Szevasztok!Szeretnék valami nagyobb mocit venni...Rengetegen mondják azt nekem hogy ne vegyek ZXR 250-et,de sajnos csak ez az egy moci ami nekem tetszik így 250-esek közül Sok olyan hirdetésben látok olyat,hogy motorhibás,főtengely cserére szorul,meg ilyesmi...Azt szeretném kérdezni,hogy hol,mennyiért,és mennyi idő alatt lehet szerezni ilyen főtengelyt?És ha megfelelően működnek benne a dolgok mennyire megbízható ez a motor?És milyen hibái lehetnek még ennek a motornak? Légyszi írjatok mert nem tudom,hogy mit csináljak!
pont ez valo az enyembe,ott van a cikkszam rajta 3ln-esmint az en vazam:) a problema az,h mar megoldottam maskepp,a regi gyuruim nem voltak kopottak, szelepbaj volt.azert kivancsisagkepp megkerdeznem,h mennyiert adod,mert lehet tudok ra vevot.par 250-es FZR-es sraccal kapcsoaltban vagyok. onnan kezdjuk,h 17E ujonnan:)
Helló!
Közben beszéltem a sráccal aki nekem rendelte és mint kiderült,pontos méret nincs /47,5-majdnem 48-as /
álitólag ugyan ezt viszik Yamahába is,mivel ez pont Yamaha gyűrű egy próbát lehet megérne, vacsi ujjak.
Szerintem megtudunk rá egyezni.
próbáld bele a hengeredbe.
Küldök róla képet is,én bele próbáltama 49-es hengerembe abba kicsi volt!
Te tudod:
Üdv:Laci!
Ja ez teljesmértékben igy van szerintem is.Amugy sokan mondják hogy igy250-es meg úgy 250-es,szarrápörgik magukat,meghogy 14000fölé ne told neki ha nem muszály.De ez hülyeség.Ahoz hogy haladj faszán bizony ám hogy 14000fölé kell pörgetni.És szerintem nincs ezzel baj,csak az alapvető dolgokat megg kell adni ezeknek a mociknak.(olaj,olajszűrő meg szerintem nem árt évente megnézetni a vez.mű láncot).Nekem lassan egy éve hogy megvan a gép és kapott tőlem rendesen tiltáshegyeket meg jópárszor padlót is és most odavan nagyszervizen,de a szerelő szerint nagyon jó állapotban van a drága Ja és ami nagyonfontos szerintem,hogy ha nyúzza a gépet az ember csak úgy tegye hogy faszán be van melegitve.Én pl elindulni már akkor szoktam vele,ha a KÉK tartományból kissé már kilépett a mutató.
akkor vmit nagyon nem ertek. az FZR is sor 4-es de az atmeroje 48-as. amit ti irtatok,az majdnem duplaja.azert gondolom,h a zzr-rol van szo. lehet most hulyeseget kerdek,de elkepzelheto,h a dugo kisebb utat tesz meg a zxr-ben,mint az fzrben,de szelesebb a dugo?igy elvileg kijon az ugyanakkora ccm.ez csak talalgatas,ne nezzetek teljesen hulyenek:D
Mér a kétüteműt nem kell pörgetni ahhoz hogy haladjál? Pont hogy azt még jobban kell. Meg ott van power ami kb csak 8 fölött kapcsol, az alatt meg nem nagyon csinál semmit.
"4 ütemü nem kopik annyira mint egy kétütemü "igen csak ahoz hogy haladjál(ne csak a hangod legyen nagy)szénné kell pörgetned...."meg a fogyasztás is jobb egy 4 utemünek"Na kb ennyi az elönyöd 1 -250/4t nél
de halgassál már meg egy két ütemü motort meg egy 4 ütemüt kicsit másabb meg a 4 ütemü nem kopik annyira mint egy kétütemü meg a fogyasztás is jobb egy 4 utemünek
sziasztok!
Irtam egy levelet a zx-6r topikban egy NINJA-talalkozoval kapcsolatban.Balatonlellei ettermunk lehetne egy helszin.Egy kis hussutes a szabadban, furdes dumalgatas es termeszetesen egy kis kozos gurulas.Nem a penz a lenyeg hanem a hangulat es hogy minel tobben legyunk.Ha valkinek felkeltettem az erdeklodeset kerem jelezze.
Vargyas Tamas 20/983 0 981
Szeles utat!
koszi!
Feri
én amúgy kb olyan 40ezret gondoltam érte/komplett/
Az szerintem reális.
Mindegy ha érdekel valakit keressen.
Közben beszéltem a sráccal aki nekem rendelte és mint kiderült,pontos méret nincs /47,5-majdnem 48-as /
álitólag ugyan ezt viszik Yamahába is,mivel ez pont Yamaha gyűrű egy próbát lehet megérne, vacsi ujjak.
Szerintem megtudunk rá egyezni.
próbáld bele a hengeredbe.
Küldök róla képet is,én bele próbáltama 49-es hengerembe abba kicsi volt!
Te tudod:
azert koszi.
Tiéd a pont ,baszki elírtam 47-es
és 49-es
Igen amúgyFZR-be is bele lehet tenni.
Mert egyforma.
Bocsi én nem figyeltem mit írtam.
Most néztem már utánna a mérteknek,hülyeséget irtam.
DE már most jó!
Igen Henger átmérőről beszélünk.
Soros négyhengres.A zxr250-es!
Power meg csak egy kis rásegítő, a kipuffnak... azért van hogy használható legyen akkor is ha nem pörgeted...
de halgassál már meg egy két ütemü motort meg egy 4 ütemüt kicsit másabb meg a 4 ütemü nem kopik annyira mint egy kétütemü meg a fogyasztás is jobb egy 4 utemünek
Irtam egy levelet a zx-6r topikban egy NINJA-talalkozoval kapcsolatban.Balatonlellei ettermunk lehetne egy helszin.Egy kis hussutes a szabadban, furdes dumalgatas es termeszetesen egy kis kozos gurulas.Nem a penz a lenyeg hanem a hangulat es hogy minel tobben legyunk.Ha valkinek felkeltettem az erdeklodeset kerem jelezze.
Vargyas Tamas 20/983 0 981
Szeles utat!
Évjártattól függ 88'-tól 92'-ig 77,00
92'-től 79,00-es
Remélem tudtam segíteni.