Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2007 augusztusában vettem. Lehet már korábban is fenn volt, Kőszegen hirdették.
Amugy ezt a mocit 2007 éveleje körül vetted?Mintha akkoriban láttam volna fönt a motor.hu-n.Még nem volt pénzem akkor,pedig megakartam venni.(lehet nem ez volt csak hasonló,nem emlékszem már rá teljesen)
Hú bazz!Az nagyon sok zseton
Jah és nem valami hülyegyerek dobta össze, hanem profi motorszerelő, felszerelt műhelyben, és nagyon precízen meg lett csinálva..
sziasztok....
Végülis 650ezerért eladom a kawát... készen lett, már csak az új matricák hiányoznak róla (különben feketére festtettem). A főtengelytől a szelepek, dugók, stb külső alkatrészeken át egészen a fényezésig minden új, németországból importált alkatrész rajta (400 ezer volt a felújírtás(munkadíj nélkül) képet 2 hét múlva fogok tudni felrakni. Mivel a srác eredetileg nekem csinálta, kifogástalan állapotban van. Kapuváron vagy Budapesten lehet megnézni.. nekem nagyon-nagyon elegem lett belőle, mert 900ezer forintomba van épp. Érdeklődni lehet:0620-962-4323
Zsir ,
megy mint állat.
csáó
van de felkell javitani kb 15-20 000 ft a feljavittatás ha jol tudom.
csá
fötengelyed van?
erősebb, de széthullósabb ha valami nem okés mint a többi 250es. nekem két személlyel is bejött.
06/20-566-76-02 ezen a számon elérsz és megbeszéljük
Csüccs le és olvasgass szorgalmasan vissza.Mindenre megkapod a választ
Üdv szerintetek jó gép ez 250-es zxr menyit megy megbizható és kétszemélyel hogy viselkedik?
Skypon elérhetsz.
Hogy adod a sort?
elvileg 3 jó van benn csak 1 sérült gyuszkoéból
1 henger persely, alapméretü kéne. Ha esetleg 1 jó van a sorban
Csáó van bontva blokkom de a hengersor az nem tökéletes ha kell valami irj
Szia!
Kérdés: motorblokk bontva van?
hengersor kellene, mennyiért?
Vanek
Üdv! Tud valaki olyan üzletet ahol árulnak kawasakis pólót? :) (és neten lehet rendelni)
Meg tudnátok mondani, hogy a ti kawátokba miylen akksi van? Az adataira lennék kíváncsi. Köszi
Jozef62 vagyok. Ha tudtok engem egy hasonló kawa érdekelne, mint amit a képen láttam. Minnél olcsóbban, törött vagy motorhibás érdekelne. A javítás nekem nem gond, a pénz viszont igen. Köszönöm szépen előre is, és jelezz vissza itt, vagy a 06 70 232 1653.
Baaasssszus! A k*életbe . Jött ez a szép kis szél, direkt kitámasztottam és lefogattam a mocimat, erreföl mivan, elmegyek otthonról, este hazamegyek és mit látok, felborult a drága . Eltört az idom a jobb indexnél, a plexi ben is van egy repedés, és széjjelment a jobb tükröm, de a fényezés egy karc nélkül megúszta. ÁÁááááh.... Van valakinek eladó, fekete plexije és egy jobb tükre?
Jasc Paint Shop Pro 9