Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok srácok!Hamarosan motort szeretnék venni,csak nem tudom eldönteni ,hogy melyik legyen...Csak 250-es sor4-es jöhet szóba...Ez vagy a Cbr 250 vagy az Fzr 250 vagy a Zxr 250!A három közül szerintetek melyik a jobb,megbízhatóbb,és gyorsabb?Ja és még az ,hogy a Zxr 250 miért drágább a többinél?
Persze.Már miért ne lehetne kapni?Bemész egy Kawasaki márkakereskedésbe és megrendeled.Szerintem olyan 10-15E ft körül van az ára
hello!
mennyibe kerül egy vezérműlánc ZXR 250-re?
Lehet kapni valahol 1általán?
sziasztok,

van valakinél elfekvöben egy bal visszapillanto?
szügségem lenne rá
1996-os 11Kw-os forgalmi! = nagyon keveset kell utána fizetnem! Tolna megye: Bölcskei vagyok!
nagyon kevés kilométer van benne! elöl hátul szinte uj gumik: elöl 110-es és briston hátul 160-as michelin gumi. a motorja kifogástalan, az esztétikáján lehetne javitani! 550 000ft kérek érte!
mobilom: 06/20-566-76-02
Nem ez nem eladó gép.Nem tudnák megfizetni amit én kérnék érte,nagyon imádom
Érdekel milyen évjáratu!?Mennyi az ára?Hova valósi vagy?
Nagyon jó a zxr-ed gondolom az ára drága ha eladó!?
nekem van egy 11kw-os kifogástalan motorikus állapotban lévö.
De ha neked most AK-d lesz azzal csak 25 Kw-ig vezethecc elvileg
Nah akkor az enyém pont beleesne a kw keretedbe,mert ez pont 28kw
na ná jo hogy zsír legyen!
Az a baj hogy a tiedé Barátom kifli volt mikor megvetted elötte.
Még mit nem! Joo h nem újat akarsz annyié
Am 550 é tok egyet 20 Kw-os. Joo lesz
és 25-30 Kw-os érdekel.
sziasztok Zxr 250 eset tud valaki eladót amit nem kell szerelgetni? max 400 ezer ft ig?!?
anyád. azé mer tte gazdag zsidó vagy és anyád kitaníttatott ne vágj fel! köcsög! (amúg ééreztem én hogy nem okés, de késő van )
comeing? ...Mr.English
3rd round is comeing!
uraim

ma megtörtént az alkatrészmotor megvétele igy hamarosan... Kawasaki return.

majd csinálok képeket a mütét közben
a műszaki megvan.. átment már..

de akkor lényegében zsákba macska, a motor állapota.. de köszi a gyors választ!
Szia.Azt mindenképpen várd meg,hogy leműszakiztassa.A féktárcsa pedig ha durván kapott a legjobb eljárással sem lesz az igazi,mindig lesz egy kis ütése fékezéskor,de ha elmész és kipróbálod akkor ez úgy is kiderül.Felgyorsitasz vagy 100km/h-ig és szépen ráfékezel.Ha beremegteti az egész elejét akkor nagyon kaka,ha nem akkor semmi gáz
sziasztok!

motorvásárlás előtt vagyok, nevezetesen egy 250-es ZXR-t szeretnék venni..
találtam is egyet kettőt..
van egy olyan, ami jónak tűnik csak 300 km-re van.. felhívtam a srácot és azt mondta fasza a motor, csak műszaki előtt a féktárcsa ütött egy kicsit.. ferde volt vagy mi.. köszörültek rajta, megcsinálták, de nem cserélték ki mert az elég költséges lett volna..
a kérdésem, hogy egy ilyen motort mennyire érdemes megnézni ami ilyen messze van és ilyen problémája volt?
érdemes megkérderdezni egy motorszerelöt.
de amugy egyszerübb mint gondolod. beletesznek egy toldást és kezitcsokolom.
régebben én is gondokodtam h megemelem de aztán ugy határoztam h jo ugy ahogy kitolták a gyárbol inkább nem variáltam.

mondjuk annyibol jobb ha ,megemeled mert a versneypályán hamaer leér a lábtarto(ugy hogy nem volt benne csavar)
ezt a motort akartam megvenni és ebböl összerakni a sajátomat.
fuck

egy nappal elöztél meg.
ugyanez volt oktoberben. egy nappal elöbb vitték el a kiszemeltet.
nem akartja ez a motor h összerakjam egyrei nkább az az érzésem
Jaja!Ez tényleg igy van,elég sokat számit a sportdob