Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor is leáll ha már meleg, vagy csak hidegen?
kiváncsi lennék azért h pontosan mi a baja!nekem is volt olyan és trafo baja volt állitolag!
Az enyémnek még mindig az a baja, hogy elindítom aztán fogja magát és leáll. De valószínű nincs nagy gond azt mondta a szerelő.
a tiednek mi a baja? nekem sincs és azért kéne eladnom!sajnálom...de ez van
Az enyémre kb. most egy 20 ezer forintot kéne költenem. Új gyertyák, akksi stb. Aztán még tavasszal meg kéne csinálnom a jogsit is.
Enyém is főtengelyes volt, csak én rászántam pár 100 ezret. Tavaly novemberbe lett kész, azóta alig mentem vele és 8 ezernél tovább még nem pörgettem...
Áttudom érezni a problémát. Az enyémet is javíttatni kell, igaz ekkora baja nincs. De nekem sincs rá egy fityingem se.
jaja 70e pizzz nagyon sajnálom igy kéne eladnom mert pénzem sincs megcsináltatni
Az nagyon gáz!Nagy szivás.A főtengely ráadásul nem pár tizezres
ja megy csak csörög nagyon ha bemelegszik
ha még megy , eltitkolod oszt áron alul elpasszolod
ááááááááá....fötengelyes a kawám nem hiszem el ilyen nincs és a legszarabb nincs pénzem se megcsináltatni! igy egyáltalán el lehet adni?
Nekem csak 1 ledes hátsólámpa is megtenné első körben.
dugás? vaagy ki hogy oldotta meg a 18-as kerékre a fasza gumit, vaaagy honnan szerez öcsi idomokat meg deklit a zixerhez..
Valaki dobjon már fel valami témát!
kicsit megfeneklett a topic.

de én baszok.
http://www.hasznaltauto.hu/ker...

nem írja de fel lett hívva
jah bocsesz be
Azigen
Hmmm.... akkor az enyimmel valamit már csináltak mert nekem sebességben is 21500 nál tilt bár életében csak 1 szer próbáltam ki, amúgy én sem pörgetem 11 fölé.
amugy meg egész mokás h akkora az ezres elsö gumija mint a 250-es fzr hátsó gumija
amennyiér árulták hülyeség lett volna nem megvenni. többet ér ha eladom bontva moint amennyiér vettem
meg amugy is akartam egy nagyobbat me akarok menni idén az euro ringre
Komolyan?Mé nincs benne kompresszió?
Vegyen bele egy keveset de ne TESCO-ba hanem valami esztergás fickónál