Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helo,Eladó zxr 250 91 430 000ft polir.Nincs gyikja.
A www.motor.hu-n megtalálod, ha beírod h Kawasaki ZXR 250. Ott mindent leírtam róla. 650ért raktam fel, de ez nem a végleges ár. Majd ha lesznek képek,(még én se láttam különben a felújítás óta) akkor kitalálok egy normális árat is rá.
Szia!
Tudnál róla valami bővebb infót adni? /motort keresek ugyanis... / Évjárat, ár, km, műszaki, ilyesmik...
Fenn van a motor.hu-n, de egy internetről letöltött fotóval.... az meg nem sokat ér.
Ja akkor még megsem tudtad hirdetni?Mert a motor.hu-n láttam egy fekete kétkereklámpást,az van hozzá irva,hogy teljesen felújitva motorikusan.Azt hittem az a tied.
Még megvan:/ Nem is fog egyhamar elkelni, mert még mindíg lenn van Sopronban a műhelyben, és a csávó baszik róla képeket küldeni.
Már elkelt a ZXR-ed?Vagy még megvan?
Hát nekem van RG-m(igaz power nélkül) meg volt ZXR 250em is. A zxr összehasonlíthatatlanul jobban ment. 4 henger, nagyobb nyomaték többet pörög meg minden. Szerintem inkább csak egy egyhengeres 250essel lenne érdemes összehasonlí­tani egy 125ös 1 hengerest azt sztem lenyomná.. úgy monda valaki nekem még h a 2T motor egy 4T nek pontosan 170%-a erőben. Tehát ezért van hogy a 250ccm-es (2hengeres) 2T gyorsabb a 400as 4T nél mert 6%al erősebb...
nekem mind a kettő bejön.
amugy meg szreintem semmi értelme teljesen különböző kategóriájú motorokat összehasonlítgatni.

nekem egy 250-es 2T-volt és az se ment jobban mint a kawa, igaz az 1980-as volt.
Háááát nekem volt egy Mito blokkos frecciám, bazi nagy dobbal, hát az is ment mint a barom, de amióta megvan a ZXR tudom, hogy közelébe sem érnek a 2T 125 ök. Ráadásul a 250 esnek a hangja nem egy kávédarálóra hasonlít . Jobb a sor 4 4ütem. Sokkal nyomatékosabb alacsonyabb fordulaton is, nem csak magason. Bár persze kinek mire van pénze olyat vesz olyat használ.... végig kell járni a lépcsőket, és nem apuci mocijával kell gizdúni.
Ok.Fölvettelek
gyorsulni senki sem alapjáratról szokott
jobb mint egy 25ös.
Vegyél fel MSN-re és megbeszéljük norbi1228@hotmail.com
Szia.És mennyiért vetted volna a ZXR-t?Ja és hanyas évjáratú?
Hmmm Azért azt hittem,hogy egy Mito föladja neki a leckét.Dehát na csak 4henger.
Hát úgy látom kicsit pénzes ez a főtengely mert most akartam venni egy zxr-t de akkor ez most így tárgytalan!De következő moci tuti zxr-250 lesz! Azért köszi mindenkinek a választ!
Én próbáltam ZXR-t és EVO-t is,NSR-t is,Wolfot is és II-es Mitot is egy azon nyáron. Lealázta bármelyiket,nem is kevéssel,szóval ezt a vitát kár elkezdeni
Hát.......nem tudom.Én haver RG-je ellen nem ezt tapasztaltam.Ami ezeknek komoly ellenfél és veri is azok a 250-es 2t-ék.A 125-ösök nem.De ez csak az én véleményem.Meg amugy is mig eléri azt a 12-14ezres fordulatot addig sem lustálkodig ez.Tol folyamatosan mint a barom.Szóval nem tudom.Hátha véleményezi még más is ezt a kérdést.Vagy tapasztalatával esetleg alá is tudja támasztani
Sztem gyorsulásba nem. Amíg egy 250 sor 4 eléri azt a fordulatot ahonnan húz, addig a 125 2Tnél már rég kinyitott a power. Sztem 100-120-ig tuti megeszi, de onnan a sor 4 van előnyben.
Szia Norbi.Esetleg talán a kipudat nem akarod eladni külön?Nagyon fain az a kipu.Mondjuk még egyenlőre csak érdeklődés,mert egy nagyobbacska szerviz vár még a kedvesemre
ÁÁÁ.Dehogy A sor4 4t megzabálja a 125 2üteműt.Én simán felfalom haverom 125-ös RG-jét.Mondjuk mind2 gép szervizigényes,övében is és enyémben is csúszik a kuplung.Ami egy sor4 4t-nek talán ellenfele lehetne az csak az RS vagy talán a Mitok.A többit mind megeszi.(NSR,RG,TZR....stb)
Hello!én most tudok 1et 30e ért ha kelll irj!Nem az enyémet de én azt tuti megvenném amiröl most tudok csak nincs rá pénzem!
Hali! Tudom nem idevaló vagyok, de mégis megkérdezném, nektek mi a véleményetek arról, hogy ha öszeraknak egy 2 ütem 125 öt egy sornégy 250 mellé, gyorsulásba tuti, hogy alázza a 2 ütem a 4et. Az más dolog, hogy végre elmenne a 4 ütem mellette. Nem háborút akarok én ezzel most indítani, csak véleményeket kérni.