LOL
Egy 125 ös 190-et? Milyen tuning van benne? Két személlyel 180? Bocs de sírok a röhögéstől. (egyik ismimnek van egy simsonja ami lealázta a másik ismim hayabusáját) Azt írok amit akarok a hülyék elhiszik. Nekem is volt 125-ös RS-em és 165-nél nem nagyon akart jobban menni. Nemhogy két személlyel 180..?!
jah bocs a vesszöt kihagytam de remélem tod h hova gondoltam!"de nem,210 volt a vég"igy akartam!szoval 210 és az rs is megy 190 et ismimnek is az van 2 személyel 180 kicsit ment!
ez a 210 dolog tényleg egy baromi nagy kamu. Körülbelül akkora hülyeség mintha azt mondanám hogy az RSem 200at megy.
Egyrészt óra szerinti eredményre NEM hivatkozunk, mivel annyit csal az óra amennyit akar.
Másrészt ha megkérdőjelezhető választ akarsz bizonyítani, nem az a megoldás hogy lehülyézel mindenkit aki nem hiszi el. Vagy magadban tartod a 210et, mert úgyis NEKED lényeg, ha te elhiszed és ettől boldog vagy akkor király. VAGY, ha mindenáron elmondod a népnek, és még a szavad is adod rá, GPS-el alátámasztott bizonyítékot kérünk! Addig meg maradjunk annyiban, hogy 190et megy, és az is nagyon szép teljesítmény egy ilyen géptől!
Elég sok vita ment már ilyen végseb. témában itt a fórumon, 190kmhs rs125ök, 210es zxr250, meg hasonlók. Miért érzed jobban magad ha a géped irreális teljesítményre képes szerinted? úgyis csak Téged néznek hülyének mert nem tudod bizonyítani..
Figyi az RSem 160at megy, ami reális. Ezt nem is kérdőjelezi meg senki. De ha én most azt mondom hogy 195öt megy óra szerint, és kételkednek benne, alátámasztom valamivel. Nem kezdek el anyázódni hogy pedig nekem van igazam, még ha hihetetlen is.
Nem volt szándékom kötözködni, senkit megbántani, akinek ne inge ne vegye magára, csak eddig túl sok 210es végsebességű zxr250esről hallottam, akit senki nem bizonyított,és a végén nekünk lett igazunk.
Nem hiszem hogy ne lenne GPS a baráti körödben, családban, vagy valakinek a suliban, munkahelyen. Elkéred egy kör erejéig és meg is van a bizonyíték.
na csá!Nekem volt a kawám ami 210et mentÉs nagyon szivesen csináltam rola videot 1.nem volt mivel 2.minek? 3.ha nem hiszed el a te bajod 4.most is csinálnék vidit csak már eladtam mivel fötengelyes lett!De vegyél szerintem 1 sport kipszit és sport légszüröt és alitgassál 1-2 dolgot a mocidon és utána okoskodj!csá
Egyik ismerősöm is volt ilyen mérésen és nála 236,7 -et mértek két személlyel. Elhiszed? Ha hülye vagy el! Manapság az emberek szeretnek nagyot mondani! Amíg én nem mentem annyival addig nem hiszem. Egy 16 éves széria zxr 250-es soha nem megy 190 nél többet. Vagy mutass róla videót..
Az enyém mondjuk 190-et megy,de ha lenne rá pénzem akkor sem tuningolnám tovább,mert csak széthullana előbb vagy utóbb.Ismerek egy srácot az övé 210-et ment De meg is lett az ára mert főtengelyes lett és meg kellett válnia tőle
Megy az 200 al is . Lóerőt meg lehet rajta pakolni direktszűrővel, krómgyűrű szettel, sportrendszerrel ha sok pénzed van. :) Bár nem tom, nekem bőven elég benne az a 45 paci ami van. Ha azt akarod hogy jobban menjen szerintem vegyél egy 636-os Kawát.
na akkor ha igy van ha nem akkor se szoltak bele meg szerintem nem is fognak ugyanugy fogok nyugodtan motorozni az A1 es jogsimmal jövöre meg ugyis meg lesz az A korlátlanom!
Jaja van ezekhez minden alkatrész csak tudni kell megfizetni.Én is nemrég vettem az enyémbe lamellákat igaz 2hét volt mire megjött a Holland raktárból.De a lényeg az hogy minden van hozzá.
Igen az Akorl. jogsi csak kw-ra határoz,a ccm mindegy.Akár 600-as gépet is lehet vele vezetni ha a forgalmijában 25kw szerepel.Ezt valahogy mifelénk is mindig keverik,de nem tom hogy miért.Talán régen évekkel ezelőtt ccm-re is korlátozott?
az Akorl. az csak teljesítmény (és tömeg/kw) arányt határoz meg nicns ccm határ. nekem pl a 250esem 33kw, így csak nagy A-val vezethető, öcsi zxr-e meg 25-re lett írva anno mikor behozták. ennyi. ne keverjük a kategóriákat. az az SM, meg az A1-ben van ccm-határ, az A-korl.ban már nincs, csak mint írtam, és van a nagy A. azt szevasz.
hali mindenkinek
ZXR 250 tulaj vagyok immár kb 3. éve allkatrészre volt szügségem
és kb egy délután alatt találtam is hozzá....
szóval nincs annak igaza aki azzal akar lebeszélni rólla hogy nincs hozzá allkatrész
jah és gyári japán cuccok kerülnek bele (hengerfej tömítés , kuplung lamellák)
ciao all széles utat
Az addig ok hogy 11kw,hiszen addig a teljesitményig enged az A1.Nade azt nem vágom hogy arra mit felelnek mikor látják hogy 250ccm a motor és a tulajnak csak A1-e van,hiszen ez a jogsi csak 125ccm-is jármű vezetésére jogosit föl.Lehet valami űberrendes,vagy hipertuskó rendőrök állitottak meg eddig.
Egy 125 ös 190-et? Milyen tuning van benne? Két személlyel 180? Bocs de sírok a röhögéstől. (egyik ismimnek van egy simsonja ami lealázta a másik ismim hayabusáját) Azt írok amit akarok a hülyék elhiszik. Nekem is volt 125-ös RS-em és 165-nél nem nagyon akart jobban menni. Nemhogy két személlyel 180..?!