Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

B.Tibor ! azt szeretném megkérdezni hogy milyen progival csináltad a motorodról ezt a képet mert énis próbálkoztam egykét szerkesztővel de nem jött össze
előre is kössz
nem tudja valaki h hol tudok tömítést zxr-be?
a karbi és a légszűrőház közé kellene egy db.
meg a jobb deklihez...
Törött, vagy motorhibás kawa érdekelne főleg minnél olcsóbban. Nekem a javítás az igazi kihívás. 06 70 232 1653.
Na ma reggel eldöntöttem hogy előveszem a gépet. Reggel aksit berakom, teljes nyitott állítás a tankon, szívató fel, várok 1 percet önindító, és máris dorombolni kezdett. Hát asszem én ha veszek majd másik mocit, csak is kawa lesz. Hát akkor el is húztam mocikázni, ha valaki Csepel, Havanna és Gazdagrét közelében lát egy zöld ZXR t az én leszek :D
ja és 250 es zx :D
Csöztök szeretném meg érdeklödni hogy tudtok e eladö kawat?kb 94 töl ujabbat Töröt is érdekell:) elöre is köszi
Én mindig csak száraz időben mentem vele,de pont azért akarom beszerezni,hogyha egy túra során elkap az eső akkor ilyesmi ne forduljon elő.A másik pedig hogy ugye a sárvédő egyben a láncvédő.A láncot pedig olajozni kell mert különben megnyúlik és tönkre megy.A baj pedig hogy az atyaúristent is összever olajjal,főleg a jó nyári hőségben.Nekem főképp ezért kell.Amugy azt gondoltam biztos van vagy 15E ft.
Még nem küldték el az árát, de azt mondták kb olyan 6-10 ig számítsak. Amúgy neked nem okozott gondot már hogy nem volt sárhányód? Mert nekem volt hogy nagy esőbe beverte a vizet a trafóra vagy mi van ott és megállt :(.
Na örülök,hogy tudtam segiteni.A sárhányót mennyiért tudják beszerezni,mert az engem is érdekelne,sajnos az én mocimon sincs.
Ezer köszi Ezek nagyon állatok! Most rendeltem ledes hátsólámpát tőlük meg bowdent és sárhányót. Bárkinek bátran merem ajánlani. ThX!
Hali.Figyi csak itt van egy cim ez a debreceni kawabolt cime: www.speedline.hu Ide nézz föl és vedd föl velük a kapcsolatot,nekem azt mondták,hogy bármit megtudnak szerezni ZXR250-hez.Mondjuk én 30km-re lakom debrecentől,de gondolom postai úton is eltudják neked küldeni ami kell.Az áraikról annyit,hogy se túl olcsó,de nem is drágák.Olyan aranyközépút féle.Ja még annyi,hogy pontos alvázszámot kérnek és az alapján már mondják is hogy van-e amit kérsz,mennyibe kerül és mikorra tudják beszerezni.Ha ők nem tudják orvosolni a problémáidat,akkor nem tudom ki tudna neked segiteni.Sok sikert:Karesz
Kérlek írd meg mi van meg belőle, mi az előzmény és mennyiért adod? Vagy itt, vagy 06 70 232 1653; Jozef62@freemail.hu-n. Köszi.
Hát akkor mind1 azért köszi.

Valaki nem tud legalább egy helyet ahol kapok hozzá KM spirált, vagy hátsó sárhányót? Felőlem lehet akármekkora kawa gép csak mérjen már a drága és ne csapja rá a vizet az elosztóra.
bocs de nem bontom meg mégre a kawát mert hétévégén megnéztem a blokkot és kiderült h csak a dekli sérült ugyhogy kevés $$-böl talpra lehet állitani.
P21lux vagyok. Láttam a kis kawa-ról a képet. Mi történt vele? Mi az ami megmaradt, és így romosan mennyíért adnád? A címeim: Jozef62@freemail.hu ; 06 70 232 1653. A telefont jobban szeretem. Légyszives valahol jelezz vissza. Köszönöm!
Hali, felvettelek. Ha az a címed ami az adatlapodon van. Majd ott megbeszéljük a többit. Köszi!
sorry de mégse adom el.
tudja vallaki h hol van a motorszám a 1990-es zxr blokkján?
zxr alkatrészek eladók
ha kell valakinek valami akkor
msn-en irjon vagy itt.
a hácsó sárvédő sértetlen.

mondj egy árat h mennyiér vinnéd el és megegyezünk.
ha tudaz vegyél fel msn-re mer ott olcsobb megbeszélni.

davemave@freemail.hu
Ohhhhh de kár.... :( Ha valakinek van spirálja plz, jelezze. A hátsó sárhányóról még tudnál képet mutatni, mert az még érdekelne ha jó.
holnap délután felhivlak h mi a hejzet oksa?
ugyértettem h alapvetöen sok darabbol áll a blokk csak a jobb dekli tört meg

sajna elszakatt a km spirál asszem a fékkar nincs hajolva .
de holnap este megmondok midnent mer holnap megyek megnézni a motort.
majd teszek fel képeket.