ott sincs még sok.
idén a lényeg azon van, hogy mi legyünk fent, s legyünk anniyan, hogy egy külön futamon mehetünk csak kawával.
s az élet hozza az eredményeket! az ráér még.
tehát most a sorozat alapítása létjogosultsága a lényeg!
gyere oszt jó lesz!
Nem, csak Kalocsára megyek vasárnap a dunaújvárosi haverokkal körözgetni. Csak gondoltam kihúzom egy fogát hátha jobban szalad azon a rövid csíkon.
ZX-kupa? Még nem tom... max rajtrácstölteléknek lennék jó egyelőre. De ettől fgtlenül lehetséges, bár sokat még nem tok róla. Majd mindjárt ránézek a kluboldalra.
Thx, de vmi Bp-i nincs véletlenül? Mert dolgozom ugye aztán nem sűrűn járok Tatabánya felé, persze szokás szerint mindig pénteken jut eszembe ez a szar...na mind1, azért thx! :)
előre is köszi, hogy utána érdeklődtök a sárvédő ívnek.
akkor most a balesetről, hát igen, eléggé durva dolgok vannak, és nagyon sok a baleset, és még el sem kezdődött a szezon, mikor lesz, ha minden motoroos ki fog rajzani, és kint lesz mindenki az úton!? már előre fél mindneki, és azt hiszem jogosan. Nem vagyok valami tapasztalt motorozás tekintetében, hiszen ez az első motorom, de amit észre vettem ennyi idő alatt is, hogy nagyon sokat számít milyen motoron ülsz, de ebből is leginkább az, hogy milyen a motor színe! Nekem sárga ER-em van,é s mikor utolérek valakit, vagyis egy autóst, akkor egyből látom, hogy már bele is pillant a tükörbe, hogy hoppá van mögöttem valami. Kamion mögött mentem a múltkorokban, és kihúzodtam a felező mellé, hogy tudassam vele itt vagyok ám mögötted, óvatosan a kormány rángatásokkal, és kb. 10 mp kint lét után már húzodott is le a padka felé. Aztán gondoltam magamban, hogy nyugi, itt vagyok, de majd amikor el akarok menni, azt úgyis észre fogod venni. Meg amit még észre vettem, hogy piszkosak az utak, olykor már sodródtam a kanyarokban, nem vészesen, de éreztem, hogy inog alattam a motor. Ez annak is lehet az oka, hogy nem tudok még motorozni, de én így éreztem. Szóval amit láttam, és észre vettem eddig, hogy türelemmel, és nyugalommal nagyon sok dolgot meg lehet előzni.
Szóval meglátásom szerint nyugalom, és előzékenység. Egy gázrántás és már úgyis előtte vagyunk annak akit korábban előre engedtünk.
Tudjátok, mikor az ember vesz egy nagy autót, akkor előre engedi a Trabantost, mert Ő megteheti, hogy elenged egy Trabantot előre. ;-) (nem a Trabant lenézése, és fikázása volt a cél!)
Ja, igen itt is van egy cikk a Motoros baleseteket felmérték, hogy milyen arányban vannak balesetek, és az okok, érdemes elolvasni a záró gondolatát a cikknek!
Hm.. elhiszem, mondjuk ilyenkor kicsit irigylem a sor négyhenger motort, mert annak nagyin szép a hangja, mikor hallom, hogy tilt a számgép.
Amúgy tud valaki ajánlani valamit, hogy hol tudok nézni a mocikámra (ER-6n) a hátsó kerékhez belső sárvédő ívet. Remélem érthető volt, hogy mit is szeretnék, bocs, nem tudom jobban megfogalmazni.
De miért nem engem hív? Annyiszor hívtam már, egyszer lementhette volna a számom. Na mind1, ma autóval vagyok remélem el tom hozni vmikor.