A www.motor.hu-n megtalálod, ha beírod h Kawasaki ZXR 250. Ott mindent leírtam róla. 650ért raktam fel, de ez nem a végleges ár. Majd ha lesznek képek,(még én se láttam különben a felújítás óta) akkor kitalálok egy normális árat is rá.
Ja akkor még megsem tudtad hirdetni?Mert a motor.hu-n láttam egy fekete kétkereklámpást,az van hozzá irva,hogy teljesen felújitva motorikusan.Azt hittem az a tied.
Hát nekem van RG-m(igaz power nélkül) meg volt ZXR 250em is. A zxr összehasonlíthatatlanul jobban ment. 4 henger, nagyobb nyomaték többet pörög meg minden. Szerintem inkább csak egy egyhengeres 250essel lenne érdemes összehasonlítani egy 125ös 1 hengerest azt sztem lenyomná.. úgy monda valaki nekem még h a 2T motor egy 4T nek pontosan 170%-a erőben. Tehát ezért van hogy a 250ccm-es (2hengeres) 2T gyorsabb a 400as 4T nél mert 6%al erősebb...
Háááát nekem volt egy Mito blokkos frecciám, bazi nagy dobbal, hát az is ment mint a barom, de amióta megvan a ZXR tudom, hogy közelébe sem érnek a 2T 125 ök. Ráadásul a 250 esnek a hangja nem egy kávédarálóra hasonlít . Jobb a sor 4 4ütem. Sokkal nyomatékosabb alacsonyabb fordulaton is, nem csak magason. Bár persze kinek mire van pénze olyat vesz olyat használ.... végig kell járni a lépcsőket, és nem apuci mocijával kell gizdúni.
Hát úgy látom kicsit pénzes ez a főtengely mert most akartam venni egy zxr-t de akkor ez most így tárgytalan!De következő moci tuti zxr-250 lesz! Azért köszi mindenkinek a választ!
Én próbáltam ZXR-t és EVO-t is,NSR-t is,Wolfot is és II-es Mitot is egy azon nyáron. Lealázta bármelyiket,nem is kevéssel,szóval ezt a vitát kár elkezdeni
Hát.......nem tudom.Én haver RG-je ellen nem ezt tapasztaltam.Ami ezeknek komoly ellenfél és veri is azok a 250-es 2t-ék.A 125-ösök nem.De ez csak az én véleményem.Meg amugy is mig eléri azt a 12-14ezres fordulatot addig sem lustálkodig ez.Tol folyamatosan mint a barom.Szóval nem tudom.Hátha véleményezi még más is ezt a kérdést.Vagy tapasztalatával esetleg alá is tudja támasztani
Sztem gyorsulásba nem. Amíg egy 250 sor 4 eléri azt a fordulatot ahonnan húz, addig a 125 2Tnél már rég kinyitott a power. Sztem 100-120-ig tuti megeszi, de onnan a sor 4 van előnyben.
Szia Norbi.Esetleg talán a kipudat nem akarod eladni külön?Nagyon fain az a kipu.Mondjuk még egyenlőre csak érdeklődés,mert egy nagyobbacska szerviz vár még a kedvesemre
ÁÁÁ.Dehogy A sor4 4t megzabálja a 125 2üteműt.Én simán felfalom haverom 125-ös RG-jét.Mondjuk mind2 gép szervizigényes,övében is és enyémben is csúszik a kuplung.Ami egy sor4 4t-nek talán ellenfele lehetne az csak az RS vagy talán a Mitok.A többit mind megeszi.(NSR,RG,TZR....stb)
Hali! Tudom nem idevaló vagyok, de mégis megkérdezném, nektek mi a véleményetek arról, hogy ha öszeraknak egy 2 ütem 125 öt egy sornégy 250 mellé, gyorsulásba tuti, hogy alázza a 2 ütem a 4et. Az más dolog, hogy végre elmenne a 4 ütem mellette. Nem háborút akarok én ezzel most indítani, csak véleményeket kérni.
Tudnál róla valami bővebb infót adni? /motort keresek ugyanis... / Évjárat, ár, km, műszaki, ilyesmik...
amugy meg szreintem semmi értelme teljesen különböző kategóriájú motorokat összehasonlítgatni.
nekem egy 250-es 2T-volt és az se ment jobban mint a kawa, igaz az 1980-as volt.