Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Látom szépen kiröhögtetek köszi! Nem szerettem volna 2T mortort venni föleg nem 125-öst de erre volt pénzem épp akkor és úgy voltam vele hogy legalább motor! De nem is szőrt a szőrbe gondoltam hanem egyértelmű hogy ráfizetek és én is úgy gondoltam ahogy a kolléga modta ha esetleg lett volna olyan köztetek aki nagyobbra vált de barátnőnek öcsinek nem a 250-t akarja megtartani annak ez tökéletes lehtetett volna! Én Sem vagyok HÜLYE!
sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni.
Nemrég lett kész a mocim,tegnap hoztam el a szerelőtől.
Szelepeket cseréltek,hézagot állítottak és fészket köszörültek.
Ma tapasztaltam,hogy idönként hallom a szelepmozgást(sziszeg) a szerelő azt mondta ez természetes mert a hézagoknak még be kell állni.
Szereintetek se aggódjak?
Előre is köszi
én is nevettem elöször, de sztem úgy gondolta lehet itt oylan aki rájött hogy még sok, vagy vett nagyobbat, és öcsinek/asszonynak pont kéne egy nsr pl..
Ez valami vicc?
Hány kemény ezrest fizetnél még rá?
én meg idomsérült fzr250-esemet, műszakilag kitűnő állapotban cserélném zx12r-re vagy hayabusára!
Sziasztok! Nsr 125-ös motoromat teljesen felújítva, vadonatúj dugó tömítés hajtókar csapágyak szimeringek, felújított teleszkóp(friss olaj, szimering stb) elcserélném 250-es kawasaki zxr-re vagy négyszáza-ra illetve bármilyen nagyobb köbcis sportmotorra! Ha érdekel hívj:06-20-395-16-55
kinek van itt sok kilométer a motorba? öcsijét lehet átvenném, de félek hogy ne moylan megbízható mint a yamahám..
Üdv:Békésmegyébe Véztön van az a dob csináló 30-40közt csinál egy dobot!
Hol van helyileg ahol csinálnak dobot? Ja meg engem is érdekelne kb.mennyiért.
És még gyönyörű is.Megkérdezhetem hogy mennyi volt?
Üdv:Bocs hogy beleszólok de én tudok egy helyet ahol csinálnak motora dobot elég jó és korekt áron, nekem is olyan dob van az Fzr 250-en és szrintem jó hangja van!
Aha értem.Hátha sikerül majd találnod valami jó kis dobot.A legjobb a képesmotor oldala,mert oda teszik föl a legtöbb dobot.Csak az a baj hogy javarészt 600,750 meg 1000-es dobok vannak.250 és 400-asra valók pedig csak nagyon ritkán.
Semmi gond. Nem te vagy a hibás, nem neked kellett volna elnézést kérned. Csak azért bosszantott a dolog. Nem tudom miért nem lehetett megmondani kerek-perec, hogy van valaki aki túllicitált. A srác még ma is azt mondta, hogy nem adta el senkinek.
Huha!Sorry!Valóban mondta a dolgot,de nem tudtam hogy az itteni fórumozók közül kell valakinek.Azt mondta hogy már egy csávó küldte a lóvét.És igen én föléajánlottam annak a zsetonnak. De tényleg bocsi.Ha tudtam volna hogy pont te vagy az aki megvenné,kerestem volna másikat.Amugy hidd el nagyon zsirkutya. És tényleg sorry
Üdvözöllek! Akkor te hoppoltad el előlem. Én akartam tőle megvenni. Már le is beszéltük, elküldtem neki a pénzt, aztán egyszercsak írja, hogy meggondolta magát inkább mégse adja el hanem megcsináltatja a motorját. Akkor ezért nem adta el nekem, hanem odaadta neked. Gondolom te többet ajánlottál érte. Ez elég gerinctelen dolog volt az ő részéről. Legalább megmondhatta volna mi a helyzet. Sejtettem, hogy ilyesmi van a háttérbe.
De de
Nem a Norbitól vetted véletlenül?
kb 1hónapja vettem.Elég tökös lett tőle a hangja,mostmár magasfordulaton sem sikoltozik olyan veszettül mint a gyári kipuval.
Mikor vetted azt az Akrapovicot? Nemrég?
Itt érdeklődj,bár nem a legolcsóbbak,de gyönyörűek.Nem tudom mennyi az anyagi kereted http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Én kb 3hónapja e-mailen érdeklődtem annál a Martinnál hogy ZXR 250-re mennyi lenne egy nagyon olcsó dob és válaszként azt irta hogy csak úgy nem tud rá késziteni dobot.Pontos méretek kellenek,meg látnia kell a dolgokat és úgy készitené csak az én mocimra.De ha már valaki csináltatott nála és van szabványa akkor már nem kell elvinni hozzá a mocit.Amugy nem szabvány a 3 csavar felfogatása.Sokmindenkit felhivogattam anno és más motorról nem is találtam rávaló kiput.Rákókányolni meg nem akartam.De végül találtam egy főtengelyes ZXR-t amin egy fasza Akropovic duruzsolt.Megüzleteltem a sráccal és már az én kicsikémet ékesiti
erre nem vennék mérget, viszont nyílván közdarabbal könnyen variálható..
De akkor a csavarok minden motornál egyforma távolságra vannak egymástól?