Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Méretben passzolni kell a dobnak a rendszerhez(csatlakoztatás),ezenkívűl fontos a belső cső átmérője,hossza,a kialakítás. Egy ezres dob nem bizti,hogy jó lesz,mivel 4szer akkora gázmennyiséghez van méretezve,tehát a legjobb,ha csináltatsz egyet,direkt erre mert így sztem elég ritka dolog egy 250es sportdob
Most ha én sportdobot akarok venni akkor azért az nem mindegy milyet igaz? Mármint arra gondolok hogy kimondottan úgy kell szerezni hogy 250-esre? Van ilyen hogy nagyobb meg kissebb motorokra való sportob? Mert gondolom azért egy 1000-es motorét nem lehet feltenni. Vagy hogy van ez? Mer én nem értek a lovakhoz csak hajtom őket.
Egy fekete ZXR400-as srác is volt ugye?
Király volt nagyon!Jövőre is fogtok menni?
Jaja mi voltunk!meg volt még 1 fekete AF1!
JaJa mi voltunk azok!
Augusztus 19-én te voltál Kunmadarason egy másik ZXR-es sráccal?Mintha emlékeznék a mocidra
hát szerintem esélytelen h 80e lenne az a kipu!akkor az enyém mennyi lehet?
Á.Kizárt.11kw kicsukva.A legsatuhülyébb zsernyák is levágná,hogy nem 125-ös.4leömlő+a hanghatás!Á.
Jó, ha valahol megvan, akkor valamikor szervezz expediciót a felkutására, énmeg valamikor elhozom:)
hát őőőő igen valahol még itt van.
most őszintén: amit nem vágok hogy hogy lehet 01 vagy több éves motorknak iylne 20ezer km az órájukban? évi 2ezret mentek velük? uggyan.. én mentem idén 7et edig és még beleesik pár év végéig és júliusban lett meg.. az A1et meg felejtsd el. de jól hangzik eladáskor csak pénzben ne fogadj hogy nem basztatják.
580ezer... de nem azon van a hangsúly hanem hogy A1EL VEZETHETŐ?
nem írtál árat zseni..
Akkor nálad van még a berugókar:)
a szó amit keresel a horribilis..
szentendrei úton van a kipuff klini9ka vagymi, a meki előtt ha kifelé mész balra van a FORD piramis magasságában vagyis az után, és ott méretre csinálnak. valami 30körül..
sziasztok ! volna egy kérdésem : kawasaki zxr 250-esemet eladnám. 11 KW-os papirokkal tehát 125 köbcentis jogositvánnyal (A1) is vezethető a rendőrök se szolnak semmit (tapasztalat) korához képest szép éllapot, uj gumi, uj lánc. nagyon szépen megy, kétszeméllyel is ugyanazt tudja. uj olaj és olajszürő van benne. nagyobbra váltás miatt eladó. jah és egy 80 000 forintos sportdob is van rajta de odaadom a gyárit is. szerintetek reális állítás ez a gazdától? h. A1el vezethető? mert akkor már veszem is meg :P
De tőlem Alattam valahogy gyorsan cserélődnek a mocik. Már nagyon szemezek egy 2004 es ZX636 ossal is.
Szerintem megoldható csak hozzáértő emberhez kell vinni.Annó én az 50-es tzr-emre akartam digit műszerfalat,meg is tudták volna csinálni csak 45Eft lett volna a műszerfal+a szerelési költség.
Amit én láttam hát...árat nemmondok de holibilis összeg volt Annál tuti olcsóbb a bontott gyári.Ja és az a drága "műszerfal" nemis mért addig ameddig a tiéd pörög
muszáj me nincs rajta
és olcsobb mint venni rá egy gyárit
Felesleges...
szerintetek rá lehet kötni a digitális müszerfalat a zxr-re
azé kérem mer a zxrnek analog a kilomterorája
Hát sportdob az engem is érekelne!