Sziasztok srácok!Hamarosan motort szeretnék venni,csak nem tudom eldönteni ,hogy melyik legyen...Csak 250-es sor4-es jöhet szóba...Ez vagy a Cbr 250 vagy az Fzr 250 vagy a Zxr 250!A három közül szerintetek melyik a jobb,megbízhatóbb,és gyorsabb?Ja és még az ,hogy a Zxr 250 miért drágább a többinél?
1996-os 11Kw-os forgalmi! = nagyon keveset kell utána fizetnem! Tolna megye: Bölcskei vagyok!
nagyon kevés kilométer van benne! elöl hátul szinte uj gumik: elöl 110-es és briston hátul 160-as michelin gumi. a motorja kifogástalan, az esztétikáján lehetne javitani! 550 000ft kérek érte!
mobilom: 06/20-566-76-02
Szia.Azt mindenképpen várd meg,hogy leműszakiztassa.A féktárcsa pedig ha durván kapott a legjobb eljárással sem lesz az igazi,mindig lesz egy kis ütése fékezéskor,de ha elmész és kipróbálod akkor ez úgy is kiderül.Felgyorsitasz vagy 100km/h-ig és szépen ráfékezel.Ha beremegteti az egész elejét akkor nagyon kaka,ha nem akkor semmi gáz
motorvásárlás előtt vagyok, nevezetesen egy 250-es ZXR-t szeretnék venni..
találtam is egyet kettőt..
van egy olyan, ami jónak tűnik csak 300 km-re van.. felhívtam a srácot és azt mondta fasza a motor, csak műszaki előtt a féktárcsa ütött egy kicsit.. ferde volt vagy mi.. köszörültek rajta, megcsinálták, de nem cserélték ki mert az elég költséges lett volna..
a kérdésem, hogy egy ilyen motort mennyire érdemes megnézni ami ilyen messze van és ilyen problémája volt?
érdemes megkérderdezni egy motorszerelöt.
de amugy egyszerübb mint gondolod. beletesznek egy toldást és kezitcsokolom.
régebben én is gondokodtam h megemelem de aztán ugy határoztam h jo ugy ahogy kitolták a gyárbol inkább nem variáltam.
mondjuk annyibol jobb ha ,megemeled mert a versneypályán hamaer leér a lábtarto(ugy hogy nem volt benne csavar)
ezt a motort akartam megvenni és ebböl összerakni a sajátomat.
fuck
egy nappal elöztél meg.
ugyanez volt oktoberben. egy nappal elöbb vitték el a kiszemeltet.
nem akartja ez a motor h összerakjam egyrei nkább az az érzésem
mennyibe kerül egy vezérműlánc ZXR 250-re?
Lehet kapni valahol 1általán?
van valakinél elfekvöben egy bal visszapillanto?
szügségem lenne rá
nagyon kevés kilométer van benne! elöl hátul szinte uj gumik: elöl 110-es és briston hátul 160-as michelin gumi. a motorja kifogástalan, az esztétikáján lehetne javitani! 550 000ft kérek érte!
mobilom: 06/20-566-76-02
Az a baj hogy a tiedé Barátom kifli volt mikor megvetted elötte.
Am 550 é tok egyet 20 Kw-os. Joo lesz
ma megtörtént az alkatrészmotor megvétele igy hamarosan... Kawasaki return.
majd csinálok képeket a mütét közben
de akkor lényegében zsákba macska, a motor állapota.. de köszi a gyors választ!
motorvásárlás előtt vagyok, nevezetesen egy 250-es ZXR-t szeretnék venni..
találtam is egyet kettőt..
van egy olyan, ami jónak tűnik csak 300 km-re van.. felhívtam a srácot és azt mondta fasza a motor, csak műszaki előtt a féktárcsa ütött egy kicsit.. ferde volt vagy mi.. köszörültek rajta, megcsinálták, de nem cserélték ki mert az elég költséges lett volna..
a kérdésem, hogy egy ilyen motort mennyire érdemes megnézni ami ilyen messze van és ilyen problémája volt?
de amugy egyszerübb mint gondolod. beletesznek egy toldást és kezitcsokolom.
régebben én is gondokodtam h megemelem de aztán ugy határoztam h jo ugy ahogy kitolták a gyárbol inkább nem variáltam.
mondjuk annyibol jobb ha ,megemeled mert a versneypályán hamaer leér a lábtarto(ugy hogy nem volt benne csavar)
fuck
egy nappal elöztél meg.
ugyanez volt oktoberben. egy nappal elöbb vitték el a kiszemeltet.
nem akartja ez a motor h összerakjam egyrei nkább az az érzésem