Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te jáó isten!Levert a víz!
Most a te moccod is eladó ugye?Ha eladod mit szeretnél venni helyette?
Hát ez odabaszott
Ha valakinek van egy felesleges gyári dobja nekem szóljon.
Na ja. Ezt nagyon eltalálták. Kibaszott jó hangja van.
És gondolj bele hogy 300 méterről van ilyen hangja, nem úgy hogy ott álsz mellette . Szóval a szomszédok és nagyanyámék is tudják, mikor már közeledek hazafele.
Bakker ennek tényleg nagyon jó hangja van. Ha tényleg ilyen lesz ha átvan alakítva én biztos megcsinálom.
Szerezni kéne mégegy gyárit aztán azon lehetne kisérletezni.
Hogy milyen hangja lesz ha szépen átalakíttatod a gyárit? Szeretnétek tudni? Na akkor nézzétek, meg, még 300 méterről is úgy lehet hallani mintha ott állna melletted. Imádom a hangját!

Kipufi videjó
Haverod nagyon szar,lelakott zxr-t fogott ki.
Sajna elképzelhetetlen hogy hogy lehet,mert a folytás belevan heggesztve és kisem férne egyik nyíláson sem.A full nyitott=gusztusos dob amibe levegőn kívül semmi nincs
Egyszer láttam egy ZXR dobjának hangosabbá tételét. Úgy nézett ki,hogy a srác befogott egy pálcát a fúrógépbe,ráhegesztett,egy fúróvéget így belenyomta dobba és szétfurkálta a lamellákat. Hát elég paraszt,de jó hangja lett
szerintetek miért van?
amúgy nem fikázni akarom a zxr-t de nekem elég furcsa volt a yahama után és eléggé furcsának találtam mikor jött haverom a faterja zx7r-ével és mondta azért nem a 250-el jött mert beszart a blokja elkezdett lángolni alatta nov.30.-án állítólag a hajtókar eltört és a dugó kitörte a henger oldalát meg az olajteknőt és összefojt a benyó au plajjal és begyulladt és állítólag 140-el ment szal nem értem
csáó ! visszatérve a 11kw-os fekete zxr-re haveromé és baj nincs vele a 11 kw- meg passzol én fzr-em is olyan és még nem kötöttek bele a rendőrök azt mondják hogy ez nem 125-ös de viszont a teljesítménybe nem szólhatnak belemert nem a rendőrök írják bele!
most azt tom elmondani h az enyémet h kéne!de szerintem tiedet is igy kell!átlátsz rajta nem?nekem szegecsekkel van lezárva a vége és azt kéne nekem szétszedni és után kilehet belöle huzni a bélést vagy mittom én mi az üveggyapotot! és utána visszaszegecselni és jo hangja lesz!
És mit kell belőle kivenni? Én már egyszer belekukkantottam nem sok minden van benne.
az is jo ha a gyárit kibelezed! elég zsír hangja lesz!
Nekem egyszer mondta valaki, hogy egy kis átalakítással ördögi hangot lehet neki csinálni. Vagy az nincs olyan jó mintha csináltatok rá egyet?
Pontosan mit is jelent hogy nyitott? És ha gyárit kibelezem?
nagyon klasz volt valami buszmegálo szerüségbe aludni igy vettem!lángcsovát csak néha mikor a gázt visszaengedem akkor lő!
Csöpögtem mikor a dobot megláttam a kis ninjádon. Így vetted a mocit dobbal együtt vagy külön vetted rá?Lángcsóvát lő tiltáson?
Jujj!Az klassz lehetett.
Sacc/kb kiszámítod a gyári hány literes és megtervezel egy ugyanakkora lityós,folytásnélkülit és valakivel megcsináltatod.kb 4-5 lityis a gyári.
Nekem már készítik a full nyitott kéményt.
ja ja fekete zxr 400as is volt! jaja fasza volt csak az nem mindegy h mi hol aludtunk mivel nem vittünk sátrat!