olyan nem nagyon van hogy eggyi kpillanatról a másikra megáll annak szorulnia kell nem pedig attól hogy elfogy a benya... :) jobbik eset ha elfogy abenya de ha szorul akkor kuka
az,hogy a benyotol allt meg...vagyis azert,mert nem kapott,neked ami megallt,van benne olajozas?
Tudod,ha nincs benyo,nincs robbanas,ha nincs robbanas nincs ho es nincs ero,ha nincs ero,nem tud forogni 12000-et,hanem elkezdesz lassulni,szerintem. :)
Mi a hülyeség nem értem mire mondod???
A gurulásnak mi köze van a benzinhez???
Nekem egyszer ugy ragadt meg a dugo hogy egy kis szmötyi eldugaszolta a fuvokát a karbiban és egyszer csak előzés közben 11000-s fordulaton megállt a dugó mert olyan hirtelen elfogyott a benya.....( a szerelöm mondta mert ösem értette mi volt és szétszedte a karbit is)
Nem hiszem h Dadis olajpumpálya szart be......
Van barátnőm nyugodt lehetsz...............
Szerencsére elég nyitott annyira a kapcsolat h nem jön velem állandoan bulinzi az a legrosszabb ha ott log a nyakadon a csajod!!!
pl,ha ha az olaj fogy el,meg akkor is meg tudod uszni a dolgot,ha figyelsz...de ha benya,akkor csak siman gurulsz.
Tudod,ha nincs benyo,nincs robbanas,ha nincs robbanas nincs ho es nincs ero,ha nincs ero,nem tud forogni 12000-et,hanem elkezdesz lassulni,szerintem. :)
Mi a hülyeség nem értem mire mondod???
A gurulásnak mi köze van a benzinhez???
Nekem egyszer ugy ragadt meg a dugo hogy egy kis szmötyi eldugaszolta a fuvokát a karbiban és egyszer csak előzés közben 11000-s fordulaton megállt a dugó mert olyan hirtelen elfogyott a benya.....( a szerelöm mondta mert ösem értette mi volt és szétszedte a karbit is)
Nem hiszem h Dadis olajpumpálya szart be......
en hanyszor mentem mar motorfekkel,vagy gurultam,semmi. :)
Szerencsére elég nyitott annyira a kapcsolat h nem jön velem állandoan bulinzi az a legrosszabb ha ott log a nyakadon a csajod!!!
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=22555
Nem kispályában nyomom öcsém!!!!!
Én Péntek-Szombat éjjel nem a gép előtt baszódok!!!!!