hogy ezt csinálta egy darabig (12-ig pörgött minden sebességbe ) aztán meg a picsa se nyúlt hozzá és pörgött 17 ig, most meg megint nem pörög normálisan csak 12 ig. Egyébként az indítással nincs bajom pöccröff.
Üdv. Nekem is volt ilyen, h nem akart kipörögni 4-5-6 ba..... de ilyen 16 ezerig igencsak elment. Méress rajta kompressziót az a fontos. Nekem a szelepek voltak leverődve :S azért nem pörgött ki. Lehet szarok a gyűrőid vagy csak karbiszinkron kell neki. Szerelővel nézesd meg, mert eljutsz oda, h csak tolásra fog beindulni......
Valaki tudna segíteni nemrég vettem egy zxr 250-est, az a bajom vele, hogy nem pörgi ki az órát terhelés alatt. Üresbe se tilt le, csak 18 ezerig pörög. Terhelés alatt egyesbe van ereje 14-et pörög a többibe 12-őt és nem gyorsul úgy ahogy kéne. Lusta a kis gép csak nem tudom miért? Ha valakinek van ötlete az írjon. Én valami dugulásra tippelek a karbiba vagy valami ilyesmi. Egyébként most kapott új gyertyákat, légszűrő kitakarítva. Menni megy, csak nem úgy ahogy kéne.
csinálok majd képet hétvégén a verdáról, akkor pampogjatok...
Ez egy ördögi kör....
http://kepesmotor.hu/kawasaki-... minden kérdésre szívesen válaszolok!
Csak hát most első a kocsi felújítása (abba is új motor megy :D ), utána vissza a motor kérdésre...
De ez üresbe van.
ŐŐŐ az a tiltáshatár pedig, enyém sem ment 18E fölé.
valami bontóban, vagy akárhol kéne megnézni, mert oda ha szar, vissza tudom vinni...
Rendben megnézetem csak azt nem értem, hogy ezt csinálta egy darabig (12-ig pörgött minden sebességbe ) aztán meg a picsa se nyúlt hozzá és pörgött 17 ig, most meg megint nem pörög normálisan csak 12 ig. Egyébként az indítással nincs bajom pöccröff.
4
Valaki tudna segíteni nemrég vettem egy zxr 250-est, az a bajom vele, hogy nem pörgi ki az órát terhelés alatt. Üresbe se tilt le, csak 18 ezerig pörög. Terhelés alatt egyesbe van ereje 14-et pörög a többibe 12-őt és nem gyorsul úgy ahogy kéne. Lusta a kis gép csak nem tudom miért? Ha valakinek van ötlete az írjon. Én valami dugulásra tippelek a karbiba vagy valami ilyesmi. Egyébként most kapott új gyertyákat, légszűrő kitakarítva. Menni megy, csak nem úgy ahogy kéne.