Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

60ezer forintba került!
Mennyibe vesztegették ha meg szabad kérdeznem?
Sziasztok!
Sikerült rendelnem a Zxr250 kawámhoz alapméretes dugattyú gyűrű készletet
Mint utólag kiderült nem alapméretes a gépem,ezért számomra hasznavehetetlen.
Akitől rendeltem nem veszi vissza ,ugyhogy ha bárkinek kell csak szóljon,
vagy irjon:kawasakilaci26@freemail.hu-ra

Üdv:Laci!
szkráccs a te motorod van fent a hasznaltauto.hu n vagy ez ki mocija ? érdekelne akárkié is

zxr 250
hopp meg itt egy pár kép
Jah sajna. Ha ez már valami 4 hengeres 16 szelepes lenne mint a régiek, mondjuk injektorral akko beneveznék rá pörögne vagy 30 000 et tuti .
szar, nincshelye a térdnek, 200-ig skálázott óra, és nem fér el az ember lába. egy egyszerű zzr250-es kifényesítve.
az új kis ninja nagyon tetszett csak még mindig nem tudnak eggyáltalán árat:S róla meg a kis kedvencem
Kipu is lesz. Csak a kettő együtt mégfaszább lenne.
Sportlégszürö lényege...optikai tuning részeként,illetve hanghatás növelésére használható=0
HEllo mind!

szuksegem lenne a zxr250-e gyurumereteire. meg tudja ezt nekem vki mondani?
koszi!
Feri
Inkább tedd ezt a pénzt egy fasza kipuba.Jobban jársz
de sztem tök felesleges ilyenre költened.. ezen én is túlestem, de sokat nem profitáltam belőle, hacsak nem azt, hogy manapság elmotorozom azt a pénzt..
most nemtom hogy speedhez hogy van, de én tudok vágható sportlégszűrőkről...
Kb. Mennyiért tudnék venni és hol? Motorosboltokba van? Vagy ilyen géphez ott nem lehet kapni?
nagyobb áteresztés=nagyobb,több részecske jut be a levegővel.
Sportlégszűrőtől nem fog szétmenni a motorod. Mininálisan nagyobb a légáteresztőképessége. Ezt ne úgy képzeld el mint a robogókon ami szokott lenni ez a fémhálós krómozott kúp. Egyszerűen nagyobb légáteresztőképességű szivacs, vagy szövet, ami jobban hagyja szellőzni a rendszert és egy az egyben a gyári helyére megy. Persze egy nyitott csővel ajánlatos használni, hogy értelme is legyen, meg egy kevés anyagot adni a karbinak. Az enyémben gyárilag szivacs van, úgyhogy azt is kell olajozni és nem kell minden nap. Van erre spré, befújod azt kész.
Hát igazából én már megelégednék vele, hogy a hangon változtat. Állítólag mélyebb hangja lesz. De mégis mit jelent az, hogy hamarabb szétmegy a motor? Most elbizonytalanítottatok. Az nem lenne gond, hogy egy kicsivel többet eszik.
Hát.....lehet.Bár oda volt irva hogy a lóerőt nem növeli.De az is mondjuk,hogy nem szükséges karburálni.Szal lehet csak amiatt.De tényleg azért elég gáz mindig leszedegetni takaritani,meg olajjal becuccolni
adna aza szűrő, de akkor hozzá kéne karburálni rendesen, és azt nem mellesleg ugye mind tudjuk hogy utcai használatnál jóval hamarabb szétmegy a motor ha nem bizgerálod állandóan a sportszűrőt. ami lássuk be elég valószínűtlen hogy párnapotna szétkapja az ember, és kimossa mosofoyladékkal, és a megfelelő cuccal betrutymózza...
Hát Tibor én már nagyonsokfele nézelődtem.De csak olyan hagyományos tölcséralakú légszűrőt lehetne ehez kapni,azt is nehezen.(tudod olyan noname,egyszerű)De az csak a hangon változtat,meg többet enne tőle.De lovakat nem ad pluszba sajna.A hires-neves gyártók ehez nem gyártanak.Ugyhogy szerintem maradjunk a gyárinál
minek?
Nincs valamelyikőtöknek sportlégszűrő a motorján? Hol lehetne venni olyat ami jó ehhez?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
ha kéne egy fasza visszapillantó....