Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hallod 26 éves létedre megtanulhatnád h feleslegesen ne jártasd a szádat!
amugy meg mit ide irogatsz ha zx7r-ed van? amugy nekünk is van egy és már 270-et mentem vele, jah és csak 17 vok! na mindegy légy jo és csendes!csácsá!
Na ez is kamu hogy "jó sok zsaru megállított már". Max 1 az is megbüntetett.
ha engemet nem büntetett meg ennyi ideig pedig jo sok zsaru megállitott akkor mért büntetne meg?
pedig minden fele járkáltam vele na mindegy! ha valakinek kell akkor eladó!
Az odaáig okéfaszastimm hogy 11kw,igy kevesebb a teljesitményadója.De az még a tényen nem változtat hogy 250ccm.Nem pedig 125ccm ameddig az A1-ej jogsi engedélyez.Szal ezt csak egy leendő motoros szopja majd be,mert jóhiszeműleg megveszi hogy biztos meg van oldva a dolog faszán.És néz majd kifele nagyokat a fejéből mikor a yard bácsi megbünteti
Ha nagyobb Ah-s aksi van benne akkor lehet, hogy nehezen indul.
A segédmotort viccből írtam mert nem hiszem el hogy A1-el vezethető! 11 kw-os forgalmija van?
ahonnan beszerzem a cuccokat azokat a helyeket megadom meg a telefonszámokat stb és onnan tudja majd valaki beszerezni! stimm? jah és nem segédmotor! vagy ha baj van a szemeddel akkor menny orvoshoz azon mi nem tudunk segiteni! vagy ha nem értesz hozzá akkor ne irkálj köszike!
Helo Srácok!

Egy 250-es zxr vásárlásán gondolkodom! Tudnátok segíteni mire kell odafigyelni vásárlásnál? stb...
És milyen kötelezettségekkel jár egy ilyen motor? pl vezérműláncot mennyi időnként kell cserélni stb :)
Ha valaki tudna részletes infot adni ilyen dolgokról kérem írjon!

Köszönöm

Erről vélemény?
Ekkora kamu szöveget! Te mindent tudsz hozzá szerezni addig oké, de ahogy megveszi valaki utána segítesz neki beszerezni a cuccokat?
Meg mi ez hogy A1 el vezethető..? Ez segédmotor!
és ki beszélt itt egybenyitásrol?
Heló.www.burmi.hu oldalt tudom figyelmedbe ajánlani.Ők rengeteg alkatrészt,idomokat és egyéb dolgokat árulnak.Nézz szét az oldalukon hogy van-e valami most náluk ami a te mocidhozz kell vagy esetleg telefonon vedd föl velük a kapcsolatot,hogy mik azok amiket betudnának neked szerezni.
Remélem tudtam egy keveset segiteni.
sziasztok attila vagyok és 21 éves 1 hónapja vettem 1 gs500 at a korl jogsival még nem igazoltak le a rendőrök de sztem nem szólnak semmit ha nem húzod neki:):):) a tegnapi nap az én bal szerencsém volt mert el buktam a mocival s 1 pár dolog le tört róla pl:indexek első hátsó lámpa kilométer óra ki repült a helyéről a hátsó idom az ülés alatt darabokra tört! motorikusan nem lett baja csak minden ilyen alkatrész vagy el tört vagy meghibásodott!a csuklóm 2 felé tört s mind ez 1 egyenes szakaszban történt 60km/h nál el kezdett szitálni a motor és húzott le az ut jobb oldalára bele mentem 1 gödörbe és aztán 1 szántáson keltem föl nem kell ahoz száguldozni h nagyot essen az ember valószinüleg el bambultam vagy meg csusztam valamin már nem emlékszem! kérem ha tudna valaki segíteni azzal h esetleg tudna ajánlani valami jó boltot ahol olcsón be szerezhetem a cuccokat akkor meg köszönném vagy ha van gs500 naked motorhoz alkatrésze kérem segítsen kívánok mindenkinek biztonságos és baleset mentes közlekedést tényleg óvatosan előre is köszönöm a tel számom 06306182102 sziasztok
Miért lennék eltévedve, mikor a szívó és kipufogószelep egyidejűleg történő nyitvatartását szelepegybenyitásnak hívják.
hát te el vagy tévedve
A dugattyú a felső holtponti helyzetből az alsó holtpont felé halad, ezalatt a szívoszelep nyitva a kipufogószelep zárva van. A dugattyú lefelé haladása miatt térfogatnövekedés jön létre a hengerben, a gyors térfogatnövekedés miatt vákum keletkezik amelynek hatására a dugattyú bele fog baszni a hengerfejbe és baszhatod az egészet..
sziasztok
mondjon valaki okosságot nekem
összeraktam egy zxr blokkot és beleér a dugatyu a hengerfejebe
na most a hengertalp tönités gyári hengerfej tömités gyári hajtokar hosszokk gyáriak dugó magasságok gyáriak, szelepekbe nem ér bele csak a dugotetö , a henger sikban van, hengerfej is
az lenne a kérdésem h tömitésekböl gyárilag lehet e többféle vastagság?

esetleg az lehet h az elözö gazdája megsikoltatta a hengerfjet és azér ér bele
jah és épphogy csak beleér mert áttudom forgatni a de a felsö holtpontokon kicsit megszorul
igy meg nemm akarom összerakni mer ugy fog csattogni mint az állat és széthullik

valakinek van valami ötlete vagy esetleg találkozott ilyennel akkor mondjon valamit lécci

kösssz
250es zxr nek mennyi a fő tengelyeztetése?
Az enyémben is Castrol Actevo X-tra 4T van. 10W40 ha jól emlékszek. Amíg füstöt nem látsz addig semmi baj nincs. Ha egy kicsit csípi az olajat az még nem baj.
köszönöm neked is a tanácsot, most is castrolt használok a típust nem tudom mi de azt igen hogy 6 ezer forintos olaj és 10w60 as, szoval durva.
Szia.
Az én tudomásom szerint is az a probléma a fullszintetikus olajokkal,hogy eszi a motor.Az leginkább versenykörülményeknél használják,vagy ha valaki sűrűn jár pályázni és magas fordulattartományban használja a gépet.Utcai használatra elég a félszintetikus is,egy jobb minőségű.Ha lecseréled az tuti megoldja a problémád.Én ilyet vettem bele:Castrol Actevo X-tra 4t.Az olajshop.hu oldalról rendeltem.
4290ft szokott lenni.Mikor vettem akciós volt 3200ft,most néztem még lejebb ment 2380ft
Köszi a gyors segítséget Tibor, remélem is hogy ez megoldja a problémát mert amugy ha elvileg enné az olajat akkor látszodna a füstön hogy kékes asszem de fullra nem látszodik semmi se nem is füstöl még hidegen se , meg jol is megy 170 et mentem vele óra szerint és még gyorsult volna de már én nem mert huzni, te amugy milyen márkájut használsz?
Szerintem a próbáld meg a félszintetikusat. A full szintetikus olaj az már túl lágy. Biztos, hogy azért eszi kicsit, mert olyan van benne. Nekem is azt mondta a szerelő, hogy full szintetikusat ne rakjak bele.
Hát csak nem kell visszatenni rá a gyárit. Nem tudom műszakinál mi lesz, de állítólag mérni fogják a hangot és ha túl hangos azt nem engedik.