Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aszongyák
Egy jó sportlégszűrővel tényleg mélyebb hangja lesz a motornak?
te kawádat láthattam motorhibásan 200-ért eladónak?
Nem lehet.
hali! érdekelne hátha tudja valaki hogy egy 250-es zxr-be egy 250-es fzr blokkot bele lehet e tenni
előre is köszi
Vettem uj rendszámtábla tartot, a kurva annyár a kutyának!:DDDDDDDDD
Én bazz kezdek jobban lenni de nagyon azok voltunk!Ááááááááááááá inkább hagyd a helyén de a kutyát tilsd ki a garázsbol nehogy mégegyszer lefejelje a rendszámod!
Norbi ne pofázz, nagyon részegek vagyunk most!:DDDD Kihozzam a KAWAT te geci?!:DDDDDD
Jaja nem kötelezö lehet 20.500ig is
A tulaj kacsókáján múlik minden.Nem kötelező 18000-ig pörgetni.
Gondolom azért mert a Bandit 12.000et pörög max, ez meg 18.at(ha jól emlékszem) azért van ilyen szép hangja.... de egy idő után szétpörgik magukat. A bandithoz képest ez egy vadászgép .
Hát ez érdekes.Mintha valamelyik fórum témába azt olvastam volna,hogy nem túl jók Az meg a másik hogy a kis ninja felfalja gyorsulásban és végsebességben is.Amugy anno még tavasszal én is nézegettem banditákat,de végül maradt a vadállat
mert az 10 lóerővel gyengébb,akármit mondanak rá
185 190 körüli vagyok de ugyis egyedül szaladgálnék vele de az a baj hogy miért ilyen megbizhatatlan bandit 100 szor megbizhatobb...
szia!Odaadnám én 500ért, de nem lehet... nekem ez sokkal többe van.Szerintem 500ért inkább nézzél a neten egy újabb típusú "ufólámpásat" ami jó állapotú. Mondjuk az enyém még a "szögletes" kockalámpás idomos azért vettem régebbit.. Ha neked is az tetszik, nagyon nézd meg az állapotát, bár szerintem az elég nehéz, mert pl. az enyém a szerelőt is megtévesztette. Senki nem lát bele. (hogy egészen őszinte legyek: 400ért vettem, pesten ráköltöttem egy 100ast, és ki kéne fizetni a szerelőt is ami 365ezer..) és ez még sokkal töb lenne ha munkadíjakat is számoltak volna. halálgáz .
Én mennék,,,,.... csakhogy a multkor (1 hete) mikor budakeszire mentem motorral (addig minden nap motoroztam) elegem lett.. lehet hogy pesten nem csúszik az út mert városban melegebb van, de nekem haza is kell jönnöm. Úgy csúszott hogy az első kerék után kellett mennem, nem amerre akartam, mert folyton kisodródott oldalra... azt leszarom hogy a hátsó kipörög, meg kimegy az ívről kanyarban, azt lehet korrigálni, de arról gőzöm sincs hogy mit kell csinálni ha az első csúszik már . Vagy csak én vagyok még kezdő ehhez? (..on)
Néztem a képeidet és elég magasnak látszol.Nem lenne neked pindurka a kis zxr?
hello I.J.S hátha számlával leigazolod ezt a főtengely meg hengerfej emg szelepes cuccokat meg bejáratás nélkül vagyis hogy had járassam én ugy eladod 500 körüli összeget megér nekem a biztos motor ha tényleg meglett csinálva amiket irtál annál többet sajna nem tok érte adni hisz 250 es gépért sztem ez a felső határ:S nekem legalábbis
Messze van ide Buda...Pest.Pedig mennék.Na majd a nyáron.Akkor remélem szerzek sok mocis havert,mert jelenleg nem sok van
pesten dél körül. ilyen évvégi móka.
hol? mikor?
innen sem gurul senki holnap?
jah, a teló is meglett csinálva... még nemtom hogy új szárak lettek -e vagy az egész teló... nem a teleszkóp lötyögött, meg nemis a tárcsa miatt volt hanem az elsőkerékcsapágy volt összetörve
Az adás-vétel/cserebere rovatban a 2270, 2274, 2275 -ös hozzászólásokban nagyjából mindent leírtam..
árat még azért nem tudok, mert nem láttam a mocit.. át is lett festve fényezőnél(remélem a felnik is)..