Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én azt szerettem volna, ha durva hangja lesz meg megy is mint a veszedelem, de úgylátszik választani kell mit akar az ember.
Hát beszéltem egy komoly motorszerelővel sportkipu ügybe. Azt mondta erre a motorra semmilyet sem lehet rakni. Azt mondta bármilyet rakok rá csak rosszabb lesz. Veszít a teljesítményéből. Úgyhogy se venni se csináltatni nem lehet rá dobot. A gyárival a legjobb. Hangnövekedést el lehet érni de csak a teljesítmény rovására. Hát nagyon lelombozott ez a dolog.
Nektek mi a véleményetek erről?
Köcce. Igyekszem.
majd réjöszs h nem az számit h hogy néz ki csak az hogy menjen
Egyébként veszettszép a motorod.Vigyázz rá nagyon-nagyon!
Az szentbiztos
Ha úgy sem mész akkor nem kell tőle félni. Ahogy érzed.
Nem tudom.Lehet hogy igazad van.Mindenesetre én jobban félek a pályázástól ,ki van csukva hogy én elkezdenék a moccommal pályára járni
Hát mer, hogy közúton nem félsz, hogy összetöröd? Aztán egyszer majd rájössz, hogy le van szarva a motor csak Te úszd meg. Pályán erre több esélyed van.
Akkor sorry.Rosszul emlékeztem.Nem tom mér de azt hittem Kakucson törted össze
Na!Mert hogy?
Akkor rakd be a garázsba és bakold fel!
közúton estem el vele.
Csupán csak azért mert nem szeretnék úgy járni vele mint te.Félek hogy lezúznám és akkor tuti megőrülnék
igazábol a 250-esekre értettem mert nem értem h ha van egy ilyen fasza kis sportmotorjuk akkor miéer nem mennek vele pályán
ott az igazi
hát még semmit mer nem volt zsém tavaly kimenni rá ,meg böruhám sincs sajna
azota meg lezuztam a kawát és nem hiszem h össze fogom rakni egy hamar.
most kicsit endurózni akarok.
A ZX-10R zxr-nek minődül? Hringen mit mész?
télleg volt már valaki rajtam kívül pályán a zxr-el?
nem kéne csunyán beszélni mert ...
Hát te meg ki a g*ci vagy?
Ha lesz jogsid akkor jön a 300km/h meg mellé a koporsó mi?Inkább élvezd lassabban azt a motorozást,még mielőtt valami történne.Attól nem lesz vagány valaki mert megy mint barom.De sajna mifelénk is azt hiszik hogy az a fasza gyerek
inkább gyertek pályázni skacok
annyival mentem és kész! nekem nagy dolog mer élvezem a motorozást és ez is csak addig 270 amig nem lesz nagyobb moci! ddt500 örülj h van olyanod
A 270 valami nagy dolognak minősül a 17 évesek körében? Én ott rakom 5-be a mocit.
Csendes vok, csak a kamugépeket nem szeretem. Muszáj volt írnom, hogy ne etesd már szegény gyerekeket ilyen hülyeségekkel. Na mindegy majd rájön aki megveszi a motort, és te meg jót röhögsz rajta. Ez is kamu hogy 270 el mentél, még biciklizni se tudsz..