Amugy ezt a mocit 2007 éveleje körül vetted?Mintha akkoriban láttam volna fönt a motor.hu-n.Még nem volt pénzem akkor,pedig megakartam venni.(lehet nem ez volt csak hasonló,nem emlékszem már rá teljesen)
sziasztok....
Végülis 650ezerért eladom a kawát... készen lett, már csak az új matricák hiányoznak róla (különben feketére festtettem). A főtengelytől a szelepek, dugók, stb külső alkatrészeken át egészen a fényezésig minden új, németországból importált alkatrész rajta (400 ezer volt a felújírtás(munkadíj nélkül) képet 2 hét múlva fogok tudni felrakni. Mivel a srác eredetileg nekem csinálta, kifogástalan állapotban van. Kapuváron vagy Budapesten lehet megnézni.. nekem nagyon-nagyon elegem lett belőle, mert 900ezer forintomba van épp. Érdeklődni lehet:0620-962-4323
Jozef62 vagyok. Ha tudtok engem egy hasonló kawa érdekelne, mint amit a képen láttam. Minnél olcsóbban, törött vagy motorhibás érdekelne. A javítás nekem nem gond, a pénz viszont igen. Köszönöm szépen előre is, és jelezz vissza itt, vagy a 06 70 232 1653.
Baaasssszus! A k*életbe . Jött ez a szép kis szél, direkt kitámasztottam és lefogattam a mocimat, erreföl mivan, elmegyek otthonról, este hazamegyek és mit látok, felborult a drága . Eltört az idom a jobb indexnél, a plexi ben is van egy repedés, és széjjelment a jobb tükröm, de a fényezés egy karc nélkül megúszta. ÁÁááááh.... Van valakinek eladó, fekete plexije és egy jobb tükre?
Végülis 650ezerért eladom a kawát... készen lett, már csak az új matricák hiányoznak róla (különben feketére festtettem). A főtengelytől a szelepek, dugók, stb külső alkatrészeken át egészen a fényezésig minden új, németországból importált alkatrész rajta (400 ezer volt a felújírtás(munkadíj nélkül) képet 2 hét múlva fogok tudni felrakni. Mivel a srác eredetileg nekem csinálta, kifogástalan állapotban van. Kapuváron vagy Budapesten lehet megnézni.. nekem nagyon-nagyon elegem lett belőle, mert 900ezer forintomba van épp. Érdeklődni lehet:0620-962-4323
megy mint állat.
van de felkell javitani kb 15-20 000 ft a feljavittatás ha jol tudom.
fötengelyed van?
Kérdés: motorblokk bontva van?
hengersor kellene, mennyiért?
Vanek