nos, nekem a rendőrbácsi vette el a forgalmit, és az okmányirodában van "kiállítva" a rendszámom... közúti forgalomban pedig már régen nem vehetnék részt...
de igen, az adásvételim megvan...
Azt sajnos nem tudok. De mi lett a forgalmival meg a rendszámmal? Elhagytad? Ha az adásvételid megvan, akkor azzal el tudsz mident intézni. Mert én annó a rendszámot hagytam el, de akkor még nem volt átiratva a motor, ideiglenesen kivonták a forgalomból és most pár hónapja csináltattam meg a papírokat. 50 ezerbe benne volt. (új forgalmi, új törzskönyv, új rendszám, + pár ezer ft-os büntetés).
De még mindig nem mehetnék vele hivatalosan, mert Akorl. jogsim van és a motor 33 kw -os, de leszarom.
Most látom, h pesti vagy. Gondolom szoktál kicsit nagyobb távokat motorozni. Ha ráérsz akkor gyere el és megnézed a tárcsákat személyesen én Örkény mellett lakom. Pesttől 60 km körül van és csak egyenesen kell jönnöd az 50-es úton simán idetalálsz. Aztám valahogy megnézzük.
Holnap megnézem ezt az ütős dolgot. Úgyis szóbeli érettségire kell tanulni, legalább van valami kifogás hogy miért ne keljen... . Amúgy még az jutott eszembe hogy bizti jó lessz-e majd mert nekem már nem eredeti tárcsáim vannak.. . Majd csinálok róla egy képet és mindjárt berakom ide. Meg remélem a guminak is megvan még a bordázata... Én februárba műszakiztattam akkor nem mondák csak a hátsó féktárcsa cserét, mondjuk az katasztrófális..:S. De átengedték + 3000 Ft fejében
Hát, a szállításra lenne emberem... viszont a tárolást azt nem tudom kifundálni...
a kereket amúgy úgy lehet megnézni, hogy üt-e, hogy pl. megeled az elejét a motornak a telónál, hogy a kerék a levegőben legyen, és megpörgeted a kereket... ha szemmel látható, hogy van a tárcsában mozgás, akkor para van... ha nem, még akkor is lehet para, ez a szemétség... vagy menet közben amikor fékezel, akkor érzed a fékkarban, hogy lüktet, illetve a motor is akadozottabban lassul... persze nem nagy sebességnél lehet nézni, ott nem nagyon tudja megítélni az ember...
még lehet, hogy egy helyen megpróbálom a vizsgát, ha nem jön össze, akkor lehet, jó lenne a te kereked megoldásnak, amennyiben tényleg nincs baja... de köszi a hozzáállást!
Bár, az sem kizárt hogy ez is meg van ütve. Még nem is néztem. Mióta megvan a gép nem volt kivéve az első kerék. Gondolom úgy kell megnézni valahogy.(nem kifejezetten értek hozzá, szal sry ha hülyeséget beszélek )
Én szívesen odaadnám, csak 1 probléma van. Hogy Füzesabony meg Budapest nincs túlzottan közel egymáshoz, meg hogy nem tudnám hogy tárolni a motort első kerék nélkül. Ha ezekre találsz valami megoldást szólj, és szívesen kölcsönadom:) Legalább örülnek az ősök hogy addig sem állok fejre vele
bevallom, sem erőm, sem merszem még egy tárcsavásárlásba belevágni... ha azt mondaná valaki, hogy a kerekét egy fél napra kölcsönadja, akkor szívesen belevágnék, de ehhez nekem már nincs erőm...
Hát ha kell én elküldöm a 2 tárcsát neked 15 ezer + posta.
Esztergályosnál néztük meg megpörgettük és ujjal, láthatóan nem ütöttek a tárcsák. De a fasz se tudja:S nincs felnim ,h felrakjam megnézni:S meg ők géppel mérik.
Hát, most 3 lehetőségem van... vagy veszek egy full új garnitúrát, és megoldódik minden problémám, vagy veszek egy használtat (mondjuk a tiédet), és lehet, hogy megint belebukok, vagy keresek egy olyan vizsgáztató helyet, ahol ÍGY IS ÁTTOLJÁK EZT A SZÁJBAKÚRT MOTORT! nem hiszem el, hogy lehet ennyit szopni egy fék miatt... esküszöm, nem hiszem el...
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
de igen, az adásvételim megvan...
De még mindig nem mehetnék vele hivatalosan, mert Akorl. jogsim van és a motor 33 kw -os, de leszarom.
Oliver: egy kölcsönféktárcsának jobban örülnék...
)::(: Ha akarod odaadhatom a ZXR-250-es rendszámomat.
a kereket amúgy úgy lehet megnézni, hogy üt-e, hogy pl. megeled az elejét a motornak a telónál, hogy a kerék a levegőben legyen, és megpörgeted a kereket... ha szemmel látható, hogy van a tárcsában mozgás, akkor para van... ha nem, még akkor is lehet para, ez a szemétség... vagy menet közben amikor fékezel, akkor érzed a fékkarban, hogy lüktet, illetve a motor is akadozottabban lassul... persze nem nagy sebességnél lehet nézni, ott nem nagyon tudja megítélni az ember...
még lehet, hogy egy helyen megpróbálom a vizsgát, ha nem jön össze, akkor lehet, jó lenne a te kereked megoldásnak, amennyiben tényleg nincs baja... de köszi a hozzáállást!
Esztergályosnál néztük meg megpörgettük és ujjal, láthatóan nem ütöttek a tárcsák. De a fasz se tudja:S nincs felnim ,h felrakjam megnézni:S meg ők géppel mérik.
Nah majd kitalálod.