Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali!

Srácok! Szerintetek reális áron van ez a moci? -- kawasaki
Érdekelne hogy hol tudok venni sportkipufogot köszi
16 szelep.
4000ft+fészekköszörülés,gyűrűk. Igy kb 6500ft volt szelepenként
Hello!
Engem érdekel a motor.
Az e-mail címem amire a képeket küldd: pesze@citromail.hu
Am mennyi szelepre is volt szükség 16? mennyit megy a géped?
Shongoboy. A motor 98 as gyártási évű? Engem a gyártási év érdekelne. Ha van msn-ed vegyél fel léci: pesze@hotmail.com
Az jó.Szerintem a 4000/db nem sok érte.Én valami 8000ft körül gondoltam.
darabja 4000ft volt + a persely köszörülés az még 30000ft
Jah értem.Az nagyon zsirkutya akkor.És mennyibe fájt 1db szelep?
A forgalmiban 98 van gyártási évnek feltüntetve.
Szia,
Csak a csere miatt sziszegtek.
Teljesen új szelepek vannak benne és be kell kopniuk.Már egyre jobb,nem is hallom.
Eladó zxr250
yoshimora kipufogórendszerrel,zöld,friss műszaki,friss motorfelújítás,sötét plexi.
Ár: FIX 550.000FT
70/370-0960
Sziasztok!
Érdekelne tudtok-e ealdó 250 es zixxert!
Fontos lenne hogy 98 körüli legyen az évjárat és megkímélt legyen, továbbá 1 sportdob.
Elöre is köszi.
Sziasztok van egy zxr 250 gyári dobom eladó,kivülröl nem látszik de valami át van benne buzerálva mert elég fasza mély hangja van.10 000ft tel: 0670 5513965
Eladó a mocim

KAWASAKI ZXR 250
Biztos az a gyerek mondta neki, aki nemrég itt árulta az ''A1-es jogsival'' vezethető zxr-ét.
Aki azt mondja az elvan varázsolva.Ez hülyeség.Jah 180-200km/h
csá menyyit mennek a zxr 250 es ek?ja és nekem azt mondták! h A1 es jogsival lehet vezetni?
A zxr400-asokat is 97-ig gyártották?
'97ig volt gyártás alatt
Lehetséges.Amugy nekem is 97-es a Service Manualom
Hát én meg már csomo embert megkérdeztem még annak idején mikkor vettem az enyimét pontosan tavaly tavasszal hogy meddig gyártották és mindenki azt mondta hogy 97 ig, és szervízkönyvet mikkor töltöttem akkor is 97 es volt a legujabb hozzá, annál csak öregebb volt 91-92 -es.
Nah megoldódott már a problémád?Nem sziszegnek már olyan vadul a szelepeid?Mi volt a baja amugy?
Hmmm én meg úgy tudtam hogy 99-ben jöttek ki az utolsók
98 as évjárat az meg hogy amikor 97 ben gyártották utoljára , elégé kamunak hangzik