Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,
Eladó egy Kawasaki zxr250 98' évjárat.
Friss műszakival, és komplett motorfelújítás után (szelep csere, stb.)
A motoron yoshimura kipufogó rendszer van,amitől a hangja nagyon brutál.
Tlizöld színű,sötét plexivel.
Személyesen megtekinthető szigethalmon.
70/370-0960
ÁR: 550.000FT
Nekem egy jó állapotú verda kellene! De azért köszi
öcsinek van egy, kicsit lecsukva, de az idomok mentek szét főleg. sztem rendkívül előnyösen meg lehetne vele dumálni. n.zsolt asszem itt.
Sziasztok! Szeretnék venni egy Kawasaki Zxr 250-t. Ha van valakinek eladó az irjon ide vagy a bajbal@freemail.hu !
Bazki tényleg elvitte már valaki a dobot. Ahogy feltették már valaki le is csapott rá. 10000-ért volt egy Martin dob.
Van MSN-ed? Az adatlapomon megtalálod az MSN címem vegyél fel. Persze csak ha nem gond.
Betudnád linkelni,mert nem találom.Remélem nem elkelt máris Képzeld januárban én is néztem egyet 15000-ért és félóramulva hivtam volna föl és a dob már nem volt sehol Nem tudtam eldönteni,hogy most sirjak vagy nevessek
Szkráccs! Az apróhirdetések közt van egy Martin dob 10000 Ft-ért, most rakták fel. Mi a véleményed róla?
Nah a szegecseket nem is láttam.Akkor 100%hogy nem gyári,de nem baj az örülj neki.Amugy nem házibarkács,az egy tipikus készitett dob.Olyan amiket nagy általánosságban csinálnak emberkék idehaza.Tökéletes az.
Jaja ez van rajta, de a szerelöm is azt mondta hogy nem hiszi hogy gyári a szegecselés miatt valami házi barkács lehet, vagy nem tudom, de lehet hogy évjárat függö is hogy hogynéz ki, elvileg enyém 97 es törzskönyv , meg forgalmi szerint, bár ezeknek nem mindig lehet hinni, föleg japán piacos motoroknál
Néztem a képeidet.Most is az a dob van a mocidon ami a képen?Mert ha igen az tuti hogy nem gyári.Tudtom szerint a gyári kipukat csak bilinccsel adták,ennek pedig füle van.És a gyári kipu nincs is ilyen hosszú.Azért megy 180-felett a géped Amugy teljesen úgy néz ki mint az én kipum,amennyire látom
Á bakker úgy sajnálom.Ha nem ajánlottam volna fölé akkor most nem lenne benyelve a zsetonod.De áá mondhatta volna hogy a fórumról kell egyik srácnak a dob,hagytam volona a picsába.De nekem valami csávóról beszélt Na figy segitek neked és kajtatok dobokat én is és ha 30000-ért találok irok neked egyből
Úgy egyeztünk meg, hogy 10000-et ér a gyári dobom és arra adok még neki 12000-et. Plusz én fizettem volna a postaköltséget, ami 830Ft . 12830 Ft-ot küldtem el neki. Egyébként még utánna hetekkel is azt hazudta hogy nem adta el másnak. Még amikor én már biztosan tudtam mert megkérdeztem tőled, még akkor sem ismerte el. Abból a pénzből amit küldtem meg költött el valamennyit és azt mondta azért nem küldi vissza mert ki kell pótolni. Utána egy hétre jött tőle 6030 Ft. Azóta semmi. Az e-mailekre nem válaszol, MSN-ről letiltott. A 6800 Ft nem akarja visszaküldeni. Nem hiszem, hogy ez olyan hatalmas összeg amit már ne lehetett volna visszaküldeni. Eleve már ott kezdődik, hogy hogy volt pofája elkölteni olyan pénzt ami nem is az övé. Ezért a pénzért én iskola mellett legalább másfél napot dolgozok, úgyhogy nekem azért sokat jelent.
Én most max. 30000-et tudnék dobra szánni.
Ja amit belinkeltem neked azt sajna nem tudom hol van.Szerintem hivd fel nyugodtan,megkérdezed hogy hol van és hogy dobot mennyiért csinálnának a mocidra.Ha van fejlemény irj lécci.Kiváncsi vagyok a dolgokra énis ott csináltattam volna rá,már más lehetőségem nem volt
Igen azt tudom hogy neked hipermessze lett volna autóval.Amugy nem gondoltam volna hogy ilyen,és jófej srácnak ismertem meg.Egyébként megkérdezhetem hogy még mennyi zsetonnal lóg?Ja és mennyit szánnál dobra?
Hát én folyamatosan basztatom érte, de csak az a válasz jön, hogy majd küldi. Ha egyeltalán válaszol. Elautókázni nekem nem lett volna jó, mert én Pápa mellett lakok ő meg Békéscsabán. Rettenet messze van. A felét visszaküldte a pénznek már a rá következő héten. A másik felén meg azóta rajta ül. Letiltott MSN-ről is. Ahhoz is kicsit messze lakik, hogy beverjem a képét, de még megérheti.
Ha pár nappal később írsz neki akkor nem lett volna baj. Természetesen nem te vagy a hibás. Ő egy rohadt gerinctelen féreg.
Ohh basszus ne már.Norbi nem küldte vissza a zsét?De hivtad már vagy szóltál neki vagy valami?Nah én ezért mentem el inkább személyesen a dobért.Nekem is mondta ezt a postai dolgot,meg pénzutalás,de a későbbi félreértések elkerülése végett inkább elautókáztunk hozzá
Egyébként az én motoromat is kipróbálta az a szerelő aki csinálta. Neki egy 750-es ZXR-e volt,most meg nem tudom mi, de ő is azt mondta, hogy csak csodálkozott milyen kibaszott jól megy. Azt mondta nem nézte volna ki belőle, hogy 250-es létére így megy.
Szkráccs: Ja tudom, hogy a gyárit is adtad érte. Még szerencse, hogy azt én nem küldtem el. Akkor most nem lenne a motoromon kipufogó. Ugyanis a kedves Norbert még a pénzt sem küldte vissza azóta sem. Amit küldtél link az helyileg hol lehet?
Avalon: Kösz, de Csongrád is nagyon messze van tőlem. Az ország másik felén.
Sziasztok, neked a gyárival csak 170 et ment? az hogy lehet nekem 180 felett ment óra szerint pedig elvileg gyári van rajta, ha csak nem valami otthoni barkács de nem hiszem, amugy meg szerintem is hülyeség hogy nem lehet mást tenni rá, csongrádon van a raptor kipufogó üzem, ott készítenek egyedi elképzelés alapján akár milyet és nem is soké, ha gondolod megadom a címet.
Nézd őt próbáld meg.Én akartam hivni de közbe jött a mostani dob.Figy egy próbát megér. http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
A gyári kipufogó egyet jelent a fojtással. Ha kinyitod rendesen akkor legfeljebb alul veszítesz egy kis nyomatékot de felül jobban kell mennie. Utána kell karburálni.
Nemtudom sajna eladni mert a gyárit is adnom kellett érte Megunni pedig kizárt. Azt viszont nem értem miért szidják,pedig kurva jó gépek.Egy csomó motor van amit istenitenek és közben meg kurva szar.Sokan összefossák magukat tőle hogy hűha milyen sokat pörög és gondolom ezért a rosz hirnév.Nekem meg még a szerelőm is ámult-bámult hogy milyen szépen és egyenletesen húz.Azt mondta hogy nagyon fasza kis gépem van,vigyázzak rá.Neki amugy egy 1100-as gsxr-e van és gondoltam majd mondani fogja hogy érdekes ez a mocc nem nagyon megy.De szerencsére nem igy volt.A kipura visszatérve,nem tom hogy mér oltottak téged,de zöldség amit mondtak.Nekem rengeteget jelentett az új kipu.
A Pannónia-Ringen dolgozó két szerelőt kérdeztem. Azt nem lehet mondani, hogy rossz szakemberek. Mondjuk én se nagyon akarom ezt a dolgot elhinni amit mondtak. Az egyik faszi még tervez is kipufogókat és ő azt mondta. Egyébként nem is láttak még ilyen motort, de mégis mindíg szidják.
Na, de én azért nem adom fel.
Szkráccs, ha meguntad azt a kis fasza dobot eladhatnád nekem!
Ez akkora marhaság hogy az valami csuda Nem ér semmit,hát az az ember miről beszélt?A hangja kegyetlen lett nekem az új kipuval,a teljesitményről meg csak annyit hogy gyári kipszivel ment 170-et az újjal pedig 190-et.Nem jó szakember és ennyi.Próbálj meg keresni másik embert