Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áhhh nagy kár. :(

Nagyon sürgős dolog segítsetek!
Kuplunglamella szettet cserélek, és most gond van. Valamiért a kuplung lamellák közötti kopta lemezekből kettő van. Ez azt jelenti hogy 1 lamella 2 koptató 1lamella 2 koptató... ez így a normális vagy ott már valami gebasz van? Ha csak 1 et teszek bele lehet belőle bajom? Valaki cserélte már a lamellát, esetleg hasonló probléma? Köszi a gyors segítséget!
hát, erre elég veszélyes dolog rájönni, mert eccő majd jól összekócolja a vezérlést a fordulat..
Hali.Ja mondta Ambrus,hogy nincs tiltásod,néztem is nagyot.De szerintem csak annyi az egész,hogy valamelyik előző tulaj valamiért kiszedette.Mert gyárilag mindben van.Igy meddig pörög egyébként?
Jah én készitettem házilag,de nem válalom még egy készitését.Csomót kinlódtam vele. Nagyon sok idő volt,mire minden ponton passzolt.
szeasztok! nemtudjátok miért nincs tíltás a 98-as ninja-mban?tipp!
szkráccs:

Honnan van neked olyan f@x@ lánctartód? Ha házilag készült, tudnál nekem is egyet készíteni? Ja meg mennyiért? :)
Hi.Hogy áll már a mocid?Csináltál már a baleset óta valamit?Vagy talán már kész is van?
volt már itt olyan aki vezérműláncot cserélt?
szép.
Csáó.Szerelőm azt mondta,hogy normálisan szervizelve 50-60E km-ig nem kell főalkatrészeket cserélni benne.Persze a szerviz mellett ez még függ a tulaj csuklójától is Enyém 4-5L között fogyaszt.Szerintem a lánckeréken nem érdemes módositani,úgy tökéletes ahogy gyárilag kiadták.Elől 14fog,hátúl 48fog.
Jah értem.Kár érte nagyon szép moci
páromé én is azt használom.küld el te a tiedét!zumicsmiklos@freemail.hu ide-é!
Bocs nem is tuttam MSN ed van
Én már rég vagyok a fórumokon,fotókon is szerepelek a gyorsasági-oldalon.
Köszi a gratulálást.Ma összeraktam frankó lett már csak a vevö jöhetne rá!
Dikk még nem is láttam az új fényezést sztem naon fasza lett
Miota vagy regelve ide ?
Húz a ménes azért!
Köszi hogy odaadtad egy fincsi körre!
Látod Én itt is megtalállak!
De azért még jo megy, nem
Nem hiszed el?
Én csak az igazat mondom!
Köszi a segítésget
Esetleg más komolyabb vélemény
Szeva.
Ismerem azt a mocit most vetted meg?
Tudod ám hogy az sérült volt az eleje elég szépen!
Hölgy tulajé volt ugye!
Azért jól kihúzták!
Jó pár gumit lefüstöltek vele!
Szerintetek ezek a mocik hány km mennek el ugy hogy a blokkba ne kelljen nyulni? továbbá nektek mennyit mennek? érdemes módositani a lánckerék áttételen? fogyasztás? vmi aproságok előre is köszi
Friss Ninja tulaj
öcsém becsajozott és most már ő is elég sűrűn elviszi a családi autót, az én barátnőm meg elég messze lakik és sajna mocival nem mindig és nem mindenhova tudunk elmenni, még az időjárástól is függ ,majd ha meg lesz az autó akkor visszaülök a paripára,márcsak ezért se adom el a mocisruhám
Annyira muszály? Megkérdezhetem,hogy miért?
hát igen,igazad van, csak sajna el kell adnom
Szerintem nem reális.Áron alul akarod adni.Én ezt a gyönyörű motort 550E ft alatt nem adnám el.Ha pedig annyit nem adna érte senki(amit kétlek) akkor inkább megtartanám.Nem adnám el!