Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem 140/80 a gyári?
Az első 110/70-es, a hátsó 150/70 es. Hogy bővíteni lehet-e azt nem tom.
hello mindenki
valaki tudja hogy mekkora gummi van a zxr 250-en és lehet ezt bővíteni
előre is köszi
tudom,hogy van egy alap sziszegés,de a szervíz elött ennyire nem hallatszott.
Olyan hangja van mint a hidrotőkés autóknak
Üdv Uraim!
Tervezem egy kis-Ninja beszerzését! 250 vs 400 előny-hátrány összehasonlításban tudnátok segíteni?
Valamint mennyire pénznyelő/szervízigényes/megbízható a tipus?
Szerintem nem.Mert az a sziszegés szerintem természetes.Legalábbis enyém is sziszeg és most volt leszervizelve,azon belül szelephézagolva.Nyugodj meg,az a hang természetes,nem probléma.
köszi,kicsit megnyugtattál.
Gondolom egy idő után alábbhagy a hang,nem?
jaja az a piros! jo az is mert megy nagyon csak egy icipici bökkenö van: hogy nincs rá jogsim mert csak A1-es jogsim van. és igy faterom föleg most nem nagyon szivesen adja oda mert volt egy kis össze ütközés a rendörökkel de rábasztak mert nem kaptak el . na mindeyg amugy egy 96-99 évjáratu 125-ös rs-t szeretnék egy évre aztán meg jo lenne egy 600-as vagy egy 1000 moci. csak vegye meg most valaki a kicsi kawacsacsit. nincs vele amugy bajom mert jo kis gép csak annyit eszik kb mint a 750-es. és teljesitményre sajna nem ugyanazt hozza.
Egy meggybordó szinű?Ha igen akkor tudom melyik,nagyon zsir.És az nem jó neked? Vagy miért akarsz másik mocit venni?Amugy megkérdezhetem hogy milyen motort szemeltél ki?
de lehet én mert még megvan a zx7r -ünk ami teljesen jo állapotban van
Egyébként a tél folyamán meg volt hirdetve a mocim,mert kiszemeltem akkor egy nagyon faxa ZXR400-ast.És valaki ajánlott volna érte egy ZXR750-et.És kajak úgy emléxem mintha az lett volna az e-mail cime hogy:gyuszko17@……….Nem te voltál az véletlen?
én megkértem pesten egy kawasaki szervizt h edjanak le egy rendelés ha mennek japánba alkatrészekért h mindenféle képpen ha tudnak hozzanak komplett blokkot és a héten beszéltem a szerelövel és azt mondta h van a számlájukon 250-es zxr blokk szoval valamikor itt lesz és kapok rá garanciát is! de én inkább eladnám még most mert van egy másik moci amit szeretnék venni!
ÁÁÁ bazz jól megjártad.Jó fasz volt akitől vetted!Én tavaly április 28.-án vettem a motort és kb 3hete lett az olaj lecserélve.Akitől vettem,mondta hogy friss benne az olaj én pedig hittem neki.És ami olaj most lejött belőle az sem volt nagyon vészes,azt mondta a szerelő.Amugy tudnál mondani arról valamit,hogy ilyen komplett blokkot honnan lehet venni?Mert nekem ez a gép bejön nagyon és nem hiszem hogy elfogom adni.És ha nagyobb baja lesz akkor majd asszem vennék bele egy teljes blokkot.
amikor megvettem nem cseréltem le rögtön az olajat hanem pár hétig ugy furikáztam vele és beütött a ménykű! és kiderült h szarolaj volt benne és jah titta ideg voltam!
96-os ráadásul 21000km-el.......és jól le van lakva motorikusan! Mit csináltál vele te legény?
az az igazzság h biztos h ellehet intézni valahol de az enyimet gyárilag igy adták ki. amugy jah tavaly vettem! de minek csak a bajom van vele most ha lenne felesleges 100 000 ft akkor megis tudnám jora csináltatni de igyis épp h megtudtam venni!
Nem tudod véletlenül, hogy lett az megügyezve, hogy A1-el lehet vezetni? Az enyémet A korlátozottra kéne elintézni.
Egyébként ismerős ez a motor. Tavaly vetted igaz? Amikor az enyémet vettem akkor volt fenn a hirdetések közt. Majdnem ezt vettem meg, csak mire lett pénzem más elvitte.
Én már költeni nem szeretnék rá ha valakit érdekel megadok minden telefonszámot ahonnan belehet szerezni a blokkot vagy esetleg alkatrészeket. amugy a blokk már meg van rendelve az én nevemre szoval mindenképp lesz ha addig elnem viszik de ha valakit érdekelne szoljon mert már szeretnék egy másik mocit mert it a nyár és ... jah
hát, ha van hozzá blokk annyiér, anniy km-rel, gariva, meg kell venni! sztem ez így nagyonm jól hangzik.. tuti nem kókányolnék, kidobnám a motort a gecibe, majd eséseknél afedelek jók lesznek, 100asból belevágni az új blokkot. királyság. az utolsó képen amúgy a kerék-kipuff-hátsóidom valahogy nem úgy áll ahogy a szememnek jó.. sasoljátok meg..
ezzel is meg lehet halni. nézd meg vidijeimet.
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=97915

nézzétek meg!
Hát figyu.......ezt szerintem csak ugy tudhatod meg ha elmész valakihez aki eladja és kipróbálod.Mert mi hiába irjuk hogy zsir meg penge és egyebek,azt csak te tudhatod neked mi elég.Bár normális utcai használatra szerintem elég.Autópályára is kimehetsz vele 130-140-el szépen el lehet vele utazni.Agyonpörgetni pedig csak akkor kell ha vadulni akarsz egy kicsit.Enyém 18000-nél tilt és egy normális közúti használatnál elég egy olyan 11-12ezerig pörgetni.
Szerintem ez természetes dolog,hogy hallod ahogy a szelepek működnek/mozognak.Ha más rendben van(húz faszán,kipörög addig ameddig régebben is és jól megy,nem hebeg-habog)addig szerintem nincs probléma.
Amúgy milyenek a 250-es Zxr-ek meg Fzr-ek srácok? félek kicsit hogy kevés! eddig soha nem volt ilyen kis motorom faternak a nagy gépeivel mentem Gsx-r sv-stb... milyenek a kawák?
Ja és köszi adamfzr......te megértetted az infot