Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, hogy nem. Csak egyértelmű utalás arra, hogy 3X volt már visszatekerve a km számláló. Gondolkozzál már el. Évi 2000km?
30ezer kilometer meg nem veszelyes egy 93asnal ugye?
Pumi gumi :D nekem is ők hoztak 150/60 R18 ast. És király. Száma: 30-415-1723

Sok sikert!
Nah az is biztos,hogy 47E km-el én sem vennék ilyen kis ccm-es motort.Még egy 400-asnál is meggondolnám,hogy vegyem-e.Max még 10E km és lehet cserélgetni a fő alkatrészeket.
srácok honnan a fenéböl lehet gumit szerezni a kereklámpás zxr-re mer sehol se találok
140/60 18col
110/70 17col

sokat segitene a tudná valaki.
Es szerintetek egy 93-asban 29ezer kilometer van az lehetseges?Jo allapotban van meg midnen!Tibor nem szoktal mostanaban msnen lenni?
Egy 19ezret pörgő,18-19 éves motornak sok 50ekm.Kérdezz meg hozzáértő szerelőt.
Ennek legalább biztos nincs visszatekerve az órája.50 ezer km nem olyan sok. Mit vársz mennyi legyen egy közel 20 éves motorba?
Tudtommal nem kompatibilis a két vátozat idomzata.
ja hát azt mindenképp.
azt nem tudod h rá lehet e tenni újabb lámpás zxr fejidomát?
Szerelőt vigyél,mert ha rá kell költeni az sokba lesz
az gáz
am nekem csak egyenlőre a motorja a lényeg. az legyen jó. tudjak motorozni addig is amig nincs pénzem jobbra.
Vigyázni kell a belpiacos motorokkal,mert nagyon sokat kamú évjárattal helyeztek forgalomba.
Én pl. láttam 1984-es CBX125-öst 1995-ös forgalmival...
erre is azt írták h '91-es
am ez nagyon szép meg jó csak ennyim nem marad rá
50ekm egy 250 s4-nek elég sok, nem húzza már sokáig
Ez a gép legjobb esetben is 1990-es.
91-től "ovál lámpás".
hát szerintem is a gyári. De ennyi pénzért nem is várok sok extrát, csak az a lényeg h megbízható legyen és olcsó, h legyen pénzem valami rendes ruhára is.
Aztán majd egyszer lesz jobb is
újabb fejidomot nem lehet egyébként rárakni?
Azt írj a hírdetésbe, hogy sportkipufogó van hozzá, de szerintem az a gyári.Vagy csak én látom rosszul?
sziasztok
erről mi a véleményetek?
felhívtam és azt mondta h tutira nincs semmi baja nem nagyon tetszik ez a körlámpás de így maradna pénzem normális felszerelésre is.
esetleg nem lehet rárakni az újabb zxr fejidomát lámpával?
köszi
Hello

Ha előre raksz kissebbet egy foggal akor a végsebesség csökkeni fog és a gyorsulás javulni! mint a biciklin, h a az elsőt kisebbre váltod.
Hali, már nincsen. Italmondo ból tudsz szerválni.
Hello, hallottam hogy van Cagiva mito-hoz lamallasorod!Ha eladó mennyi lenne az ára?( Bocs hogy ide írok)
Sziasztok!

Egy-ket tapasztaltabb kawas elmondhatna a velemegyet hogy megerne e ezt: http://www.hasznaltauto.hu/1939194_kawasaki_zxr250_1996

Re
melem pozitiv mert ha igen egy ket het es kawa tulaj lehetek vegre en is
ha esetleg valakit érdekelne...

http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
Fel kell avatni mi? Amúgy honnan vetted,mennyiért,mekkora,milyen márkájú?