Ajánlom figyelmedbe az olajshop.hu -t. Alapból is mindenre 10 % kedvezmény van. Nekem már 20% mivel gyakran vásárolok tőlük . A motul 5100 4T kíváló bele, nekem nagyon bevállt. Csak ajánlani tudom. 3 liter 10% os akcióval is csak olyan 7500 körül van és ez legalább tényleg minőségi. Valamint van náluk olajszűrő is, ha gondolod cseréld le azt is olyan 1000ft körül van.
Én ebbe nem naon tudok segiteni mert én igy vettem. Elképzelhető h befér ha nem leszeded a sárvédőt A villa sztem meg nem változott . Am ma rendeltem meg a 15 ös lánckereket kiváncsi vagyok mien lesz . Sztetek ezekbe a motorokba mivel forognak vagy 18 at elég egy egyszerű motorolaj mert ma Power1 et vettem és hát abbol 3 liter 10200ft volt
Speeed! Ha rajt lenne a hátsó sárvédő a mocidon akkor is elfordulna benne gond nélkül a 160-as gumi? Ezt kérdezem a többiektől is. Mit gondoltok? Mert a felni engedné a 160-as gumit. Hátul a két villa közti távolság az változott a gyártási évek során?
Hmm......ha az olyan lesz úgy,mintha hátul 3-al több fog lenne,akkor a gyorsulása lesz jobb és kevesebb a vége.Hiszen ha hátul növeljük a fogszámokat,nagyobbat harap,de lassabb. Azért van a streetfighter mocikon is hátul akkora disznó lánckerék,hogy jobban gyorsuljon. Szal előre akkor több fogast tegyél,mint amekkora most van.
Mikka mit értesz? Hogy jön ide a mito? Ne kezdjétek már megint hogy a 125-ös mákdaráló otthagyja a zxr-t..
(Vagy az új 250-es kawára gondoltál, mert azt tényleg elveri?! Eltévesztetted a topicot.)
Jajam nekem is, én most fogom áttételeztetni. Előre egy el kevesebb fogút rakok, és akkor az olyan minta hátul 3-al több lenne. Így talán jobb lesz a végsebesség, és nem kell állandóan váltogatni. Sőt utazásnál is jobb ha adott sebességen kevesebbet pörög a moci.
Fúúú megjött a gumim :D. Látom már a hétvégén gumifüstölés lesz xD