ezt jól benéztem várom mikor töltöd fel a videot nézem adatlapod nincs kitöltve hogy hátha saját oldaladra rakod fel erre ottvan... nagyon szép hangja van 5ös skálon jó erős 6os:D nagyon tetszik simán megvenném moccod ha 1 lámpás lenne:(:P:)
De most ha ő megkérné faszántosan az árát,kitudja meddig maradna a nyakán.Neki pedig most gondolom szüksége van a pénzre.Szal egy motort nem mindig kifejezetten az ára alapján kell megitélni.Szerintem
nem azért "fikáztam mert biztos szar" hanem mert furcsa hogy ilyen gyönyörű vasat ennyiért adsz nem láttam még énse ilyen szép állapotút tényleg nem poros semmi szépen festve felni emg hátsó sárvédő is csak én úgy vagyok ezzel hogy ha már valaki átfesti a mociját az megis kéri az árát mert most ez ugy jön le hogy a külsejével akarod kompenzálni azt hogy szar motorja:S de amugy tényleg gyönyörű vas és megis vennén de eggy bökkenő van vele hogy nekem nagyon nem tetszik a 2 lámpás változat:(
olaj,meg gyertya,szelephézag,szinkron,Gumik elöl,hátul,fékbetétek,Martin dob,+Hátsó telóba ujj olaj,szimering.Hagy ne soroljam,3 éve van nálam,hogy mennyit költöttem már rá,és annak a srácnak akinek 900-ba van ,hol vagyok én még ahhoz?Ahogy elnéztem a hirdetéseket,elég lelakott mind,szinkron szelephézagot nem nagyon olvasni pedig az a lelke,anélkül ugrál a fordulat,meg a teljesitményt se adja le rendesen,rissz-rossz gyári furkált dobokkal,koszos,porosak,szar régi agyonhajszálrepedt besárgult plexik,Ha ilyen rossz indulatúak vagytok hagy legyek én is az egy kicsit ok?!Ja és a három év alatt a motorjához hozzá se kellett nyúlni,ja de kuplunglamellákat cseréltem,ja még az is ujj benne.Ennél polirabb már csak a 900-as verda.
Hmm.. először azt írod h 550-ben van simán, aztán meg h nem tudsz róla semmit mert így vetted... Különben tleg jól néz ki, a külső sokszor sokat elárul a belsőről is (ahogy az enyémnél is így volt kívülről is katasztrófa volt, csak a autószerelő haverom "tévedett" abban h a motorja tökéletes, azért vettem meg ). Kivéve ha nem... bár "itthon" már mindenki már kapásból rosszra gondol ha valami jó.
Hát azért ez is 91-es motor. 17 évig akárhogy is vigyáz rá az ember elkerülhetetlen, hogy ennyi idő alatt ne legyenek kisebb nagyobb hibák a festésen. Igényesebb ember pedig ilyenkor újrafesteti. Ki az aki ütött kopott motorral akar járni csak azért, hogy eredeti maradjon a festés. Úgyhogy egyeltalán nem biztos, hogy azért van újrafestve mert mondjuk már egyszer szarrátörték, de persze azt sem lehet kizárni.
Nincs vele semmi basz.....,csak sürgös volna eladnom mert kell a pénz,én igy vettem már,nem tudok semmit a hogy miért lett festve meg ilyenek,ha nézed régebben a zxr250-ket akkor láthattad hogy 550 000 -röl (mert már annyiban van lazán) ment le 430-ra,hátha elvinné már valaki,de vagy 10-en csak robogóra megy ilyenekre cserélnék.A dumád meg nem érdekel mert erre csak rá kell ülni is veretni neki.
én erre csak annyit tudok szolni hogy igen szép moci csak éppen miért lett átfestve meg ha átis lett miértnem kéri meg az árát 430 kicsit keveslem ott mintha valami baj lenne......
Faxa
Mi az elérhetőséged?
remélem sikerül feltámasztani
de még van remény.