ti hülyék vagytok bmeg:D:D:D
na mikor lesz már vmiféle tali?:D tavasszal kéne vmit tolni skacok:D gyorsulgatás:D vagy dumálgatás, addig megpróbálom rávenni bnőm h üljön fel mögém:D
Hát ha visszaépíteném Kawicsot teljesen, akkor lehet én nyernék. De mivel én az anyagiak miatt muszáj vagyok leegyszerűsíteni és csinázok belőle fighter gépet így végül is te nyertél. Te nem tudsz egyszerűsíteni semmit. Vagy van főtengely vagy nincs.
peti akkor csak nekünk van igazunk, mert nekem is ezt mondta:) valszeg a karbi szívo csonkok ki vannak repedezve és azokat kell cserélni, nem egy horror összeg szal nyugi mindenkinek:) vagy ha karbi tömitésrol van szo, akkor felujitoszett vagy membrén csere, foggalmam nincs nemvok szerelő de ez még en mhorror, nekem szelepkorongokat meg kuplungot kell cserélnem:D sőt láncszett is szal az horror ez nem:D
öhm, az én szerelőm azt mondja h farsot sziv a karbi, öninditonak köze nincs ahhoz. ha hidegen pörgeti, melegen ugye tágulás miatt még jobban kéne;) aksi akkor lenne ha nyöszögne, szelepeknek sincs hozzá sok köze:D am tök boldog vok mert vmelyik nap 90-et ment alattam a vas:D 1esbeXD:D:D
Pont most beszéltem a szerelővel, ő azt mondta hogy valszeg falsot szív a gép, és azért nem szeretné az igazságot. Viszont nem tudom, most fogok majd menni érte 4kor, és akkor majd meglátom. Azt mondta még hogy ha félig ráhúzom a szívatót, akkor minden ok. Hát remélem is! Bár gondolom más 0 fokba, mint majd nyáron 30-ba, szal majd meglátom... remélem nem lesz gázos...
gyertek majd el nyáron esti motorozásra :D
este van 40 fok boxban imádkozol hogy induljon be a motor mikor beeresztenek a pályára ... mert a piros felett van a mutató :D sereg a hűtő ventilátor de olyankor nem sokat ér .
mikor mész pályán akkor is piros felett van a hűtése metr max fordulaton mész állandóan...
nah akkor lehet aggódni hogy beindul e majd mert jóhogy nem olvadnak szét a dugók néha :D
jah tegnap rendeltem motorba olajat meg miegymást ... repsol full szintetikusat 14 ropi remélem megéri ....
nemtudom srácok az enyémnél egyszer volt olyan bibi h amikor lementem vele füredre kb 150es átlaggal és ott megvártam a haveromat akkor utána nehezen indult be mert felvolt melegedne de miután beköhögte magát már simán járt.
U.ez az enyémnek is a hibája... Szerelőm sem tudja, már tippje sincs, hogy mitől lehet... új akksi megvan, szelephézag ok, önindító működik... De ha meglesz, hogy miért csinálja, akkor mindenképpen írd meg ide is!
én már a benyával mindenhogy játszadoztam... sokszor az lett a vége, hogy túlszívta magát a vas, és fél óráig tologathattam, hogy betolásnál beröffenjen...
amúgy ilyenkor ugye neked is segít a betolásra beindítás? (nekem mondjuk sokszor olyan érzésem van, hogy az önindító nem tudja eléggé megpörgetni a tengelyt...)
felénk akár kip.dob nélkül is el lehet menni vizsgázni ... kutyafasza nem nézi mi van a motoron
műszakilag megfelelő legyen a gép és legyen kifizetve a műszaki .. ennyi
Sry, én már csak ilyen vagyok hogy midig azt akarom ami a legjobb lenne , de nem mindig jön össze . A dob egyébként akkor kéne majd ha visszakapom a motort a szerelőtől, mert egyenlőre nem nagyon csinált vele semmit.
az egy dolog h most kapsz dobot, de minden műszaki elött majd rohangászol h kinek fel egy felesleges dobja?
te tudod.
mondjuk eladásnál is finom lesz majd mondod a srácnak h müszakira szerezzél egy dobot mert ezzel nem lehet vele menni.
Hát pestre nemtok felmenni, mert lejárt a műszaki és ahoz kéne a dob . Am úgy ide tod adni esetleg, hogy csak a műszaki idejére? Mert lehet hogy úgy jobb lenne. Mert most az lenne a lényeg hogy minél előbb leműszakiztathassam a gépet...
Am még 1 kérdés. Szerintetek mi lehet az oka annak hogy a motor hidegen szépen beindul., de ha felmelegszik ÜZEMI hőfokra, akkor, és leállítjuk, beindítani már nem tudom, csak ha újra lehűl.
Szelephézag ok.
nem ennyiér adom oda a dobot teso.
nem hinném h ki lenne belezve mer nincs megbonva sehol én még elkatrésznek vettem de ha pesten jársz akkor rácsaphatjuk és megnézzük.
na mikor lesz már vmiféle tali?:D tavasszal kéne vmit tolni skacok:D gyorsulgatás:D vagy dumálgatás, addig megpróbálom rávenni bnőm h üljön fel mögém:D