Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott a háttérben van egy fekete moci, na az már tényleg valami!
jaj,azert vannak elojelei

pl,ha ha az olaj fogy el,meg akkor is meg tudod uszni a dolgot,ha figyelsz...de ha benya,akkor csak siman gurulsz.
olyan nem nagyon van hogy eggyi kpillanatról a másikra megáll annak szorulnia kell nem pedig attól hogy elfogy a benya... :) jobbik eset ha elfogy abenya de ha szorul akkor kuka
az,hogy a benyotol allt meg...vagyis azert,mert nem kapott,neked ami megallt,van benne olajozas?
Tudod,ha nincs benyo,nincs robbanas,ha nincs robbanas nincs ho es nincs ero,ha nincs ero,nem tud forogni 12000-et,hanem elkezdesz lassulni,szerintem. :)
ájájjájájájájáj!!!

Mi a hülyeség nem értem mire mondod???
A gurulásnak mi köze van a benzinhez???
Nekem egyszer ugy ragadt meg a dugo hogy egy kis szmötyi eldugaszolta a fuvokát a karbiban és egyszer csak előzés közben 11000-s fordulaton megállt a dugó mert olyan hirtelen elfogyott a benya.....( a szerelöm mondta mert ösem értette mi volt és szétszedte a karbit is)
Nem hiszem h Dadis olajpumpálya szart be......
valaki meg motoroziK :D
az hulyeseg :)
en hanyszor mentem mar motorfekkel,vagy gurultam,semmi. :)
Van barátnőm nyugodt lehetsz...............
Szerencsére elég nyitott annyira a kapcsolat h nem jön velem állandoan bulinzi az a legrosszabb ha ott log a nyakadon a csajod!!!
ki az majom ott veluk?
Nem megbizhatobb,de hat nem is megy ugy.
ez elég jó ár nem? meg jó állapotúnak tűnik:
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=22555
valaki pénteken szombaton bulizik valaki meg 7 végén a b.nőjével van
mért nem szabad?
Honnan tudod h az olaj volt a hibás???? Nem lehet h egy pillanatra nem kapott benzint ???
meg magam. különolajzással nemszabad használni, ennyi...
aha.
írtál róla nemrég hogy összetörted szegényt
jah. ha megkap mindent. nekemis duca lámpás van..

Nem kispályában nyomom öcsém!!!!!

Én Péntek-Szombat éjjel nem a gép előtt baszódok!!!!!

Dereng már valami????
mert a Ducatis kinézetű nagyon teccik
és szted egy Mito megbízhatóbb mit egy NSR?
Nem is mertuk volna feltetelezni rolad,hogy ismeretlen ribancok kepeit rakod be nekunk.
Még jo hogy mindegyiket ismerem
ebben egyetertek veled,de nezni (es megdugni) jo oket