És gondolj bele hogy 300 méterről van ilyen hangja, nem úgy hogy ott álsz mellette . Szóval a szomszédok és nagyanyámék is tudják, mikor már közeledek hazafele.
Hogy milyen hangja lesz ha szépen átalakíttatod a gyárit? Szeretnétek tudni? Na akkor nézzétek, meg, még 300 méterről is úgy lehet hallani mintha ott állna melletted. Imádom a hangját!
Sajna elképzelhetetlen hogy hogy lehet,mert a folytás belevan heggesztve és kisem férne egyik nyíláson sem.A full nyitott=gusztusos dob amibe levegőn kívül semmi nincs
Egyszer láttam egy ZXR dobjának hangosabbá tételét. Úgy nézett ki,hogy a srác befogott egy pálcát a fúrógépbe,ráhegesztett,egy fúróvéget így belenyomta dobba és szétfurkálta a lamellákat. Hát elég paraszt,de jó hangja lett
amúgy nem fikázni akarom a zxr-t de nekem elég furcsa volt a yahama után és eléggé furcsának találtam mikor jött haverom a faterja zx7r-ével és mondta azért nem a 250-el jött mert beszart a blokja elkezdett lángolni alatta nov.30.-án állítólag a hajtókar eltört és a dugó kitörte a henger oldalát meg az olajteknőt és összefojt a benyó au plajjal és begyulladt és állítólag 140-el ment szal nem értem
csáó ! visszatérve a 11kw-os fekete zxr-re haveromé és baj nincs vele a 11 kw- meg passzol én fzr-em is olyan és még nem kötöttek bele a rendőrök azt mondják hogy ez nem 125-ös de viszont a teljesítménybe nem szólhatnak belemert nem a rendőrök írják bele!
most azt tom elmondani h az enyémet h kéne!de szerintem tiedet is igy kell!átlátsz rajta nem?nekem szegecsekkel van lezárva a vége és azt kéne nekem szétszedni és után kilehet belöle huzni a bélést vagy mittom én mi az üveggyapotot! és utána visszaszegecselni és jo hangja lesz!
Sacc/kb kiszámítod a gyári hány literes és megtervezel egy ugyanakkora lityós,folytásnélkülit és valakivel megcsináltatod.kb 4-5 lityis a gyári.
Nekem már készítik a full nyitott kéményt.
Kipufi videjó
Nekem már készítik a full nyitott kéményt.