Azt is vegyétek figyelembe hogy gyanítom pár ZXR250-esen már nem a gyári áttétel van...
Nekem ZXR400-am van, ami elvileg 220-at megy, de nemtom nekem 180-as óra van benne, még próbáltam hogy mérjék már meg... De nemhiszem hogy ha egy 400-as megy 220-at akkor egy 250-es 210-et. Csak logikusan kell belegondolni. De ha megnézitek a "kisebb" motorok fórumait, állandóan bizonygatni akarják hogy az igen is megy 200-at meg tudomisén milyen állati módon megy... Lapozzanak fel inkább az ilyenek egy pszichológia könyvet és nézzék meg mi az a tagadás.
Más áttétellel persze mehet annyit.
Pfúú te jó ég mi megy itten. Ha annyira sokat számít az a +-10-20 KM/h akkor örüljetek neki, amúgy sem azon a sebességen használod a mocit. Aki száguldozni akar vegyen nagyobb gépet és kész. Szerintem...... Az enyém is óra szerint megy 190 et 1 emberrel. Lehet hogy az nem annyi csak mondjuk 180, de nagy ívben tojok rá. Nem arra való hogy azon közlekedjek.
Szerintem simán mehet 210-el egy zxr(óra szerint210,az szerintem 195-200 a valóságban),ha van rajta valami durva kipu meg légszűrő.Az enyém eddig csak 170km/h-t ment,vettem rá egy durva Akropovic kiput és lássatok csodát egyből vitte a 190km/h-t. Még valami faxa légszűrő,meg beállitgatás és 200km/h meg is lenne.Vagy még több.SZÓVAL A HITETLENEK HIGGYÉK CSAK NYUGODTAN AZT HOGY 180km/h ÉS KAKUKK. De mi páran azért tudjuk mire képesek valójában.
Szented nekem mim volt?Talán zxr 250 !Láttam h neked az van!Az már más h neked nem megy annyit nézd meg az enyém is h-h nézet ki mert elég zsir volt!Mittom már ki irta az rs-t de az is 190 et megy ami meg van csinálva!(nem gyári) és nekem is meg volt csinálva a kis zxr szoval akkor nemtom hanyadjára leirom ennyi megmutatam volna h mennyire ment csak fötengelyes lett és eladtam!
a zfzr ment gyári áttétellel 170et asszonnyal meg velem. úgy kiakasztotta az órát(185) egyedül, öcsi zxr-e meg erősebb gyorsabb volt. jocirs multkor kölcsönadta a sebességmérő gps-ét és ilyen bő 100ig hajszálra jó volt az óra. de komolyan mondom, csinálok gps-es külső felvételes mindenes videót most majd.. úgyh készüljetek!
Igen csak tudod az a bökkenő hogy nekem is zxr 250 esem van és akárhogy húzom nem megy 210-et. A simson hayabusa példát csak azért írtam mert ide bárki írhat bármit azt is kunmadarason lézerrel mérték meg azt is hogy tokioban trafipaxal. És a 125-ös RS hogy jött ide? Vedd fel kunmadarason ahogy 210 et megy egy zxr 250 tedd fel és elhiszem. Hiába írkáltok még 100 hozzászólást amíg nem látom addig úgyse hiszem. Ismétlem nekem is az van és 180 fölött megy egy kicsivel.
LOL?Az mi oviba vagy hülye gyerek nöjél már fel bazzz!Az irásodbol kb 12 éves szint jön le!simson és hayabusa!Én ezen szakadok!Hogy jönn ide a simo hát én nem tom!De tod mit szarok rád am ha még meglenne a kawám és jo lenne oda adtam volna h menj vele 1et és utána ugassál!Ennyiiiii....
1. én nem hülyéztelek le
2. madarason ezzel mérik a gyorsulási időket ugyhogy hiszek neki
3. az enyém 96os volt és egyedül egy yoshimura dob volt rajta
4. a kutyát nem érdekli a véleményed a lényeg h én tudom mit ment és ez a lényeg
5. ennyi
A 2T 250esek mennek 200-210 körül amik könnyebbek és 60-65 lóerő körül mozognak erőben,nem a zxr a maga 45 lóerejével...
RS 125 az mehet 190et simán,a HONDA RS 125
Én valószínű megyek de nemtom még hétvégén hogy leszek szoliban.
Nekem ZXR400-am van, ami elvileg 220-at megy, de nemtom nekem 180-as óra van benne, még próbáltam hogy mérjék már meg... De nemhiszem hogy ha egy 400-as megy 220-at akkor egy 250-es 210-et. Csak logikusan kell belegondolni. De ha megnézitek a "kisebb" motorok fórumait, állandóan bizonygatni akarják hogy az igen is megy 200-at meg tudomisén milyen állati módon megy... Lapozzanak fel inkább az ilyenek egy pszichológia könyvet és nézzék meg mi az a tagadás.
Más áttétellel persze mehet annyit.
elég ha fakanállal vívnak meg
Azonnal fegyver a kézbe, azt tűz. Mert az egyikőtök motorja tízzel többet megy? Érdemes?
Olvastad amit a videómhoz írtam?
csak vicc volt
2. madarason ezzel mérik a gyorsulási időket ugyhogy hiszek neki
3. az enyém 96os volt és egyedül egy yoshimura dob volt rajta
4. a kutyát nem érdekli a véleményed a lényeg h én tudom mit ment és ez a lényeg
5. ennyi
RS 125 az mehet 190et simán,a HONDA RS 125